Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری حوزه چاپ با حضور محسن جوادی و اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری نوزدهمین جشنواره حوزه چاپ با حضور دکتر محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی و رئیس شورا، مهرزاد دانش؛ مدیرکل دفتر چاپ و نشر و دبیر شورا و اعضای شورا روز دوشنبه(31 تیرماه) در معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«محسن جوادی» در این جلسه با اشاره به جایگاه حوزه چاپ و ضرورت توجه به آن عنوان کرد: باید تلاش شود تا موانع این حوزه بر طرف شود. در حال حاضر نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش زیادی برای بر طرف شدن مشکلات این حوزه داشته است.

 

وی ادامه داد: در بخش ارایه تسهیلات به واحدهای چاپی نیز با پیگیری‌های وزیر محترم زمینه‌هایی ایجاد شده است تا هم کسب و کارهای کوچک در شهرستان‌ها و هم کسب و کارهای بزرگ در مراکز شهری بتوانند به تجهیز واحدهای چاپی و نوسازی آن اقدام کنند.

 

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر گسترش حوزه چاپ به خارج از مرزهای کشور گفت: این بخش اگر نتواند در بازاریابی موفق باشد، با مشکل مواجه خواهد شد. فروش محصولات و نوآوری در چاپ نیاز به فضاهای جدیدی دارد. حوزه چاپ با تقویت زیرساخت‌های خود باید به دنبال بازاریابی در خارج از مرزهای ایران و صادرات محصولات چاپی به عنوان یک کالای فرهنگی باشد. همچنین در بحث چاپ باید به دیگر حلقه‌های این فرآیند اعم از صحافی، لیتوگرافی و... نیز توجه کنیم.

 

محسن جوادی همچنین درباره برگزاری نوزدهمین جشنواره حوزه چاپ گفت: باید تلاش شود تا مسئولان برگزاری تغییراتی در برنامه‌های خود داشته باشند و رویکرد برنامه‌ها صرفا تقدیر از پیشکسوتان و کارآفرینان نباشد. به نظر می‌رسد که برگزاری چند جلسه تخصصی با حضور نهادها و سازمان‌های دیگر برای گسترش و شناخت پتانسیل‌های عرصه چاپ، ضروری به نظر می‌رسد.

 

رئیس نوزدهمین شورای سیاست‌گذاری جشنواره چاپ همچنین درباره نحوه تقدیر از پیشکسوتان حوزه چاپ گفت: باید تلاش شود تا تقدیر از پیشکسوتان حوزه چاپ صرفا به روز صنعت چاپ محدود نشود بلکه تجربیات و خاطرات آن‌ها گردآوری و منتشر شوند. در این زمینه در معاونت امور فرهنگی ابزارهایی در دسترس است که می‌توانیم از آن‎‌ها بهره بریم.

 

وی با ضروری دانستن انجام کارهای پژوهشی در حوزه چاپ گفت: باید یک پژوهش سراسری در این زمینه انجام شود تا پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های هر استان در نوع چاپ مشخص شود تا از این طریق بتوانیم در برنامه‌ریزی‌های آینده از آن‌ها استفاده کنیم.

 

در ادامه جلسه مهرزاد دانش؛ دبیر شورای سیاست‌گذاری نوزدهمین جشنواره حوزه چاپ با اشاره به توجه معاونت امور فرهنگی به استان‌ها گفت: در این دوره از جشنواره تلاش شده است تا به فعالیت جشنواره در استان‌ها بیشتر پرداخته شود. همچنین با توجه به اینکه در سال‌های گذشته در برخی از استان‌ها در کنار برگزاری جشنواره کارگاه‌ها و سیمنارهای تخصصی چاپ برگزار شده است، تلاش خواهیم کرد از این تجربیات برای برگزاری این دوره از جشنواره حوزه چاپ بهره ببریم.

 

در ادامه این جلسه اعضای شورا درباره برگزاری جشنواره حوزه چاپ به بحث و تبادل نظر پرداختند و نسبت به توجه بیشتر به استان‌ها تاکید داشتند و پیشنهادهای خود را اعلام کردند.

 

بر اساس این گزارش در نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری نوزدهمین جشنواره چاپ که با ریاست محسن جوادی برگزار شد مهرزاد دانش، ایوب دهقانکار، علی غیاثی ندوشن، علی مغانی، اسکندر خمسه‎پور، محمدعلی انصاری‌پور، مجتبی محمودیان، سیدعلی قاسمی اژدری‌پور، علی اکبر ابراهیمی و محسن شمس حضور داشتند.     پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیرجند خراسان جنوبي شیراز روزنامه اردبیل نماز جمعه کانون های مساجد معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده فضای مجازی بهزیستی محسن جوادی جشن صنعت چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان