Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس پلیس فتا مازندران از شناسایی فردی که با ایجاد کانال در شبکه‌های اجتماعی اقدام به تبلیغ فروش سوالات کنکور سراسری می‌نمود و با سوءاستفاده از اعتماد مردم از آن‌ها کلاهبرداری می‌کرد، خبر داد. تاریخ انتشار: 15:44 - 01 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۵۶۳۸

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،سرهنگ حسن محمدنژاد رئیس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر اعلام کرد: چندی پیش درست قبل از شروع کنکور سراسری، کارشناسان پلیس فتا استان طی رصد و پایش فضای مجازی به یک کانال با تعداد اعضای بالا برخوردند که اقدام به تبلیغ فروش سوالات کنکور سراسری سال ۹۸ می‌نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این‌رو پیگیری این موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: در ادامه حسب دستور مقام محترم قضایی رسیدگی به این پرونده در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت و با بررسی‌های فنی صورت گرفته مشخص گردید، مجرم یا مجرمین علاوه بر کانال مورد نظر، دارای یک وب‌سایت و صفحه اینستاگرامی فعال نیز هستند که با بررسی سایت، مشخص شد که مجرمین مبالغ دریافتی از کاربران که معمولاً بین سه الی پنج میلیون تومان بوده را به‌صورت کد ووچر اخذ می‌کردند.

سرهنگ محمدنژاد اشاره کرد: کارشناسان این پلیس در ادامه با ردگیری کد ووچر به این نتیجه رسیدند که مبالغ حاصل از فروش سوالات به یک حساب پرفکت مانی معلومی واریز می‌گردد و با تحقیقات فنی و اطلاعاتی لازم، مشخص گردید که این حساب ووچر در شهریور ماه سال جاری در صرافی آنلاین یک شرکت ایجاد شده است که بالغ بر یک میلیارد و ششصد میلیون ریال گردش مالی داشته است و سرانجام با بررسی‌های فنی و دقیق‌تر، فردی به هویت معلوم ساکن یکی از شهرستان‌های استان مازندران شناسایی گشت.

این مقام انتظامی افزود: کارشناسان پلیس فتا استان در ادامه با هماهنگی مقام محترم قضایی به شهرستان مورد نظر عزیمت نموده و متهم را دستگیر و به این پلیس دلالت دادند. در تحقیقات به‌عمل آمده، متهم ضمن اقرار به بزه انتسابی عنوان داشت؛ از حدود یک سال پیش اقدام به ایجاد یک کانال در یکی از شبکه‌های اجتماعی و وب‌سایت مرتبط با آن نمودم و سپس با معرفی ID خود به‌عنوان پشتیبانی، اقدام به ارتباط با کاربران نموده و با فریب آنان مبالغ متفاوتی بین ۱۰ الی ۵۰ میلیون ریال را به‌صورت کد ووچر دریافت و به حساب پرفکت که در سایت ایجاد نموده بودم واریز و سپس با معرفی شماره کارت بانکی خود مبالغ را به‌صورت ریالی تحویل می‌گرفتم.

وی در خاتمه اشاره کرد: متهم همچنین در ادامه اظهاراتش عنوان داشت؛ بنده سوالات کنکور سال گذشته را در روز قبل از آزمون برای کاربران به‌صورت رمز شده ارسال می‌کردم و دیگر پاسخگو پیام‌های آنان نبودم. در خاتمه با بررسی به‌عمل آمده توسط کارشناسان این پلیس، مشخص گردید متهم تاکنون از بیش از ده نفر با این روش کلاهبرداری نموده است که سرانجام پرونده به همراه متهم جهت سیر مراحل قانونی تحویل دادسرای عمومی و انقلاب گردید.

رئیس پلیس فتا مازندران ضمن بیان اینکه فروش هر گونه سوالات امتحانی و کنکور سراسری در فضای مجازی از نظر قانون جرم است، به هموطنان هشدار داد: مراقب سایت‌ها، کانال‌ها و گروه‌هایی که در فضای مجازی اقدام به فروش سوالات کنکور می‌نمایند باشند و به هیچ عنوان به اینگونه پیشنهاد‌ها اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از این طریق فقط به دنبال فریب مردم و کلاهبرداری از آن‌ها هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فتا پلیس کنکور سوالات کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۱۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرگرد حسین سپه وند امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در جریان رصد و پایش فضای مجازی و اجرای طرح برخورد با فروش سوالات و تجهیزات تقلب در کنکور و امتحانات نهایی، کارشناسان پلیس فتا لرستان فردی را که اقدام به فروش ابزارهایی برای تقلب در امتحان به فروش می‌رساند را شناسایی و دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد، افزود: این گونه افراد با انتشار آگهی در شبکه‌های مجازی و سایت‌های واسط خریدوفروش، اقدام به فروش سوالات و تجهیزات تقلب کنکور به قربانیان کرده و ضمن اینکه سعی می‌کنند نظم کنکور و عدالت برگزاری کنکور سالم بین داوطلبان را برهم بزنند، تنها به دنبال کلاهبرداری و کسب منفعت برای خود بوده و طبق تحقیقات به‌عمل‌آمده هیچ‌گونه دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نهایی ندارند و به‌هیچ‌عنوان نباید ادعای آن دراین‌خصوص را باور کرد.

رئیس پلیس فتا لرستان با بیان اینکه فروش هر گونه تجهیزات تقلب که عدالت و رقابت سالم بین داوطلبان امتحانی را به خطر بیندازد جرم است، گفت: کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی فروشنده این تجهیزات را در شهرستان خرم‌آباد شناسایی و پس از اخذ مجوزهای قضائی لازم، ایشان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

سپهوند، تصریح کرد: خریدوفروش هرگونه تجهیزات برای تقلب در امتحانات کنکور جرم بوده و با متخلفان برابر با قانون برخورد قضائی صورت خواهد گرفت، همچنین شهروندان می‌توانند در صورت مواجه با این‌گونه جرایم در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و کارشناسان ما در پلیس فتا را جهت برخورد قانونی با آنها در جریان بگذارند.

کد خبر 6087767

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب آزمون سراسری در دام پلیس
  • عامل فروش تجهیزات پیشرفته تقلب کنکور در دام پلیس کهگیلویه
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد