Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حافظ نیا با بیان اینکه دستاوردهای نماز جمعه باید از طریق رسانه ها برای مردم تبیین شود، گفت: داشتن خبرنگاران متعهد و آشنا به خط قرمزها از شاخصه های بندر آستارا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، حجت الاسلام‌ «کاظم حافظ نیا» امروز(سه شنبه، ۱ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان که به مناسبت ۵ مرداد و گرامیداشت چهلمین سالگرد اقامه نماز جمعه در محل دفتر امام جمعه برگزار شد اظهارکرد: نماز جمعه در ۹۰۰ نقطه از کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه بندرآستارا با بیان اینکه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌ها، شهرها و بخش‌هایی که نماز جمعه در آن برگزار می‌شود، تشکیل شده است افزود: همایشی به مناسبت سالروز اقامه نماز جمعه با عنوان « همگام با گام دوم انقلاب» در بندر آستارا برگزار می‌شود.

 

وی به اهمیت نماز جمعه در اسلام و کلام بزرگان دین اشاره کرد و گفت: بزرگان دین به برگزاری و اقامه نماز جمعه تاکید داشته‌اند.

 

حجت الاسلام حافظ نیا خاطرنشان کرد: اهمیت نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور مضاعف‌تر شده است.

 

امام جمعه بندر آستارا  با بیان اینکه اثرگذاری نماز جمعه بر مؤمنان مشهود است، خاطرنشان کرد: اثرگذاری نماز جمعه به دلایل مختلف بر دشمنان هم بیشتر است و بر مذاق آنها خوش نمی‌آید.

 

وی با اشاره به اینکه برگزاری همایش اینچنینی جریان‌سازی پیرامون بازآفرینی هویت نماز جمعه و شناساندن جایگاه این فریضه را به دنبال دارد، تصریح کرد: نمازجمعه هادی و نهاد نمازجمعه ارتقای ظرفیت هدایت‌گری ملی را دنبال می‌کند.

 

امام جمعه بندر آستارا با بیان اینکه دستاوردهای نمازجمعه باید از طریق رسانه‌ها برای مردم تبیین شود، خاطرنشان کرد: داشتن خبرنگاران متعهد و آشنا به خط قرمزها از شاخصه‌های بندر آستارا است.

 

حجت الاسلام حافظ نیا گفت: در راستای تحقق اهداف انقلاب، گام دوم انقلاب را باید محکم و استوار برداریم.

 

* برگزاری همایش گام دوم انقلاب در بندر آستارا

«محمد داداش زاده» نیز در این نشست به برنامه‌های ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد برگزاری نماز جمعه آستارا اشاره کرد و گفت: به همین مناسبت در ۲ مرحله در شهرستان آستارا برنامه‌ریزی شده است که برنامه مرحله اول تا پنجم مرداد است و برنامه مرحله دوم از پنجم مرداد شروع و تا ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت.

 

دبیرستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد برگزاری نماز جمعه آستارا افزود: در این ستاد سه گارگروه به نام های پشتیبانی و تکریم، فرهنگی و خبری و رسانه تشکیل شده است.

 

وی تصریح کرد: برگزاری همایش بزرگ با عنوان« گام دوم انقلاب» نخستین برنامه این ستاد است که روز چهارشنبه( ۲ مرداد) در محل مصلی نماز جمعه برگزار می شود.

 

داداش زاده گفت: در این همایش از پیشکسوتان ستاد نماز جمعه، اعضای ستاد نماز جمعه، تعدادی از مسئولین ادارات، پزشکان و خبرنگاران فعال تجلیل می شود.

 

وی افزود: در کنار برگزاری این همایش ایستگاه صلواتی و پذیرایی تدارک دیده شده و مسابقه نقاشی کودکان و نوجوانان برگزار و نمایشگاه کتاب و عکس برپا می شود.

 

دبیرستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد برگزاری نماز جمعه آستارا اضافه کرد: برپایی میز خدمت با حضور تمامی مسئولان دستگاه های دولتی و نهادها دیگر برنامه محوری ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد اقامه نماز جمعه در آستارا است که با هدف رسیدگی به مشکلات مردم انجام می شود.

 

وی گفت: ویزیت رایگان بیماران، تجلیل از زحمات چندین ساله امام جمعه و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر بخش های این برنامه است.

 

داداش زاده افزود: برگزاری همایش علمی، دیدار از خانواده های معظم شهدا و برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی برای نوجوانان و جوانان فعال در نماز جمعه از برنامه های مرحله دوم گرامیداشت چهلمین سالگرد برگزاری نماز جمعه در آستارا است.

 

 

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند خراسان جنوبي نماز جمعه کتابخانه های عمومی اردبیل روزنامه شهرستان دزفول دزفول آیت الله اعرافی اعرافی دستاوردهای نماز جمعه بندر آستارا رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۷۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آمادگی برای برگزاری دور دوم انتخابات/ مردم ۳ حوزه منتظر روز جمعه
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم