Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز حناچی شهردار تهران پس از آتش سوزی بنای میدان حسن آباد دستور ویژه صادر کرد تا سازمان زیباسازی شهرداری تهران کار مرمت و بازسازی بنای میدان حسن آباد را آغاز کند.

اخبار اجتماعی-سایر مدیران شهری نیز بر این نکته تأکید داشتند که به علت بافت تاریخی میدان حسن آباد، باید هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب دیده این میدان بازسازی و احیا شود و به همین منظور محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران بر اهتمام مدیریت شهری برای بازسازی هر چه سریع‌تر میدان حسن آباد تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر جعفری معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران درباره آخرین اقدامات صورت گرفته برای بازسازی میدان حسن آباد گفت: برای بازسازی میدان حسن آباد توافقی بین سازمان زیباسازی شهرداری منطقه ۱۱ و سازمان میراث فرهنگی صورت گرفت و دستور پیروز حناچی شهردار تهران به سازمان زیباسازی این بود که هرچه سریع‌تر کار عملیاتی بازسازی میدان حسن آباد آغاز شود.

 معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری جلسه‌های متعدد برای تصمیم گیری درباره نحوه ورود دستگاه‌های مربوطه به عملیات ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده طی دو روز آینده جلسه‌ای پیاپی با دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار می‌شود تا ساز و کار آغاز عملیات ترمیم و بازسازی بنای میدان حسن  آباد  تعیین شود.

جعفری با تأکید بر نهایی شدن ساز و کار بازسازی میدان حسن آباد گفت:  با برگزاری جلسه‌های مشترک امیدواریم بتوانیم هرچه سریع‌تر ساز و کار عملیات ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد را آغاز کنیم.

او در پاسخ به این سوال که بودجه در نظر گرفته شده برای بازسازی میدان حسن آباد چه مبلغی است؟ گفت: بودجه مورد نیاز برای بازسازی این میدان تاریخی بعد از نهایی شدن ساز و کار آن بین دستگاه‌های مرتبط  مشخص می‌شود.

 معاون فنی سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: باید بررسی شود که نحوه ورود دستگاه‌های مربوطه برای بازسازی میدان حسن آباد به چه شکلی است و مشخص شود که تنها بازسازی نمای ساختمان کافی و در اولویت است یا  بخش پشت نما نیز نیاز به ترمیم و بازسازی دارد.

جعفری با اشاره به این نکته که مالک قسمت‌های آسیب دیده میدان حسن آباد بیشتر افراد حقیقی هستند، گفت: بیشتر املاک آسیب دیده میدان حسن آباد برای اشخاص حقیقی است و ما باید در جلسه کارشناسی خود به این جمع بندی برسیم که سهم ورود سازمان زیباسازی، سازمان میراث فرهنگی و مالکان مغازه‌ها برای بازسازی به چه اندازه است.

او در پاسخ به این سوال که آیا از مالک مغازه‌ای که آتش‌سوزی از آنجا آغاز شده است هزینه‌ای برای بازسازی میدان حسن آباد اخذ می‌شود؟ گفت: هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است و شهرداری در این زمینه رویکرد‌های متفاوتی دارد و به طور حتم در بازسازی میدان حسن آباد تمام ملاحظات در نظر گرفته می‌شود.

جعفری در پاسخ به این سوال که نصب داربست در بنای آسیب‌دیده میدان حسن آباد نشان دهنده آغاز کار ترمیم و بازسازی میدان حسن آباد است یا خیر؟ گفت:  نصب داربست به منظور عملیات ایمن سازی بنا و محدودسازی عبور و مرور عابران پیاده برای جلوگیری از حوادث احتمالی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر تهران میدان حسن آباد آتش سوزی شورای شهر شهرداری آتش سوزی میدان حسن آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی آماده برگزاری انتخاباتی پرشور در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

استان لرستان دارای هفت حوزه انتخابیه اصلی بوده که در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، نمایندگان منتخب شش حوزه انتخابیه با رأی مردم مشخص شدند و انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی باتوجه‌به رقابت نزدیک کاندیداها، به‌دور دوم کشیده شد.

رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها

در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، «محمدرضا ملکشاهی راد»، «رضا سپهوند»، «هادی هاشمی نیا» و «قدرت الله ایمانی» قرار است با یکدیگر به رقابت بپردازند، رقابتی که در یک هفته منتهی به برگزاری دور دوم انتخابات، بیشتر در مناظره‌های تلویزیونی و همچنین فضای مجازی داغ‌تر شده است.

تا کنون دو مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی در شبکه استانی لرستان برگزار شده، در این مناظره‌های تلویزیونی، رقابت چالشی بیشتر در بین «محمدرضا ملکشاهی راد» که سابقه و تجربه حضور در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و همچنین «رضا سپهوند» که از چهره‌های علمی این حوزه انتخابیه به شمار می‌آید، وجود دارد.

در این میان «هادی هاشمی نیا» در این مناظره‌های تلویزیونی خود را در حاشیه امن قرار داده و تنها نسبت به ارائه برنامه‌ها و اقدامات خود در مجلس آینده در صورت رأی‌آوردن اقدام کرده و این «قدرت الله ایمانی» است که در مناظره‌های تلویزیونی که این روزها فضای انتخاباتی مرکز لرستان را گرم‌تر کرده حضور پیدا نکرد و این امر موجب ایجاد سؤالاتی در اذهان عمومی مردم شد.

ردپای تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و نشست‌های خانگی

همچنین هر کدام از کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی اقدام به راه‌اندازی کانال‌ها و گروه‌های مجازی در شبکه‌های مختلف تلگرام، اینستاگرام، ایتا و… کرده‌اند تا از دیگر رقبای خود عقب نمانند، استفاده از فضای مجازی اگرچه ممکن است دارای برخی از محاسن باشد و استفاده از کاغذ و پوسترهای رنگی را به حداقل برساند، اما آنچه واضح بوده، تأثیرگذاری منفی آن بر انتشار اخبار غیرصحیح و شایعه است.

برگزاری نشست‌های خانگی از سوی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی از دیگر نمونه‌های تبلیغات انتخاباتی در لرستان است، نامزدها برای جمع‌کردن آرای مردم به محله‌های مختلف می‌روند و در منازل اقوام و فامیل اقدام به ارائه برنامه‌ها و سخنرانی‌های خود می‌کنند.

باتوجه‌به فضای قومی و قبیله‌ای که در لرستان وجود دارد، تجربه نشان داده که این شکل از تبلیغات همیشه برای کاندیداها ثمربخش بوده و این امر موجب شده که کاندیداها بر برگزاری این‌گونه نشست‌های خانگی پافشاری فراوانی داشته باشند.

انتخابات تمام الکترونیک برگزار می‌شود

محمدباقر احمدی چگنی فرماندار خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی، ۴۳۰ شعبه اخذ رأی در دور اول انتخابات داشتیم و همین تعداد را مجدد برای برگزاری دور دوم انتخابات در نظر گرفته‌ایم و تعداد شعب اخذ رأی اضافه یا کسر نشده است.

وی عنوان کرد: از مجموع ۴۳۰ شعبه اخذ رأی، ۳۶۵ شعبه مربوط به شهرستان خرم‌آباد به‌عنوان حوزه اصلی و ۶۵ شعبه دیگر آن مربوط به حوزه فرعی، یعنی چگنی است.

فرماندار مرکز لرستان، بیان داشت: انتخابات در حوزه انتخابیه خرم‌آباد و چگنی به‌صورت کاملاً الکترونیک برگزار خواهد شد.

احمدی چگنی با تأکید بر اینکه از دستگاه‌های احراز هویت پیشرفته‌تری استفاده خواهیم کرد، گفت: این دستگاه‌ها مجهز به قسمت اثر انگشت هم هستند.

کد خبر 6096310

دیگر خبرها

  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • طوفان‌الاقصی/ جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه
  • بازسازی غزه چند سال طول می‌کشد؟ + ویدئو
  • روز ۲۱۰ طوفان‌الاقصی|جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزه
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد