Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- آن‌طور که قالیباف در این میدان یکه‌تاز نشان می‌دهد بعید است تصمیم داشته باشد بر سر سفره وحدت با اصولگرایان سنتی که زمانی آنها را پدرخوانده معرفی کرده بود، بنشیند.

«می‌بینیم این جریان هم در ارایه کارنامه، کارنامه قابل‌قبول و قابل دفاعی ندارد. حتی در هدف‌گذاری و روش و ابزار هم بدسلیقگی داشته است؛ هر چند برخی بزرگان اصولگرا شاید نپذیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نواصولگرایی با فرهنگ پدرخواندگی ساخته نمی‌شود. نواصولگرایی پدرخوانده نمی‌خواهد.» هر چند این جمله‌های قالیباف را که تنها چند هفته بعد از پایان انتخابات سال 96 به زبان آورد به پای دلخوری‌های او از جریان اصولگرایی گذاشته شد اما از همان زمان هم می‌شد حدس زد که قالیباف در سر سودای لیدری یک جریان را می‌پروراند و چندان بدش نمی‌آید علم لیدری را به دست بگیرد حتی اگر قرار باشد این لیدری به یک انشعاب ختم شود. او یک ‌سال بعد از مانیفست نواصولگرایی رونمایی کرد و بعد از چند ماه در نامه‌ای خطاب به جوانان اصولگرا از آنها خواست تا با ثبت‌نام در یک سامانه برای انتخابات مجلس یازدهم به جریان نواصولگرایی بپیوندند. حالا محسن پیرهادی از حلقه‌های نزدیک به قالیباف و عضو سابق شورای شهر تهران می‌گوید تا این لحظه 5474 نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. البته چندی پیش نزدیکان قالیباف از ثبت‌نام 6000 نفری خبر می‌دادند که چندان با آمار امروزشان همخوانی ندارد. آن‌طور که قالیباف در این میدان یکه‌تاز نشان می‌دهد بعید است تصمیم داشته باشد بر سر سفره وحدت با اصولگرایان سنتی که زمانی آنها را پدرخوانده معرفی کرده بود، بنشیند

میدان‌داری جامعه‌ روحانیت

در اردوگاه اصولگرایی هر کسی حرف خودش را میزند؛ قالیباف که پروژه «نواصولگرایی» را دنبال می‌کند، شورای وحدت هم به دنبال راهی است تا بتواند احزاب اصولگرا را بر سر میز وحدت بیاورد، ازسوی دیگر پایداری‌ها هم همچنان نقش «بازی‌خراب‌کن» جریان راست را بازی می‌کنند و می‌خواهد از مدل ویژه حزب پایداری با همان ایده اصلح پیروی کند؛ اما در این میان جامعتین هم که زمانی محوریت وحدت بود و حرف آخر در میان اصولگرایان را می‌زد، چند سالی است که احزاب دیگر مانند گذشته حرف‌شنوی از آنها ندارند و حالا حداقل جامعه روحانیت مبارز به دنبال راهی است تا آن نقش و جایگاه گذشته خود را بازیابی کند. برای همین بعد از اصلاح اساسنامه‌ حالا چند ماه مانده به انتخابات دایره جلساتش با احزاب اصولگرا گسترده‌تر و البته پررنگ‌تر می‌شود. محمدحسین موسی‌پور، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز و مسوول کمیته تشکیلات جامعه روحانیت به فارس می‌گوید: در ادامه جلسات گذشته و برای هم‌اندیشی و بررسی زمینه‌های تعامل و همگرایی احزاب و تشکل‌های انقلابی و ارزشی که به صورت ماهانه و به ابتکار جامعه روحانیت به راه افتاده پنجشنبه این هفته نیز جلسه‌ای برگزار خواهد شد. عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت تاکید کرد که رویکرد ما دعوت از همه تشکل‌های ارزشی و ولایی و تعامل حداکثری با همه آنهاست.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و سی و دومین نشست هیات عالی شورای وحدت با حضور حجت الاسلام پور محمدی، منوچهرمتکی محمدرضا باهنر، اسدالله بادامچیان، حجت الاسلام محمدجواد جلالی، نیره قوی و سایر اعضای هیات عالی برگزار شد.

سردار محسن رضایی نیز میهمان ویژه نشست فوق محسوب می‌شد.

در این نشست ابتدا منوچهر متکی، نماینده مردم شریف تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ضمن ارائه توضیحاتی از تحرکات انتخاباتی شورای وحدت در سراسر کشور، به برنامه‌های آتی شورا و آمادگی برای شروع مجلس دوازدهم اشاره کرد.

در ادامه حجت الاسلام پورمحمدی بر اهمیت انسجام لازم در زمینه برگزاری انتخابات بامشارکت موثر مردم تاکید داشته و افزود: شورای وحدت با داشتن ده‌ها نماینده در مجلس دوازدهم باید نقشی موثر و مفید ایفا کرده و بدون شک برای دستیابی به این هدف، نمایندگان باید ارتباط مستمری با حوزه‌های انتخابیه خود داشته و زبان گویای مردم و مشکلات آنها باشند.

اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و محمدرضا باهنر نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نیز در ادامه به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و سپس گزارشی از سوی معاونت روابط عمومی و رسانه شورای وحدت در زمینه امور رسانه‌ای و تبلیغات نمایندگان نامزد این شورا در دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

محسن رضایی در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نگاه به آینده در کشور، به بحران پیش رو در زمینه کهنسالی اشاره کرده و آن را مساله‌ای بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی مجلس دوازدهم را مجلسی مهم در دوره‌ای حساس از انقلاب تلقی کرده و افزود: چهارسال پیش رو برای کشورمان بسیار مهم و حیاتی است زیرا در این برهه زمانی باید امید و نشاط را در جامعه تقویت کرده ودرحوزه اقتصاد، ریل گذاری انجام دهیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تلاش برای رفع ناکارآمدی‌های موجود را یک سیاست اساسی در مجلس پیش رو ارزیابی کرده و به سیره حضرت امام خمینی در رابطه با ایجاد احزاب و تشکل‌ها اشاره کرد.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، شخص محوری را آفت جامعه سیاسی دانسته و اعلام کرد این مسیر پاسخگوی نیازهای امروز ما نیست. مردم در انتخابات اخیر مجلس از شخص محوری عبور کرده و به این شرایط می‌توان به چشم یک فرصت نگریست.

سردار رضایی همچنین خاطر نشان کرد: شورای وحدت یک اتفاق مبارک است که باید تداوم یافته و به سمت آینده حرکت کند زیرا ما در جامعه سیاسی ایران از عقلانیت فردی خوبی برخورداریم اما در حوزه عقلانیت جمعی، ضعیف هستیم. وی همچنین عملیات وعده صادق را یک رویداد مهم ارزیابی کرده و آن را ناشی از اداره شایسته امور توسط رهبری دانست.

دبیر ستاد اقتصادی دولت سیزدهم، در پایان سخنانش تاکید کرد مجلس نیازمند تحول است و انسجام مجلس پیش رو بسیار مهمتر از ریاست آن بوده و هر شخصی که ریاست مجلس را بر عهده گیرد باید با ایجاد تحول، بتواند یکدلی و اتحاد را در بین نمایندگان مردم ایجاد کند.

در ادامه، منوچهر متکی دبیر اجرایی و سخنگوی شورای وحدت ضمن تاکید بر اهداف این شورا در رابطه با ایجاد تحول، این موضوع را وظیفه اساسی نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم ارزیابی کرد.

کد خبر 6099372 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند