Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  در سفر به استان قزوین در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قزوین شرکت کرد.معصومه ابتکار در این جلسه که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: از ابتدای انقلاب یکی از مؤلفه‌های کلیدی موضوع عدالت بود و انقلاب آمد تا عدالت را به مفهوم قرآنی آن یعنی قسط محقق کند و بهره مندی همه مردم از یک معیشت آبرومند و دسترسی به حق تعیین سرنوشت در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: نظام اگر بخواهد کارآمد باشد باید عدالت را محقق کند و همه دستاوردها معطوف به تحقق عدالت است و در این میان باید بدون نگاه جنسیتی آحاد جامعه بتوانند از همه امکانات برخوردار شوند چون همه کرامت ذاتی دارند و زن و مرد مطرح نیست.

ابتکار بیان کرد: در سیاست ملی باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا زن و مرد دیده شود و بودجه‌ها هم عادلانه توزیع شود زیرا گاهی جمعیت زنان بیشتر است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: به دلیل دیدگاه‌های سنتی برخی نگاه‌هایی که نسبتی با دین ندارد موجب بروز محدودیت شده و شاهد فاصله و تبعیض بین زن و مرد هستیم به همین دلیل امروز فضای ورزشی زنان کمتر از مردان است و به دلیل اعتقاد به حجاب به نظر می‌رسد به جای برخوردهای سلبی لازم است برخورد ایجابی داشته باشیم.

وی افزود: باید فضاهای ورزشی و بوستان بانوان بیشتر شود تا امنیت فعالیت‌های زنان را افزایش دهیم زیرا وقتی واقعیت‌ها نادیده گرفته می‌شود شاهد بروز محدودیت برای زنان و دختران هستیم.ابتکار گفت: عدالت جنسیتی از مسائل مهم حتی در کشورهای پیشرفته است و آنها هم فاصله جنسیتی دارند اما باید دسترسی‌ها عادلانه باشد چون زنان در تربیت نسل آینده و حفظ خانواده نقش مهمی دارند نیازمند توجه خاص به آنها هستیم تا سلامت خانواده محقق شود.معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده یادآور شد: خانواده سالم و شکوفا محور کار ماست اما باید نگاه درستی به سلامت و بهداشت خانواده هم داشته باشیم و در اشتغال نیز می‌توان به سند ارتقا زنان اتکا کرد البته نمی‌خواهیم برنامه جداگانه داشته باشیم ولی دستگاه سیاست گذاری باید نگاه ویژه ای داشته باشد.ابتکار اظهار داشت: باید زنان روستایی را بیشتر مورد توجه قرار دهیم که خوشبختانه شاهد افزایش استفاده زنان از تسهیلات اشتغال در روستاها هستیم که ارزشمند است.

وی بیان کرد: دولت در حوزه زنان سرپرست خانوار طرح‌های خوبی دارد و زنان در سمن‌ها، انجمن‌های خیریه و نهادهای مدنی مشارکت خوبی دارند اما لازم است استارت آپ ها و شرکت‌های دانش بنیان در حوزه زنان جدی تر گرفته شوند زیرا بسیاری از آپ ها و استارت آپ ها با حضور زنان فعال شده و این افراد بسیار خلاق و ایده پرداز هستند.

ابتکار گفت: شاخص‌های عدالت جنسیتی در ستاد ملی زن و خانواده در سال ۹۶ تصویب شد و در هشت محور از جمله آموزش، ورزش، مشارکت سیاسی، اجتماعی و حقوقی امور فعالیت خود را آغاز کرد و در این راستا ۲۵ شاخص کلی ابلاغ و ۱۵۰ شاخص اختصاصی تعریف شده و همه کارها بر این مبنا انجام می شود.وی اظهارداشت: تعادل بین کار زنان و خانواده مهم است که این کار در طرح زن مسلمان قابل تحقق است به شرط آنکه این تعادل با کمک قانون و مشارکت زنان محقق شود.ابتکار افزود: شاخص‌های عدالت جنسیتی به استان‌ها ابلاغ شده و هدف سند توجه به جاهایی است که نیاز داریم مانند ورزش، سلامت، اشتغال و در کنار آن باید به آی تی و استفاده از فناوری‌های نو توجه شود چون امروز چند جوان قادرند با آپ یک میلیون شغل ایجاد کنند.وی افزود: باید زنان روستایی هم بتوانند شبکه بازاریابی داشته باشند و دانشگاه‌ها، سمن‌ها در اجرای سند درگیر شوند و زنان پای کار بیایند تا به نتیجه برسیم.ابتکار گفت: دو طرح با وزارت کار برای اشتغال زنان سرپرست خانوار و وزارت کشور و یک طرح با وزارت جهاد کشاورزی برای آموزش و ترویج محصولات سالم اجرا کرده ایم و طرح حمایت از توسعه سواد آموزی، دختران بازمانده از تحصیل را هم عملیاتی کرده‌ایم.وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تقویت جایگاه زنان اظهار داشت: در قبل از انقلاب ۳۸ درصد دختران مدرسه نمی‌رفتند در حالی که در شرایط کنونی این وضعیت به کمتر از ۴ درصد رسیده است که باید به صفر برسد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: طرح تاب آوری اجتماعی زنان در کشور اجرا و ۱۲ هزار نفر ساعت آموزش برگزار شده که برای نقاط خاص هم برنامه ریزی کرده ایم.
وی بیان کرد: با توسعه شبکه‌های مجازی و اینترنتی و عصر ارتباطات شاهد اختلال ارتباطی در میان خانواده‌ها هستیم به طوری که گفتگو در میان خانواده‌ها از دو ساعت به ۲۰ دقیقه رسیده و کیفیت و زمان ارتباطات بسیار کم شده اما سو تفاهم بیشتر شده و ما هم قدرت حل اختلاف نداریم که با اجرای این طرح امیدواریم مهارت گفتگو تقویت شود.

ابتکار گفت: برای تحقق گفتگوی ملی خانواده باید دانشگاهیان، انجمن اولیا و مربیان و سمن‌ها شرکت کنند تا بتوان برای تحقق گفتگوی ملی خانواده و تضمین سلامت خانواده اقدام کرد.

وی بیان کرد: ارتباط فکری، عاطفی و خانوادگی مهم است و در این راستا توان افزایی تشکل‌های مردم نهاد از دیگر طرح‌هایی است که در حال اجراست.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یادآورشد: انتصاب ۳۰ درصدی زنان در پست‌های مدیریتی بسیار مهم است و در حال حاضر ۴۱ درصد کارمندان دولت زن هستند و بزودی کارنامه وزرا در به کار گیری بانوان توانمند تهیه خواهد شد.

وی با اشاره به توانمندی خوب زنان در استان قزوین گفت: با حمایت استاندار قزوین و اعتماد به بانوان خوشبختانه در سپردن مسئولیت‌های مدیریت به زنان اقدامات خوبی شده و شهر قزوین می‌تواند یک الگوی موفق در کشور باشد.

ابتکار اظهارداشت: قزوین در شکوفایی شهری بسیار موفق عمل کرده و در میان ۱۰۰ شهر جهان به عنوان پایلوت انتخاب شده که در سایر عرصه ها هم می توانید پیشرو باشید.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده دولت رئیس جمهور زنان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود

 نرجس نیازمند،عضو شورای شهر قم در نشست خبری روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: بعد از تشکیل دوره ششم شورای اسلامی شهر، به دنبال مطالبات از سوی اقشار مختلف بانوان جامعه و شهر قم، در ابتدا کمیته بانوان و در اردیبهشت‌ماه سال گذشته کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شد.

وی با بیان اینکه قبلاً هیچ موضوع متناسب و متناظر درباره بانوان در شهرداری قم وجود نداشت، افزود: ابتدای امر تشکیل کارگروه‌ها را داشتیم که تمام مواردی که مربوط به حوزه زنان و خانواده است بررسی‌شده و مهم‌ترین سرفصل‌ها مربوط به حوزه شهری پیاده شود.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با اشاره به عمده فعالیت‌ها در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده تصریح کرد: جوانی جمعیت، حمایت از محافل قرآنی در راستای تربیت دینی فرزندان، حمایت از مشاغل خانگی و تقویت اقتصاد خانواده، ازجمله فعالیت‌هایی بود که در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده انجام شده است.

وی ادامه داد: در راستای ایجاد بازارچه‌های ثابت و موقت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری ۱۳ بوستان را برای ایجاد فضای بازارچه‌ها معرفی کرده است.

نیازمند با تأکید بر ورزش و اهمیت نشاط اجتماعی، عنوان کرد: در راستای افزایش نشاط اجتماعی ورزش صبحگاهی بانوان راه‌اندازی و فضا‌های بوستان بانوان گسترش یافت.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای شهر قم از همایش ملی پیاده‌روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: در تلاشیم تا ورزش همگانی را در شهر گسترش دهیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است