Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:54:18 GMT

گسترش زبان فارسی، ترویج صلح و دوستی است

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۰۵۲۷

گسترش زبان فارسی، ترویج صلح و دوستی است

رئیس مرکز آموزش فارسی دانشگاه علامه طباطبایی در مراسم اختتامیه دومین مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی که با حضور فارسی آموزان و مسئولان دانشگاه در کتابخانه مرکزی برگزار شد،  گفت: این مرکز تنها مرکزی در ایران بود که امسال مدرسه تابستانی داشت و این افتخاری برای دانشگاه علامه طباطبایی است که نشان می دهد این دانشگاه در این حوزه فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علامه طباطبایی،رضامراد صحرایی با اشاره به استفاده از ظرفیت های بالای استادان دانشگاه علامه طباطبایی برای آموزش فارسی آموزان افزود: برای دوره های آموزشی این مدرسه، از استادان گروه آموزشی زبان فارسی به غیر از فارسی زبانان بهره مند بودیم و این یکی از دلایل موفق بودن این دوره است.


ترویج زبان فارسی، ترویج صلح و دوستی است

 صحرایی در ادامه سخنانش بر اهمیت یادگیری زبان فارسی تاکید کرد و گفت: رشته من زبان شناسی کاربردی است و در این حوزه یکی از موضوعات مهم، آموزش زبان به خارجیان است.کسی که بیش از یک زبان می داند، بیش از یک دنیا دارد. او حتی در مغز خود بیش از یک دستگاه اطلاعاتی دارد و با جهان، فرهنگ و دیدگاه های دیگری آشنا شده است. انسان هایی که به دو زبان اشراف دارند، افرادی متفکر، اهل دوستی و صلح هستند و ترویج زبان دوم، ترویج صلح و دوستی است.

رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی به حضور فارسی آموزان از ۶ کشور دنیا در این مدرسه تابستانی اشاره کرد و بیان داشت: با حضور در این دوره و یادگیری زبان فارسی زبان مشترک ، فارسی است و این نکته مهمی در ارتباط میان شما از این پس خواهد بود.وقتی زبان دیگری را یاد می گیریم فرهنگ آن زبان را هم می آموزیم که ارزش یادگیری را دوچندان می کند.

 صحرایی سپس با اشاره به گذشته پربار و درخشان زبان فارسی به عنوان یکی از چهار زبان کلاسیک دنیا مورد تایید یونسکو گفت: این خود نشانگر آن است که زبان فارسی زنده است. اشتراکات زبان فارسی با دیگر زبان های دنیا ازجمله ترکی، روسی و چینی فراوان است.  در بین ۱۵۰زبان محوری دنیا بین ۲۰۰ تا 10 هزار واژه مشترک با زبان فارسی وجود دارد که خود نکته قابل توجهی است. وقتی زبان همدیگر را بیاموزیم، پیام یکدیگر را فهم خواهیم کرد.

وی با اشاره به موضع گیری های آمریکا و چند کشور علیه ایران گفت: رئیس جمهوری سال گذشته در سخنرانی خود در سازمان ملل گفت: ایران با داشتن سعدی و حافظ نیازی به بمب اتم ندارد؛ چرا که سعدی همه جا رفته است، بمب برای تأثیرگذاری است و ما این تأثیر گذاری را از طریق ادبیات و زبان خود داشته ایم. وقتی ما زبان شما و شما زبان ما را بیاموزیم بین ما فاصله ای وجود ندارد و همه  از این پس عضو خانواده دانشگاه علامه طباطبایی هستید.

صحرایی در پایان سخنانش از همکاری استادان این دوره، مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و همکاران خود در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه در هرجه بهتر برگزار شدن این مدرسه تقدیر کرد.

حضور دانشجویان شش کشور در مدرسه تابستانی زبان فارسی

مدرسه تابستانی آموزش زبان فارسی دانشگاه علامه طباطبایی، در راستای توسعه ارتباطات بین المللی و بینافرهنگی و گسترش زبان فارسی در جهان به عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم فرهنگ وتمدن غنی ایران اسلامی، با حضور دانشجویانی از کشورهای ترکیه، چین، روسیه، قزاقستان، سوریه و عراق برگزار شد. در این دوره آموزشی، فارسی‌آموزان به مدت ۸۰ ساعت در کلاس‌های آموزشی زبان فارسی شرکت کردند. 

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • تصاویر دوره آموزش زبان فارسی در ارتش اسرائیل!
  • تصاویر دوره فشرده آموزش زبان فارسی اسرائیل!
  • دانشگاه علامه‌طباطبایی میزبان ۱۵ هزار و ۳۰۵ داوطلب کنکور سراسری