Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید هژبری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه مدرسه ۱۲ کلاسه با مشارکت خیران مدرسه‌ساز برادران حسینیان در مسکن مهرشهر سمنان ساخته می‌شود، ابراز داشت: بر این اساس این تفاهم‌نامه‌ای بین خیران مدرسه‌ساز علی حسینیان، حسین حسینیان و سعید حسنیان با اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مجمع خیران استان به ارزش ۱۵ میلیارد ریال برای ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه منعقدشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه این مدرسه در زمینی به متراژ چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع با ۱۲ کلاس درس با زیربنای دو هزار مترمربع ساختمان آموزشی ساخته خواهد شد، افزود: کل اعتبارات موردنیاز این طرح ۵۶ میلیارد ریال خواهد بود که ۱.۵ میلیارد ریال توسط خیران و مابقی از محل اعتبارات دولتی تأمین می‌شود.

بهره‌برداری از ۱۳ مدرسه با مشارکت خیران

مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان ضمن بیان اینکه مشارکت خیران باعث تسریع در انجام زودهنگام پروژه‌های مدرسه‌سازی می‌شود، ابراز داشت: طی سال گذشته ۱۳ مدرسه در کل استان با مشارکت خیران به بهره‌برداری رسید که نشان می‌دهد ظرفیت خیران تا چه میزان می‌تواند در بهره‌برداری از مدارس مؤثر باشند.

هژبری در ادامه تصریح کرد: با مشارکت خیران از سال ۸۷ تاکنون ۱۷۸ مدرسه در شهرها و روستاهای استان سمنان ساخته شد و در اختیار آموزش‌وپرورش قرار گرفت اما از سویی با توجه به قدمت آموزش‌وپرورش در این خطه با مدارس تخریبی و فرسوده بسیاری مواجه هستیم که مشارکت خیران می‌تواند به نوسازی آن‌ها منتهی شود.

وی ضمن بیان اینکه در سازمان نوسازی مدارس استان سمنان افزایش کیفیت و بهره‌وری و کاستن از مدارس فرسوده هدف‌گذاری شده است، افزود: حضور و مشارکت خیران می‌تواند این موضوع را به‌عنوان یکی از دغدغه‌های مهم این سازمان مبنی بر استانداردسازی فضای آموزشی بهبود بخشد.

کد خبر 4673981

منبع: مهر

کلیدواژه: خیران مدرسه ساز تفاهم نامه همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی در سمنان در حال ساخت است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف