Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از واحد دهاقان، فرماندار شهرستان دهاقان و جمعی از روسای ادارات، مسئولان و معتمدین شهرستان از روند تولید بذر خیار هیبرید گلخانه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان بازدید کردند.

در جلسه هماهنگی این بازدید، سید حسن حجازی، رئیس واحد دهاقان در سخنانی پیرامون تولید بذر در این واحد دانشگاهی گفت: « با افزایش جمعیت و نیاز روزافزون به مواد غذایی از جمله سبزیجات، افزایش تعداد گلخانه ها و نیز گسترش تحریم ها، نیاز برای تولید بذرهای گلخانه ای به خوبی محسوس و ملموس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید بذر صیفی جات گلخانه ای به منظور پیشگیری از خروج ارز و کارآفرینی در کشور بسیار مفید فایده و موثر خواهد بود.»

حجازی در ادامه بیان داشت: « شهرستان دهاقان به عنوان یکی از قطب های تولید محصولات گلخانه ای در استان و کشور مطرح است و تولید بذر می تواند به گسترش محصولات گلخانه ای در این منطقه کمک کند. شهرستانی که در صنعت گلخانه بسیار فعال بوده و در این گذر، اشتغال زایی و صادرات چشمگیری را برای مردم شهرستان به ارمغان آورده است. در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان به منظور تولید بذر به کمک شرکت دانش بنیان نگین بذر، گلخانه ای را برای تولید بذر خیار هیبرید به بهره برداری رساند که خوشبختانه در اواخر تیرماه برداشت بذر از این گلخانه آغاز شده است.»

علی اصغر قاسمیان، فرماندار شهرستان دهاقان نیز پس از بازدید از این طرح، ضمن اظهار رضایت از عملکرد گلخانه و تولید بذر تصریح کرد: « شهرستان دهاقان با توجه به موقعیت خود به عنوان یک شهرستان تولید کننده محصولات کشاورزی و باغی، برخوردار از شرایط ایده آل برای تولید این محصولات است که امیدواریم بتوانیم با انجام برنامه ریزی های خوب، از این پتانسیل و قابلیت ویژه شهرستان به نحو احسن و بیش از پیش استفاده کنیم و نام دهاقان را به عنوان یک برند در تولید محصولات گلخانه ای کشور و نیز در بخش صادرات مطرح نمائیم.»

240 / 167 سید حسن حجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان تولید بذر هیبرید خیار علی اصغر قاسمیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی