Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:05:45 GMT

طرح شهرک صنعتی سوم کاشان دوباره تصویب شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۰۷۲۹۷

طرح شهرک صنعتی سوم کاشان دوباره تصویب شد

فرماندار ویژه کاشان روز سه‌شنبه در این زمینه اظهار داشت: برای نخستین‌بار نشست کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان اصفهان با نظر مساعد استاندار در کاشان تشکیل و طرح شهرک سوم صنعتی پس از برطرف شدن کاستی‌ها دوباره در این کارگروه مطرح شد.

علی‌اکبر مرتضایی قهرودی، پیگیری‌ها و همکاری‌های مسوولان استانی در ماه‌های گذشته را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به موقعیت مکانی این شهرک در ۱۵۰ هکتار از زمین‌های مجاور آزادراه کاشان- قم، پیش از خزاق و از طرفی اختصاص آن به صنایع دانش بنیان، پیش بینی می شود از کشش لازم برای جذب سرمایه‌گذاران و استقرار صنایع برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به مسوولیت شرکت شهرک‌های صنعتی در تامین زیرساخت‌ها و فرآیند آماده‌سازی, عملیات اجرایی به سرعت آغاز خواهد شد و در آینده نزدیک نقش موثر آن در رونق تولید و افزایش میزان اشتغال متخصصین، درمنطقه کاشان را شاهد خواهیم بود.

فرماندار ویژه کاشان با اشاره به فعالیت بیش از ۱۰ شهرک صنعتی در این شهرستان یادآور شد: تنها 2 شهرک از میان شهرک‌های مستقر، زیر نظر شرکت شهرک‌های صنعتی فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه نیز از تصویب طرح ساخت شهرک ماهیان زینتی کاشان در کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان اصفهان پس از نزدیک به یک دهه خبر داد و گفت: پرورش و تکثیر ماهیان زینتی به عنوان صنعتی نوپا در بخش کشاورزی، با ایجاد جاذبه های گردشگری نیز می‌تواند همراه باشد.

مرتضایی از راوند کاشان به عنوان نخستین نقطه توسعه این صنعت در کشور نام برد و اضافه کرد: بیش از یکهزار و 200 خانوار در قالب ۶۰۰ کارگاه بزرگ و کوچک پرورش ماهیان زینتی فعالیت دارند و البته برخی نیز به صورت غیر رسمی در واحدهای مسکونی یا باغ‌ها به صورت پراکنده به این حرفه مشغول هستند که در مجموع با تولید نزدیک به ۴۰ میلیون قطعه ماهی در کنار تامین بخشی از نیازهای بازار داخلی، نیم نگاهی به صادرات نیز دارند.

وی به میزان درآمد، اشتغالزایی و همچنین ظرفیت‌های منطقه در تولید و تکثیر ماهیان زینتی اشاره و تاکید کرد: برای ساماندهی واحدهای پراکنده و گاه غیررسمی و بدون مجوز، طرح ایجاد شهرک ماهیان زینتی از سال ۸۶ کلید خورده بود. 

 فرماندار ویژه کاشان همچنین افزایش بهره‌وری، نظارت بر تولید، ایجاد مرکز پژوهشی، افزایش جاذبه برای سرمایه گذاران بخش خصوصی، پشتیبانی از مشاغل وابسته (شامل تولید غذا، وسایل بسته‌بندی، حمل و نقل، تولید آکواریوم و جاذبه‌های گردشگری) را از جمله مزیت‌های راه‌اندازی شهرک ماهیان زینتی در این منطقه برشمرد.

وی ادامه داد: پس از ابلاغ این مصوبه به جهاد کشاورزی، ۵۰ هکتار از زمین‌های جانمایی شده در جوار آزادراه کاشان- قم جهت آغاز عملیات اجرایی در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی قرار خواهد گرفت.

مرتضایی قهرودی در ادامه ابراز امیدواری کرد که عملیات اجرایی این 2 طرح مهم صنعتی در هفته دولت سال‌جاری‌ آغاز شود.

شهرستان کاشان با برخورداری از ۲ شهرک و چهار ناحیه صنعتی به مساحت یکهزار و ۵۰۰ هکتار با افزون‌بر یکهزار و ۲۰۰ واحد صنعتی فعال در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

۶۱۳۶/۸۱۲۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت شهرک های صنعتی کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • تصویب طرح جامع دومین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند