Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم حسین زاده دلیر روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: طرح‌ها و برنامه‌های موفقی که در برخی از شهرها اتفاق افتاده، در  اجلاس بین المللی «رشد و توسعه شهری اوراسیا» مطرح و معرفی خواهند شد.

وی ادامه داد: بافت فرسوده، ساخت و سازهای غیرمجاز و جدایی طبقات در شهرها از جمله موضوعاتی است که در این اجلاس مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و برنامه‌های موفق اجرا شده و اینکه چگونه با این مسائل برخورد می شود، در این اجلاس مطرح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده دلیر گفت: در شهرهای جهان سوم برخلاف شهرهای توسعه یافته صنعتی با موضوع جدایی طبقات مواجه هستیم که قسمت اعظم شهر به طبقه پایین جامعه اختصاص دارد و قسمت اندکی از شهروندان که دارای امکانات هستند، در یک منطقه جمع می‌شوند.

وی اظهار داشت: در این اجلاس موضوع جدایی طبقات مورد توجه قرار گرفته و مباحث اقتصادی و جامعه شناسی و برنامه‌هایی که در شهرهای مختلف جهان اجرا و توانسته این مشکل را رفع کند، مورد بررسی قرار می گیرند.

دبیر علمی دهمین اجلاس بین المللی «رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت تاریخی در حوزه اورآسیا» افزود: تبریز یکی از پنج کهن شهر بزرگ دنیا است و میراث فرهنگی عظیمی در دل خود نهفته دارد؛ برخی از ویژگی‌های این شهر منحصر به فرد می باشد و این اجلاس فرصت مناسبی است تا اساتید و نخبگان جهان را با تاریخ این شهر آشنا کند.

پوستر دهمین اجلاس رشد و توسعه شهری اوراسیا 

حضور شرکت کنندگان ۶ کشور خارجی قطعی شده است

رئیس مؤسسه آموزش عالی رشدیه نیز در این خصوص گفت: کارگاه‌های تخصصی این اجلاس با حضور اساتید و دانشجویان دکترا از کشورهای مختلف جهان در این مؤسسه آموزش عالی برگزار می‌شود.

مهدی صحت خواه با اشاره به اینکه ۳۰ مقاله خارجی از ۱۷ کشور جهان به دبیرخانه اجلاس ارسال شده است، گفت: تا به امروز حضور شرکت کنندگانی از کشورهای ژاپن، فنلاند، گرجستان، فرانسه، ایتالیا و بلژیک در اجلاس رشد و توسعه شهری اوراسیا در تبریز قطعی شده است.

وی اضافه کرد: اجلاس فوق با محوریت توریسم و توسعه شهری، سکونتگاه‌های غیر رسمی، حفاظت و نگهداری از طریق مراجع قانونی و سیاسی، مرمت و احیا از طریق اقدامات اجتماعی، انرژی و مدیریت مصرف در شهرها، بررسی کاهش خطرپذیری ریسک در بافت تاریخی شهرهای تاریخی، مقاوم سازی و بهسازی لرزه‌ای بناهای تاریخی، مرمت و بازسازی ساختمان‌های تاریخی با تاکید بر حفاظت و ارتقای هویت شهری و احیای بخشی از جاده ابریشم در محدوده جغرافیایی شهرستان تبریز برگزار می‌شود.

صحت خواه اظهار داشت: در این اجلاس، ایده رشد و توسعه شهری، حفاظت از بافت تاریخی شهر و بررسی مشکلات و مزایایی از جمله گردشگری، ترافیک و تأثیرگذاری آنها در احیای بافت تاریخی شهرها مطرح خواهد شد.

وی، بررسی فضاها و کاربری بناها در بازآفرینی فضاهای شهری را از دیگر محورهای این اجلاس برشمرد و گفت: اجلاس در مرحله اول به صورت کنفرانس دانشجویی به مدت یک هفته به بررسی مسائل علمی شهری و بافت تاریخی می‌پردازد و در مرحله دوم با بررسی کلیه نظرات و یافته‌ها به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

دهمین اجلاس بین‌المللی رشد و توسعه شهری با رویکرد حفاظت از بافت تاریخی در حوزه اوراسیا از ۲۸ مرداد تا هشتم شهریورماه سال جاری به مدت دوازده روز، به میزبانی کلانشهرتبریز برگزار می‌شود.

‌۶۱۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد