Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان یزد گفت: رویکرد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور استفاده از نیروهای جوان و جوانگرایی است و ائمه‌ جمعه‌ای که به تازگی جذب شوند بین 30 تا 40 سال سن دارند مگر موارد خاصی وجود داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از یزد رسا، حجت‌الاسلام رضا شریفی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت بزرگداشت چهلمین سال برپایی نمازجمعه گفت: اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب به امامت آیت الله طالقانی و به فرمان امام خمینی(ره) در تهران برگزار شد و امسال به مناسبت چهلمین سالگرد برپایی نمازجمعه ستادی در تهران و به فراخور آن ستادی دراستان‌ها با این عنوان به مسئولیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نهاد نماز جمعه، نهادی عبادی سیاسی است که در راستای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پیش می‌رود، افزود: نهاد نماز جمعه، نهاد مقدس و فعالی است که در جهت دعوت مردم به تقوا، بصیرت افزایی، افزایش آگاهی سیاسی و پیشگیری و برطرف کردن مشکلات مردم فعالیت دارد و باید بر نهادینه کردن آن تلاش کرد که مقام معظم رهبری نیز در این زمینه تاکید داشته‌اند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان یزد با بیان اینکه از نماز‌ جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی یاد می‌شود، افزود: ائمه جمعه فرمانده این قرارگاه هستند و مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور به آن اشاره داشتند.

شریفی با بیان اینکه به مناسبت چهلمین سالگرد برپایی نماز جمعه در استان 15 عنوان برنامه از سوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان با همکاری دستگاه‌های دیگر برگزار می‌شود، گلباران مزار شهید آیت الله صدوقی(ره) و فرزند ایشان، گلباران شهیدان محراب استان یزد، برگزاری همایش دوچرخه سواری به میزبانی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، پخش زنده خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان از صدا و سیمای استان، بازدید از خانواده معظم شهدا و بازدید از خانواده‌های‌ ائمه جمعه متوفا را از جمله این برنامه‌ها نام برد.

وی عنوان کرد: اولین نماز جمعه استان یزد تقریبا سه هفته پس از برپایی اولین نماز جمعه تهران به امامت شهید آیت الله صدوقی(ره) در یزد برپا شد و از این جهت از تاریخ 5 مردادماه تا 23 مردادماه در استان برنامه‌های متنوعی در نظر گرفته شده است.

شریفی اجرای برنامه میز سلامت در مصلاهای نماز جمعه را از برنامه‌های موفق دانست که مورد استقبال مردم قرار گرفته است و ادامه داد: میز خدمت نیز یکی دیگر از این برنامه‌ها است که با استقبال مردم مواجه شده است و مقرر شده میز خدمت در نمازجمعه شهرستان ها و مرکز استان با حضور مسئولان فعال شوند و چهارم مردادماه نیز احتمالا میز خدمت با حضور مسئولان استانداری در مصلی نما زجمعه یزد برپا شود.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان یزد با بیان اینکه 28 نماز جمعه در سراسر استان برپا می‌شود، گفت: 28 ستاد نماز جمعه نیز در استان فعال است که مسئول ستاد از سوی ائمه جمعه تعیین می‌شوند اعضای ستاد نماز جمعه نیز بدون هیچ حقوق و مزایایی در این ستادها فعال هستند که تقریبا تعداد افرادی که در نهاد نماز جمعه استان فعالیت دارند به 2400 یا 2500 نفر می‌رسد.

شریفی با بیان اینکه استان یزد به نظر بیشترین ائمه جمعه مسن را دارد، ادامه داد: تا سال گذشته احکامی که آیت‌الله صدوقی(ره) و آیت الله خاتمی برای ائمه جمعه داشته‌اند دوام داشته و تمدید شده است با این حال رویکرد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور استفاده از نیروهای جوان و جوانگرایی است و ائمه‌ جمعه‌ای که به تازگی جذب شوند بین 30 تا 40 سال سن دارند مگر موارد خاصی وجود داشته باشد.

وی عنوان کرد: حجت‌الاسلام واعظ به عنوان مسن‌ترین امام جمعه استان یزد با تقریبا 90 سال سن است و جوان ترین ائمه جمعه استان نیز حجت الاسلام قانعی امام جمعه نصرآباد و دلاوری امام جمعه رستاق هستند.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان یزد در خصوص میزان استقبال و حضو رمردم در نمازجمعه‌های سراسر استان گفت: حضور در نماز جمعه‌های استان افت پیدا نکرده است با این حال نماز جمعه‌های میبد، اردکان  و بخش بهمن ابرکوه به نسبت جمعیتی که دارند بیشترین حضور و استقبال از آنها انجام می‌شود و برنامه‌های مختلفی نیز برای جذب جوانان به نماز جمعه در نظر گرفته شده است.

شریفی در خصوص حقوق ائمه جمعه استان گفت: ائمه جمعه در سال گذشته بین ۱۸۰ تا ۲۲۰ هزار تومان شهریه دریافت می‌کردند که از ابتدای امسال این میزان ماهیانه به ۳۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است به استثنای چند ائمه جمعه ای که به دلیل وضعیت معیشتی که دارند ماهیانه ۷۰۰ هزار تومان شهریه دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، هوشیار دست‌باز پیش از ظهر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به رسالت و وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و ارائه راه‌کارها و تدابیر به منظور کاهش شکایات مردم کارکنان، کاهش تخلفات و حسن اجرای وظایف محوله در سطح این نهاد از وظایف اصلی این بخش است.

وی خاطرنشان کرد: احصای نقاط قوت و ضعف فعالیت‌ها، رسیدگی، پیگیری و پاسخگویی به شکایات و درخواست‌های شهروندان و پرسنل، رسیدگی به امور حسابرسی داخلی شهرداری و سازمان‌های تابعه، برنامه ریزی و پیگیری امور مجامع و شوراهای سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری و تهیه گزارشات تحلیلی در مورد رفع نارسایی‌ها و عملکرد آنها و …از دیگر وظایف اصلی حوزه بازرسی و حسابرسی شهرداری سنندج است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: تقویت راه‌های ارتباطی شهروندان با شهرداری و اعمال نظر آنان در رفع مشکلات شهری از سیاست‌های اصلی این دوره مدیریت شهری است از این رو تمام توان خود را در راستای تحقق این مهم به کار خواهیم بست.

دستباز با تاکید براینکه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری دو رویکرد مهم در ارائه خدمت به مردم است، اذعان کرد: تسهیل‌گری در امور، ارتقای بهره‌وری، حفظ ارزش‌های اخلاقی و تقویت مدیریت و افزایش اعتماد عمومی به‌عنوان سرمایه اجتماعی و تسهیل در خدمات‌رسانی به شهروندان و کسب رضایت مهم‌ترین اولویت در حوزه بازرسی شهرداری است.

وی با بیان اینکه سامانه سامد از خدمات ارزشمند واحد بازرسی است که شکایت مردم از طریق این سیستم ثبت و ضبط می‌شود، گفت: سامد در حقیقت سامانه ارتباط ملت و دولت است که هدف آن پیگیری و رفع مشکلات مردم بوده از این رو تقویت این سامانه ضروری است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزود: مردم در پیگیری مشکلات نباید سردرگم باشند سامانه ۱۳۷ بهترین کانال برای ارتباطات مردم با مجموعه شهرداری و پاسخگویی به مطالبات و شکایات آنهاست.
وی از شهروندان خواست مشکلات و مطالباتی که دارند را از طریق سامانه ۱۳۷ پیگیری کنند، افزود: تمام درخواست‌های مردمی توسط کاربران ثبت و در چارچوب قوانین و مقررات پیگیری در نهایت نتیجه حاصله نیز به شهروند اطلاع داده می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج تصریح کرد: اگر موضوع مطرح شده مربوط به دستگاه‌های دیگر باشد نیز راهنمایی‌های لازم به شهروندان انجام خواهد شد تا در فرایند کار دچار سردرگمی نشوند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این سامانه برای شهروندان شناخته شده و در طول سال تماس‌های مکرری با آن گرفته می‌شود، گفت: سال گذشته بیش از یک‌هزار و۵۰۰ تماس تلفنی شهروندان سنندجی در سامانه ۱۳۷ شهرداری سنندج به ثبت رسیده است.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: این تماس‌های بیشتر در زمینه انتقاد و شکایت، آسفالت، درب منهول، جمع‌آوری سگ‌های بلاصاحب و سد معبر وانت‌های میوه‌فروشی و…بوده است.

دستباز با بیان اینکه بیش از یک‌هزار و ۸۰ مورد مکاتبه شهروندان مربوط به سفر ریاست جمهوری به معاونین، مناطق و سازمان‌های شهرداری از طریق سامانه سامد ارجاع داده شده است، گفت: بیشترین موضوعات و درخواست‌ها استخدام و تبدیل وضعیت همکاران، آسفالت و پروانه زمین‌های قولنامه‌ای، درخواست واگذاری تاکسی و برقراری بیمه رانندگان، استخدام و تبدیل وضعیت در شهرداری بوده است.

به گفته وی، دریافت شکایات حضوری و مکتوب ارباب رجوع و کارکنان، بررسی و تحقیق پیرامون صحت و سقم موضوع شکایات و پیگیری تا اخذ نتیجه نهایی به منظور پاسخگویی به شاکی، جمع‌بندی شکایت در مقاطع سه ماهه و تجزیه و تحلیل علل بروز شکایات، پیگیری از نتایج گزارش‌های تهیه شده و …به صورت ویژه دنبال می‌شود.

سرپرست بازرسی و حسابرسی داخلی شهرداری سنندج افزایش اعتماد شهروندان را از اولویت‌های مهم مدیریت شهری دانست، گفت: بدون شک بخش خدماتی شهرداری به ویژه پل ارتباطی سامانه ۱۳۷ نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته از این رو به شدت دنبال تقویت هرچه بیشتر آن هستیم.

وی در پایان ضمن قدردانی از اعتماد شهروندان به این سامانه که آن را محلی برای ارجاع و بیان درخواست‌ها، رفع مشکلات و حتی شکایات می‌دانند، افزود: افزایش مشارکت شهروندان در بازخورد سنجی به جهت خدمات‌رسانی مطلوب‌تر و دقیق‌تر از اهداف اداره بازرسی شهرداری سنندج در سال جاری است و در همین راستا از این پس به صورت ۳ ماهه گزارش عملکرد اداره بازرسی به ویژه در زمینه اقدامات انجام گرفته در حوزه پاسخگویی به مردم و رفع مشکلات مطرح شده آنان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد خبر 6098082

دیگر خبرها

  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • دیدار ائمه جمعه خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین عبادی
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش