Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@20:13:19 GMT

نهضت مهارت افزایی در کشور باید راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۵۰۷۷

نهضت مهارت افزایی در کشور باید راه اندازی شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به راه اندازی شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه ای و مهارتی گفت: نهضت مهارت افزایی در کشور باید راه اندازی شود و در این زمینه نقش شرکای اجتماعی، بخش خصوصی و متخصصین حائز اهمیت است. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،نشست خبری سلیمان پاک سرشت،معاون وزیر تعاون و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای همزمان با هفته مهارت با محوریت تبیین رویکردها،عملکردها و برنامه های سازمان فنی و حرفه ای کشور،افتتاح 13 مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی به طور همزمان در سراسر کشور،افتتاح اولین مرکز تخصصی خدمات یادگیرب غیر دولتی دررتهران و افتتاح مرکز بخش و ارزشیابی نیروی کار استان کردستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای مراسم سلیمان پاک سرشت،معاون وزیر کار و رییس سازمان فنی و حرفه ای با اشاره به راه اندازی شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه ای و مهارتی گفت: نهضت مهارت افزایی در کشور باید راه اندازی شود و در این زمینه نقش شرکای اجتماعی، بخش خصوصی و متخصصین حائز اهمیت است.

وی در ادامه تصریح کرد: ضرورت مهارت آموزی در جامعه امروز به گونه ای است که باید اتفاقات و اقدامات موثری در این حوزه صورت بگیرد و بر مسئله مهارت آموزی و توانمندی افراد متمرکز شویم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان‌کرد: در سیاست های کلی اشتغال، سیاست های اقتصاد مقاومتی و همچنین در برنامه ششم توسعه بر تقویت و تمرکز مهارت آموزی سایر افراد تاکید شده است.

پاک سرشت اضافه کرد: ماده چهارم قانون ششم توسعه به موضوع ارتقاء بهره‌وری تاکید کرده است و این امر در گرو توسعه منابع انسانی و مهارت آموزی آنها است.

وی تاکید کرد: رفع نگرانی، عدم مهارت و توانمندی افراد، عزمی جدی را می طلبد و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امروزه بر این موضوع متمرکز شده است.

پاک سرشت ادامه داد: اجرایی شدن نظام جامع آموزش فنی و حرفه ای مهارتی ضرورتی بود که باید اجرا میشد.

وی با اشاره به اجرایی شدن قانون جامع آموزش فنی و خرفه ای و مهارتی افزود:این یک تحول نهایی در حوزه فنی و حرفه ای بود.

پاک سرشت گفت:این قانون خلا جدی و برجامانده از سال های قبل را هدف گرفته است. از برگزاری اخرین شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه ای مهارتی سال ها می گذرد.این شورا اخرین بار در سال 84 برگزار شد.

معاون وزیر بیان کرد: از آن سال به بعد دیگر یک نهاد فرابخشی برای ایجاد انسجام در حوزه مهارتی نداشتیم. در همه این ایام فضایی برای تصمیم‌گیری در حوزه مهارت نداشتیم. اگر بود سیاست گذاری در حوزه مهارت نیروی انسانی می داشتیم.این قانون با همکاری مجلس و پیگیری ما به نتیجه رسید.

وی گفت:در راستای تصویب این قانون اولین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی و حرفه ای و مهارتی در خرداد ماه سال جاری با حضور آقای جهانگیری معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

رییس سازمان فنی و حرفه ای تاکید کرد:من تحولات را نوید بخش می بینم. از زمان راه اندازی این شورا مهارت اموزی به میز سیاست گذاری رفته است. در شرایط فعلی کشورکه ویژه است ضرورت دارد از منابع کشور نهایت استفاده را کنیم.

وی با اشاره به سال مهارتی بیان کرد:تاکید بر حکمرانی و مدیریت محلی را به عنوان یک راهبرد دنبال کردیم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ضمن اشاره به اینکه حکمرانی محلی و آموزش محلی فنی حرفه‌ای برای افزایش مهارت افزایی باید ایجاد شود، تصریح کرد: دوران اینکه مرکزی را تنها تأسیس و تجهیز کنیم و منتظر باشیم افراد به سراغ ما بیایند گذشته است بلکه الان زمانی است که ما باید به سراغ افراد برویم و این امر با کمک بخش خصوصی مدرن و جدید که با امکانات به روز به مراتب آشناتر هستند، محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه 20 هزار و 211 نفر ساعت آموزش مهارتی روستاییان و عشایر بوده است گفت: توانمندسازی نیروی انسانی یکی از اهداف کلیدی و محوری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است بنابراین بخشی از سرمایه گذاری ها معطوف به توانمندسازی نیروی انسانی است.

ادامه دارد...

R1012189/P/S7,82/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان