Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد ابطحی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جلسه امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی مصوبه ای درباره هماهنگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در اولویت دادن به رشته های مهارتی دارد که در جلسه امروز این کمیسیون با حضور مسئولان ذیربط این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: نمایندگان و مسئولان در این جلسه تاکید کردند که در تمام دانشگاهها به جای مدرک گرایی باید مهارت گرایی در اولویت باشد و از امکانات موجود برای اجرای این مصوبه باید استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: همچنین بر اساس یکی دیگر از قوانین مجلس، بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است بخشی از شهریه دانشجویان خانواده های ایثارگر در دانشگاههای پولی چون آزاد و غیرانتفاعی را به دانشگاهها بپردازد.

وی افزود: مطابق با گزارش های واصله تا کنون بنیاد شهید و امور ایثارگران این بدهی خود را به دانشگاهها پرداخت نکرده است و طبق گفته مسئولان بنیاد شهید، این نهاد به لحاظ مالی قادر به پرداخت این بدهی نیست و قرار شد بنیاد شهید بدهی های خود به دانشگاهها را در قالب تهاتر مالیاتی و تهاتر املاک پرداخت کند.

کد خبر 4674684 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران کمیسیون آموزش و تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • ویدیو/ پرداخت کامل بدهی ایران به بانک توسعه اسلامی
  • پرداخت کامل بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست