Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@18:33:29 GMT

شرایط خلیج فارس بهای نفت را افزایش داد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۴۸۲۰

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، پس از آن که ایران یک نفتکش انگلیسی را در تنگه هرمز واقع در منطقه خلیج فارس توقیف کرد، قیمت نفت در بازار افزایش یافت.

در معاملات روز دوشنبه بازار لندن بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه سپتامبر با ۷۹ سنت افزایش (۱/۳ درصد) به ۶۳ دلار و ۲۶ سنت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار نیویورک نیز قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در ماه اوت ۵۹ سنت (۱/۱ درصد) افزایش یافت و به ۵۶ دلار و ۲۲ سنت رسید.

هفته گذشته هر بشکه نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت به ترتیب ۶/۴ و ۷/۶ درصد ارزش خود را از دست داده بودند. اما روند صعودی بهای نفت در بازار جهانی از روز جمعه و زمانی از سر گرفته شد که ایران اعلام کرد کشتی نفتکش انگلیسی استینا ایمپرو را که با پرچم انگلیس حرکت می‌کرد در تنگه هرمز توقیف کرده است. 

این تنگه برای تجارت جهانی نفت از ارزشی راهبردی برخوردار است چرا که طبق اعلام آژانس اطلاعات انرژی آمریکا ۲۱ درصد محصولات نفتی مصرفی در جهان از طریق این تنگه ترانزیت می‌شود.

کارستن فریش، تحلیلگر موسسه کامرتس بانک اعلام کرد با توجه به کاهش قیمت طلای سیاه در هفته گذشته و تنش‌ میان قدرت‌های غربی و ایران بر سر نفتکش‌های توقیف شده، واکنشی که بازار نفت به این تحولات نشان داد، نسبتا محتاطانه است.

آژانس بین المللی انرژی که ذخایر اضطراری در اختیار دارد روز دوشنبه اعلام کرد در پی تنش‌هایی که در تنگه هرمز به وجود آمده حاضر است وارد عمل شود، اما این نهاد اطمینان داد که نیاز‌های بازار نفت در حال حاضر به خوبی تامین می‌شود و میزان تولید نفت در شرایط کنونی بیشتر از میزان تقاضا در شش ماهه اول سال است.

سرمایه گذاران از ماه‌ها پیش می‌گویند جنگ تجاری آشکاری که میان آمریکا و برخی کشور‌ها به ویژه چین به وجود آمده، رشد اقتصادی جهان را کند کرده و در نتیجه میزان تقاضای طلای سیاه را نیز کاهش داده است.

در چنین شرایطی سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و شرکایش اوایل ژوئیه امسال تصمیم گرفتند توافقنامه کاهش میزان تولید را که به منظور حمایت از قیمت نفت در بازار جهانی منعقد کرده بودند تا مارس سال ۲۰۲۰ تمدید کنند، اما این تصمیم به علت شرایط موجود نتوانسته است در حمایت پایدار از قیمت‌ها چندان موثر عمل کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت نفت خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳