Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@02:28:48 GMT

تخلف‌های والیبال در مسیر انتخابات

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۶۶۴۵

تخلف‌های والیبال در مسیر انتخابات

با اعلام زمان ثبت نام کاندیداهای ریاست فدراسیون والیبال، استعفای سرپرست فعلی این فدراسیون که قصد کاندیداتوری دارد مورد انتظار است.

به گزارش مشرق، با وجود اینکه مهلت شش ماهه سرپرستی افشین داوری سرپرست فدراسیون والیبال طبق اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی روز 17 خرداد 1397 به پایان رسیده است، همچنان سکان هدایت این فدراسیون در دست داوری است و وزارت ورزش تاکنون نسبت به تعیین سرپرست جدید اقدام نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

علاقه داوری به صندلی ریاست

در تبصره ۲ ماده ۱۰ این اساسنامه که در سال ۱۳۸۱ به تصویب هیأت وزیران رسید، آمده است: «رئیس سازمان بلافاصله پس از عزل و یا قبول استعفای رئیس فدراسیون فردی را به عنوان سرپرست منصوب خواهد نمود. مجمع عمومی مکلف است حداکثر ظرف مدت ۶ ماه در مورد انتخاب رئیس جدید فدراسیون با رعایت مقررات اقدام نماید.»

قانون به صراحت اعلام کرده است که دوران حضور یک فرد به عنوان سرپرست در فدراسیون نباید بیش از ۶ ماه طول بکشد؛ اتفاقی که در فدراسیون کشتی رخ داد و بنی تمیم بلافاصله با پایان دوران شش ماهه‌اش جای خود را به بهروز نعمتی داد اما ظاهرا فدراسیون والیبال داستان دیگری دارد.

حالا زمان ثبت نام کاندیدا ریاست فدراسیون والیبال از روز 7 مرداد 1398 در حالی آغاز می‌شود که افشین داوری با چرخش 180 درجه ای رسما از تصمیم خود برای کاندیداتوری خبر داده است. با این شرایط تداوم حضور داوری در راس فدراسیون والیبال با عدالت مورد نظر وزارت ورزش و مورد انتظار افکار عمومی در انتخابات فدراسیون‌ها در تضاد آشکار است. زیرا عملا کفه ترازوی انتخابات به نفع داوری سنگین می کند. سرپرست فعلی فدراسیون والیبال به طور میانگین هر دو ماه یکبار با روسای هیات ها جلسه داشته و بیش از 40 روز است که بدون ابلاغ قانونی در این فدراسیون به ایفای مسئولیت می پردازد و عملا درگیر برگزاری انتخابات چندین هیات استانی بوده است.

علاوه بر این، موضوع دو شغله بودن داوری به عنوان "مسئول امور باشگاه های وزارت ورزش" و حضور در فدراسیون والیبال در تضاد آشکار با قانون منع به کارگیری دو شغله ها محسوب می‌شود و قانونا مادام تداوم مسئولیت داوری در امور باشگاه‌های وزارت ورزش، وی نمی‌تواند رئیس شود مگر اینکه پیشتر از سمتش در وزارت استعفا دهد.

با استناد به قانون مصوب 22 اردیبهشت ماه سال 1395 مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی هشدار داده شده است که انتصاب افراد به‌صورت حقیقی و یا حقوقی به‌صورت همزمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایه آن متعلق به دولت یا نهادها یا مؤسسات عمومی غیردولتی است غیرقانونی است و کلیه دستگاه‌های مشمول موظفند مفاد قانون مذکور را رعایت کنند.

با این وجود، داوری در ابتدای سرپرستی‌اش در فدراسیون والیبال از برگزاری فوری یک انتخابات قانونمند خبر می‌داد؛ موضوعی که مشخص نیست چرا فدراسیون والیبال عملا یکسال آن را به تاخیر انداخته و فضای یکی از مهمترین رشته های ورزشی ایران را درگیر حواشی کرده است.

داوری که در نخستین روز سرپرستی در فدراسیون والیبال تاکید کرده بود، قصد کاندیداتوری و ریاست در این فدراسیون را ندارد، حالا در هشتمین ماه حضورش رسما از نیت خود برای کاندیداتوری در انتخابات پیش رو خبر داده است.

در این شرایط لازم است وزارت ورزش برای جلوگیری از هرگونه ابهام در مهندسی احتمالی انتخابات به نفع یکی از کاندیدا پیش از آغاز ثبت نام‌ها سرپرست جدید فدراسیون والیبال را تعیین کند تا عدالت در انتخابات رعایت شود.

*مواضع ضد و نقیض داوری برای شرکت در انتخابات

افشین داوری در تاریخ 16 آذر 1397 بلافاصله پس از سرپرستی فدراسیون والیبال درخصوص اینکه تمایلی برای شرکت در انتخابات فدراسیون والیبال دارد یا خیر، اظهار کرد: هیچ تمایلی برای حضور در انتخابات ندارم چرا که اگر اینگونه بود اصلا بعنوان سرپرست انتخاب نمی‌شدم‌. با توجه به تعهدی که داریم نباید در انتخابات شرکت کنیم.

سرپرست فدراسیون والیبال یک روز بعد نیز گفت: دلیل حضور من در فدراسیون والیبال صرفا برگزاری انتخاباتی سالم است.

داوری یک ماه بعد در 13 اسفند 1397 اما موضع خود را تعدیل کرد و گفت: زمانی که وزارت ورزش زمان ثبت نام کاندیداهای فدراسیون والیبال را اعلام کند در مورد شرکت در انتخابات تصمیم خواهم گرفت. در حال حاضر اولویت ما برگزاری مجامع استانی است و تاکنون 4 مجمع را برگزار کردیم و حدود 7 مجمع دیگر باقی مانده است‎.

سرپرست فدراسیون والیبال در همان تاریخ با رد صحبت‌های قبلی خود در مورد اینکه چرا تعهدی مبنی بر عدم شرکت در انتخابات نداده نیز گفت: از من چنین تقاضایی نشد و جناب داورزنی چنین درخواستی از من نداشت. در مورد فدراسیون‌های دیگر نیز از خودشان بپرسید!

اما افشین داوری سرانجام در روز 27 تیر 1398 در حالی که عملا طبق اساسنامه سرپرست قانونی فدراسیون نیست اما همچنان در راس فدراسیون والیبال حضور دارد، تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود والیبال مبنی بر حضور بنده در این فدراسیون قطعا یکی از کاندیداها هستم!

*اسبقیان: به سرپرستان تاکید می‌کنیم که وارد انتخابات نشوند

محمد شروین اسبقیان، مدیر کل امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که انتخابات شبهه برانگیز نباشد و وزارت ورزش بی طرف باشد. البته ما به سرپرستان تاکید می‌کنیم که وارد انتخابات نشوند تا فدراسیون دچار حاشیه نشود.

سلطانی‌فر: با تعیین سرپرست، حتی به‌مدت سه ماه، به روال جاری فدراسیون‌ها لطمه می‌زنیم

همچنین سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان پیش از این با نقد اداره فدراسیون‌های ورزشی توسط سرپرست گفته بود: سرپرستی اداره‌شدن را از هر زاویه نگاه کنیم، قابل نقد است. فردی که سرپرست است، چون می‌داند موقتی است، اصلاً نمی‌تواند برنامه‌ریزی بلندمدتی داشته باشد؛ در نتیجه دنبال تأمین منابع مالی نمی‌رود، ضمن اینکه ممکن است یک‌سری ولخرجی‌ها داشته باشد. من معتقدم که با تعیین سرپرست، حتی به‌مدت سه ماه، به روال جاری فدراسیون‌ها لطمه می‌زنیم.

بازرسی کل کشور: به موضوع والیبال ورود کرده‌ایم

ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی اینکه به رغم پایان مهلت قانونی ۶ ماهه افشین داوری برای سرپرستی فدراسیون والیبال، هنوز وی به عنوان سرپرست این فدراسیون فعالیت می‌کند و اینکه آیا سازمان بازرسی به موضوع ورود کرده است یا خیر افزود: به این موضوع ورود کردیم اما الان از نتیجه اقدامات صورت گرفته اطلاع ندارم.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی والیبال فدراسیون والیبال انتخابات رییس فدراسیون تخلفات افشین داوری سرپرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۶۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: ما می‌خواهیم راه چابهار به‌بهره برداری برسد، در این خصوص با استاندار سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین صحبت‌هایی داشتیم.

به گزارش ایسنا، نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان که روز گذشته در راس یک هیئت تجاری و اقتصادی به سیستان‌ و بلوچستان سفر کرده، با اشاره به اهداف این سفر اظهار داشت: در سفرهای قبلی که داشتیم به طور تفصیلی در مورد چابهار صحبت کردیم و یکسری توافقات هم داشتیم. ما می‌خواهیم موضوع چابهار صد در صد راه بیفتد. کارهای عملی‌ آن شروع شده است. ما یک هدف تعیین کردیم که ۱۰ میلیارد دلار باید تجارت میان افغانستان و جمهوری اسلامی ایران باشد. یک سلسله نیازمندی و شرایط برای دو کشور دارد. اگر روال سابق باشد، دو میلیارد دلاری که تجارت بوده، بالاتر نمی‌رود. ولی اگر یک سلسله تشویق‌ها و شرایط بهتر در مرزها ایجاد شود، صادرات ما اضافه خواهد شد و تجارت بیشتری خواهیم داشت.

سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان همچنین گفت: در خصوص ترانزیت و صادرات از افغانستان و کشورهای مختلف، ما می‌توانیم بهترین راهی که از مدت‌ها قبل در مورد آن بحث می‌شود و کارهای عملی‌اش تا امروز انجام نشده را اجرایی کنیم. ما می‌خواهیم راه چابهار به‌بهره برداری برسد، در این خصوص با استاندار سیستان و بلوچستان و دیگر مسئولین صحبت‌هایی داشتیم. ما امید داریم در آینده نزدیک به کمک دوستان این راه درست شود و در این برنامه‌ها هم آقای کاظمی قمی همراه، هم‌نظر و همگام هستند و همیشه ما را در اینگونه موضوعات تشویق می‌کنند و اقدامات را اجرا می‌کنند. من یقین دارم در آینده‌های نزدیک موضوعات به مرحله عمل برسد.

وی در گفت و گو با ایراف در پاسخ به این سوال که در سفر سال گذشته که به چین داشتید در خصوص کمربند-جاده، آیا از کریدور و راه‌های ایران در این نشست صحبت شد؟، گفت: آن مسیر کمی با راه چابهار تفاوت دارد که به نام کریدور واخان است که از افغانستان رد می‌شود. در این موضوع رییس کمیسیون اقتصادی ما با مقامات ایران صحبت داشتند. ایران و افغانستان توافق کردند که ما روی راه واخان کار می‌کنیم. در آینده نزدیک کنفرانسی خواهیم داشت و از طرف چین هم دعوت می‌کنیم. کارهای عملی برگزاری نشست شروع شده است. چون به نفع ایران و افغانستان است و همچنین نزدیک‌ترین راه برای چین است که به خلیج فارس برسد و آنها هم استفاده کنند.

هدف از سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت حکومت سرپرست افغانستان به استان سیستان و بلوچستان در ایران، تسهیل تجارت و ترانزیت میان ایران و افغانستان گفته شده است. هیئت طالبان برای شرکت در نشست امکان‌سنجی و تسهیل روند همکاری‌های اقتصادی و گفت‌وگو درباره توسعه روابط تجاری و ترانزیتی میان دو کشور با محوریت سیستان به ایران سفر کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به نام والیبال ایران
  • رئیس فدراسیون والیبال ایران در سفرش به عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان