Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@17:39:49 GMT

عرضه دو سری اسناد خزانه اسلامی در تیرماه

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۱۲۸۷

عرضه دو سری اسناد خزانه اسلامی در تیرماه

به گزارش ایکنا، به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، در آخرین روز کاری فرابورس در تیرماه نیز شاخص کل این بازار در سطح 3 هزار و 275 واحدی ایستاد تا این نماگر رشد 10 درصدی را در تیرماه تجربه کند و با بازدهی 45 درصدی از آغاز سال جاری روبه‌رو شود.
همزمان با رونق معاملات در فرابورس و روند صعودی آیفکس در تیرماه، ارزش بازار نیز رشد 7 درصدی را در این مدت تجربه کرد و با رشد 33 درصدی از ابتدای سال جاری روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رصد معاملات در بازارهای فرابورسی
میانگین معاملات روزانه در بازار فرابورس نشان می‌دهد طی 22 روز معاملاتی تیرماه، روزانه یک هزار و 669 میلیون ورقه بهادار به ارزش 8 هزار و 227 میلیارد ریال در فرابورس مورد معامله قرار گرفته است و تمامی بازارها نیز اعم از سهام و اوراق روند رو به رشدی را در معاملات شاهد بوده‌اند.
بر این اساس بازار اول در حالی شاهد تغییر مالکیت 2 هزار و 977 میلیون سهم به ارزش 13 هزار و 482 میلیارد ریال بود که حجم معاملات نسبت به تیر 97 با رشد 89 و ارزش آن با افزایش نزدیک به 300 درصدی روبه رو شد.
در بازار دوم نیز حجم معاملات 106 و ارزش آن 327 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافت تا این بازار معاملات پررونق بیش از 11 هزار ورقه سهم را به ارزش نزدیک به 53 هزار میلیارد ریال در تیرماه تجربه کند.
نگاهی به معاملات تیرماه بازار پایه نیز به ترتیب نشان از افزایش 603 و 1400 درصدی حجم و ارزش معاملات دارد. سهامداران این بازار افزون بر 21 هزار میلیون سهم را به ارزش حدود 62 هزار میلیارد ریال در این بازار دادوستد کردند.
بازار ابزارهای نوین مالی نیز در تیرماه امسال به استقبال معامله 804 میلیون ورقه بهادار به ارزش 52 هزار و 258 میلیارد ریال رفت که افزایش 186 درصدی حجم و 33 درصدی ارزش معاملات را نشان می‌داد.
صنایع فرابورسی زیر ذره‌بین
در ماه گذشته ارزش معاملات خرد بازار سهام فرابورس به رقم 121 هزار و 305 میلیارد ریال رسید که از این میزان گروه محصولات شیمیایی با اختصاص 15 درصد از ارزش کل معاملات در صدر ایستاد.
گروه «بانک‌ها و موسسات اعتباری» و «انبوه‌سازی، املاک و مستغلات» نیز به ترتیب 8.4 و 7.5 درصد از ارزش کل معاملات خرد بازار سهام را به خود اختصاص دادند و در جایگاه دوم و سوم ایستادند. در این رده بندی گروه فلزات اساسی در جایگاه چهارم صنایع پیشرو قرار دارد.
کاهش معاملات اوراق تسهیلات مسکن
در بازار ابزارهای نوین مالی ماه گذشته 49 میلیون ورقه بدهی به ارزش 39 هزار و 192 میلیارد ریال معامله شد که نسبت به تیرماه 97 از رشد معاملات اوراق بدهی حکایت داشت. حجم و ارزش معاملات صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله نیز بیش از 200 درصد در تیرماه امسال رشد کرد. رونق معاملات ETFها و اوراق بدهی در ماه قبل در حالیست که اوراق تسهیلات مسکن در پی دادوستد 1.7 میلیون ورقه از این اوراق به ارزش 752 میلیارد ریال کاهش 14 درصدی حجم و 44 درصدی ارزش معاملات را تجربه کرد.
رویدادهای تیرماهی فرابورس
در ماه گذشته شاهد انجام یک عرضه اولیه و گشایش نماد در بازار دوم فرابورس ایران بودیم. بدین ترتیب 20 درصد از سهام شرکت دارویی ره‌آورد تامین در نماد «درهآور» در تاریخ 12 تیرماه در گروه مواد و محصولات دارویی برای نخستین بار عرضه و هر سهم این شرکت 3150 ریال کشف قیمت شد.
همچنین شرکت ویتانا پس از انتقال از تابلو ب بازار پایه به بازار دوم در بازار جدید به تاریخ 17 تیرماه گشایش نماد شد که هر سهم این شرکت 12 هزار و 300 ریال قیمت خورد.
از دیگر رخدادهای این ماه می‌توان به عرضه دو سری اسناد خزانه اسلامی جدید در بازار ابزارهای نوین مالی در نمادهای اخزا7191 و اخزا 7151 اشاره کرد. تاریخ سررسید اخزای اول 27 آبان‌ماه 1398 و اخزای دوم 24 اردیبهشت‌ماه سال 99 است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا فرابورس اسناد خزانه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • «قرارداد سلف ارزی» چگونه به ثبات بازار ارز کمک می‌کند؟