Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- عضو فقهای شورای نگهبان گفت: در مورد آهنگ‌های غنا در صدا و سیما به طور مستمر و هر هفته تذکر می‌دهیم.

آیت الله محمدمهدی شب زنده دار، روز سه شنبه در آیین معرفی درسنامه غناء و موسیقی متن درس خارج فقه مکاسب محرّمه رهبر معظم انقلاب در مرکز تخصصی فقهی ولی امر قم، تاکید کرد: غنا و موسیقی حرام و شبهه‌ناک موجب قساوت قلب می‌شود و گوش دادن به موسیقی حرام لذت مناجات با خدا را از انسان می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بخشی از موسیقی‌های پخش شده از صدا و سیما به طور قطع حرام هستند، گفت: از منظر دیدگاه فقهی رهبر معظم انقلاب بخشی از این آهنگ‌های پخش شده در صدا و سیما غنا است.

وی، علم فقه را بسیار ارزشمند دانست و گفت: طلاب علوم دینی توفیق آشنایی با فقه اهل بیت (ع) را دارند که باید در این مسیر ضمن استمرار به علم آموزش و تفقه در این علوم، باید در عمل به این معارف و نشر این علوم اهتمام ویژه داشته باشند.

آیت الله شب زنده دار، با بیان اینکه کتاب‌های فقهی که با اخلاص نوشته شده اند، دارای آثار بسیار معنوی هستند، ادامه داد: طلاب علوم دینی باید همواره ارتباط با فقه و مطالب فقهی را مورد توجه قرار داده و علاوه بر مسائل پایه به یک موضوع به صورت تخصصی وارد شوند.

وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با وجود کثرت بسیار زیاد مشغله کاری، هیچگاه درس خارج خود را تعطیل نکردند که این اهتمام به تحصیل و نشر معارف دینی در تمام شرایط، الگویی برای تمام طلبه هاست.

وی با توصیه به طلاب برای توجه به خودسازی و ارتقای صفای باطنی گفت: وقتی طلبه‌ای به لباس روحانیت مزین می‌شود، باید حرمت این لباس را حفظ کنند چرا که روحانیون الگوهای عملی مردم هستند.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به روایتی پیرامون اهمیت کسب علم و نشر معارف اهل بیت (ع) گفت: تمرکز بر درس آموزی، تفکر در علوم، حفظ کردن مطالب علمی، عمل به آموخته‌ها و در نهایت نشر معارف الهی گام‌های مهم تحصیل علوم دینی است.

آیت الله شب زنده دار، اظهار داشت: بیان مطالب علمی و اعتقادی در قالب شعر و همچنین تدوین مطالب مختصر از علوم مختلف و حفظ خلاصه این علوم از جمله تجربه‌های حوزه‌های علمیه و از سنت‌های کهن حوزه علمیه برای حفظ و انتشار معارف الهی است که متأسفانه این سنت در حال فراموشی است.

وی با بیان اینکه حفظ اشعار اعتقادی پیرامون مباحث دینی متأسفانه به ضد ارزش تبدیل شده است گفت: حفظ مطالب اعتقادی و دینی در قالب شعر امکان آموزش به کودکان و نوجوانان و همچنین ثبت بلند مدت این معارف در حافظه را فراهم می‌کند که در نظام آموزش فعلی حوزه این موضوعات در حال تبدیل به ضد ارزش و فراموشی است.

عضو فقهای شورای نگهبان، توجه به آموزش حفظ قرآن به کودکان و نوجوانان مستعد را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: حفظ قرآن در کودکی بسیار ساده است و اثرگذاری و ماندگاری بیشتری نیز در حافظه دارد که باید شناسایی کودکان مستعد در این زمینه مورد تاکید قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در درس خارج فقه خود همواره بر علاقه خود به حفظ کامل قرآن اشاره می کنند ، گفت: معظم له بسیار به متن قرآن مسلط هستند و ایشان پس از رسیدن به مقام رهبری موفق به حفظ ۱۲ جز از قرآن شده اند.

کتاب «غنا»، متن کامل ۷۶ جلسه‌ی درس خارج فقه مکاسب محرّمه مقام معظم رهبری در موضوع غناء و موسیقی است که توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۳۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رادان: حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • تبارنامه‌ی ما دفتر شهیدان است