Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا؛ گلکار یکی از کارشناسان بازار سرمایه، به برگزاری مجامع شرکت‌ها اشاره کرد و افزود: امسال برگزاری مجامع شرکت‌های بزرگ و همچنین گزارش‌هایی که از سوی آن‌ها ارائه شد بسیار مثبت بود.

وی اظهار داشت: برگزاری مجامع شرکت‌ها در سال جاری متفاوت با سال‌های گذشته بود و به نظر می‌رسد که با توجه به گزارش‌های مثبت شرکت‌ها روند رشد بازار تا پایان تابستان ادامه دارباشد و شاخص بورس رشد معقولی را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلکار با بیان اینکه تا چند قبل  نقدینگی بیشتر به سمت سهام شرکت‌های کوچک ورود کرده بود، گفت: اکنون دوباره اقبال بازار به سمت سهم‌های بزرگ مانند فولادی‌ها و سنگ آهنی‌ها که از سرمایه بالایی نسبت به سایر شرکت‌ها برخوردار هستند بازگشته است.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه بازار حساسیت خود را نسبت به نوسان موجود در بازار دلار از دست داده است، اظهارداشت: سرمایه‌های موجود در اختیار مردم اکنون وارد بازار شده و حتی افرادی که به تازگی دارای سرمایه شده‌اند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم سرمایه‌های خود را وارد بازار سرمایه کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه افرادی که در بازار سرمایه به عنوان سهامدار بلندمدت بوده‌اند با ضرر و زیان هنگفتی مواجه نشده‌اند، گفت: بازار سرمایه، خلق ثرت با پول‌های کوچک است و نباید به آن به عنوان بازدهی و سود گرفتن زودگذر و کوتاه مدت نگاه کرد.

به اعتقاد وی بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت حساسیت چندانی را نسبت به کاهش قیمت ارز از خود نشان نداد و دوباره به مسیر افزایشی خود بازگشت، همچنین تحریم‌ها باعث شد تا تولیدات داخلی در موقعیت کنونی از میزان فروش بهتری برخوردار باشند.

این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: اکنون نماد بسیاری از سهم‌ها به دلیل برگزاری مجامع بسته است، اکنون باید منتظر ماند و دید که بازار بعد از پایان مجامع و بازگشایی نمادها به کدام سمت می‌رود، اما طبق پیش بینی‌های صورت گرفته روند معاملات بورس در کوتاه‌مدت افزایشی است.

وی افزود: همیشه در ایران جنس سرمایه‌گذاری در بورس به جز معدود زمان‌های خاص به صورت میان‌مدت و بلندمدت بوده است و نباید با دید کوتاه‌مدت برای سرمایه‌گذاری وارد بازار سرمایه شد.

گلکار خاطرنشان کرد: اگر شاهد بدترین اتفاق‌ها هم برای کشور باشیم به طورحتم اثر آن به صورت طولانی‌مدت در بازار وجود نخواهد داشت و در کوتاه‌مدت وضعیت حاکم در اقتصاد کشور به حالت عادی خود باز خواهد گشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس تحریم بازار سرمایه سرمایه گذاری نوسان نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند

بزرگترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.

به گزارش ایسنا، بزرگترین نمایشگاه خودروی چین روز پنجشنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین های خودرو، جدیدترین خودروهای الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضعیت کاملاً الکتریکی قرار دارد.

برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است  ۱۱۷ مدل جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در حالی که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.

این نمایشگاه که تا اوایل ماه آینده برگزار می‌شود، در حالی برگزار شده که فروش خودروهای انرژی نو در اوایل آوریل به نقطه عطفی رسید و بیش از ۵۰ درصد از خودروهای فروخته شده در چین را تشکیل داد. خودروسازان تلاش می‌کنند با اعلام مدل‌های جدیدتر و ارزان‌تر و تبلیغات، از یک جنگ قیمتی یک ساله که حاشیه سود را کاهش داده  و فروش افزایش یافته است، عقب نمانند.

در نمایشگاه خودروی پکن، بدون شک علاقه‌ای به خودروهای بنزینی نیست. ویلیام لی، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت چینی خودروهای برقی نیو به رویترز گفت همه به دنبال جدیدترین فناوری‌ها در هوشمندسازی و خودروهای برقی هستند. اگر به این نمایشگاه سری بزنید دیگر در مورد خودروهای برقی شک نخواهید کرد زیرا این در واقع آینده نیست، بلکه همان چیزی است که در حال حاضر در حال وقوع است.

ازدحام جمعیت غرفه‌های تولیدکنندگان چینی مانند بی‌وای‌دی و شرکت تازه وارد در صنعت شیائومی قابل ملاحظه است. لی جون، مدیرعامل شیائومی گفت که تعداد سفارش‌های ثبت‌شده برای سدان SU۷ اسپورت این شرکت به ۷۵ هزار و ۷۲۳ دستگاه رسیده است.

بی‌وای‌دی، بزرگ‌ترین سازنده خودروهای برقی جهان، برندهای پریمیوم یانگ‌وانگ و دنزا خود را به‌شدت تبلیغ کرد و سعی داشت تصویر خود را به عنوان یک خودروساز ارزان‌قیمت از بین ببرد. همچنین Ocean-M، یک هاچ بک دیفرانسیل عقب اسپرت با قیمت ۲۰ هزار و ۶۹۹ تا ۲۷ هزار و ۵۹۸ دلار آمریکا را اعلام کرد که اولین خودروی تولیدشده بر روی پلت فرم جدید تمام الکتریکی خواهد بود. این خودروی سایز متوسط طبقه متوسط چین را هدف قرار می‌دهد و بسیار کمتر از قیمت خودروهای برقی رایج در آمریکای شمالی و اروپا به فروش می‌رسد.

خودروسازان خارجی که در تلاش برای بازنشانی راهبردهای خود در چین هستند، برنامه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید و تحقیقات محلی اعلام کردند و نیسان موتور و مزدا موتور ژاپن از خودروهای طراحی‌شده برای رانندگان چینی رونمایی کردند.

خودروساز آمریکایی جنرال موتورز برای اولین‌بار خودروهای موتورهای سنتی را از خط تولید خود کنار گذاشت، در حالی که مرسدس بنز آلمان با نمایش تعداد انگشت شماری از خودروهای برقی جدید، شایعات مبنی بر کنار گذاشتن برقی‌سازی را رد کرد.

تسلا دوباره از نمایشگاه صرف نظر کرد. آخرین شرکت آن در نمایشگاه در سال ۲۰۲۱ بود.

رئیس شرکت خودروسازی گریت وال موتور گفت با ورود صنعت خودروسازی چین به عصر جدیدی از جهانی‌شدن و قدرت رو به رشد برندهای داخلی چینی، حرکت وسایل نقلیه چینی به صحنه جهانی نیز به روند جدیدی تبدیل شده است. سیستم‌های کمک رانندگی پیشرفته طراحی شده داخلی مشابه فناوری خودران تسلا (FSD) نیز توسط چندین خودروساز به‌عنوان نقاط کلیدی فروش به بازار عرضه شد.

بی‌وای‌دی اعلام کرد که در سه ماهه دوم دو مدل  را در بازار انبوه سری Dynasty و Ocean مجهز به سیستم کمکی رانندگی پیشرفته خود (ADAS) عرضه خواهد کرد، در حالی که اکسپنگ گفت که به طور مداوم نرم‌افزار را با سرعتی فوق‌العاده سریع ارتقا خواهد داد که آن را از رقبا جلوتر می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت خودروسازی چینی گروه گاک اعلام کرد که از ژانویه ۲۰۲۵ مدل‌های پرچمدار مجهز به سیستم پیشرفته همیار راننده(ADAS) هوآوی را روانه بازار خواهد کرد. این یکی از هفت برند خودروساز دولتی است که برای استفاده از فناوری ADAS هوآوی با هوآوی همکاری کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند