Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@18:55:08 GMT

سایت انجمن عکاسی میراث فرهنگی رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۳۷۸۲

سایت انجمن عکاسی میراث فرهنگی رونمایی شد

سایت انجمن عکاسی میراث فرهنگی در گردهمایی اعضای این انجمن عصر دوشنبه ۳۱ تیر در کافه تماشاخانه ایرانشهر رونمایی شد. ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی انجمن عکاسی میراث فرهنگی، در گردهمایی اعضای انجمن عکاسی میراث فرهنگی سایت این انجمن به نشانی chpsi.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

it رونمایی شد.

مسعود زنده روح کرمانی رئیس هیأت مدیره انجمن عکاسی میراث فرهنگی در این مراسم گفت: در یک سال و نیم گذشته سعی شد ساختار و نظمی در انجمن برقرار شود و امور اداری و عضویت افراد دیجیتال شود. در این راستا سایت انجمن عکاسی میراث فرهنگی راه اندازی شد و از این پس عضویت افراد از طریق سایت انجام می‌شود. اعضای انجمن در سایت صفحه‌ای دارند و درخواستمان این است که اطلاعات خود را درباره فعالیت‌ها، آثار، نمایشگاه‌ها و … در سایت تکمیل کنند.

وی افزود: عصرانه عکاسی از برنامه‌های انجمن است که با همکاری سازمان نوسازی اراضی عباس آباد 18 مرداد ماه در پل طبیعت برگزار می‌شود. این برنامه در سه محور معماری و فضاهای شهر، طبیعت و چشم اندازهای طبیعت و مردم برگزار می‌شود و اعضای انجمن می‌توانند برای شرکت در این برنامه در سایت انجمن ثبت نام کنند.

روایت یک عکاس از جنایت ناو وینسنس در خلیج فارس/ مادری که پس از سقوط هواپیما فرزند 4ماهه‌اش را رها نکرد

 

رئیس هیأت مدیره انجمن عکاسی میراث فرهنگی ادامه داد: تفاهم نامه‌ای بین انجمن و امور پایگاه‌های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برقرار شده است که بر اساس آن اعضای انجمن با معرفی انجمن می‌توانند از امکانات پایگاه‌های میراث فرهنگی استفاده کنند.

زنده روح کرمانی یادآور شد: سال گذشته نیز تفاهم نامه‌ای میان انجمن عکاسی میراث فرهنگی و انجمن دوستی ایران و فرانسه امضا شد که بر اساس این تفاهم نامه همکاری‌هایی برای ثبت جهانی میراث ایران خواهیم داشت و کتاب مشترکی با همکاری انجمن عکاسی میراث فرهنگی و انجمن دوستی ایران و فرانسه تهیه خواهد شد.

ناگفته‌های عملیات رمضان در گفتگو با دو عکاس جنگ/ماجرای شهادت خبرنگاری که به صف رزمندگان پیوست

 

علیرضا بای مدیرکل روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در این مراسم گفت: کاری که عکاسان میراث فرهنگی انجام می‌دهند ثبت فرهنگ و تاریخ است و عکاسان میراث فرهنگی انتقال‌دهنده فرهنگ و تاریخ و تمدن از نسلی به نسل دیگر هستند.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی این آمادگی را دارد تا با اعضای انجمن عکاسان میراث فرهنگی برای به تصویر کشیدن آثار فرهنگی-تاریخی و جاذبه‌های گردشگری کشور همکاری‌های لازم را انجام دهد. جاذبه‌های گردشگری بی نظیر و آثار فرهنگی-تاریخی زیبایی داریم که می‌توان از دریچه دوربین عکاسی آنها را به علاقه مندان و عموم مردم معرفی کرد.

مهم‌ترین چالش عکاسان ایران چیست؟

 

در این مراسم تعدادی از اعضای انجمن عکاسی میراث فرهنگی، مدیران شرکت‌های تجهیزات عکاسی، معاون گردشگری سازمان نوسازی اراضی عباس آباد و مدیرکل روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضور داشتند.اکبر عالمی، کامران عدل، سیف الله صمدیان، سیمون آیوازیان، علی قلم سیاه، اسماعیل عباسی، فرزاد هاشمی، جاسم غضبانپور، افشین بختیار، امیرعلی جوادیان و … نیز از دیگر حاضران این مراسم حضور بودند.

ماجرای موج گرفتگی عکاس جنگی در عملیات رمضان/ فریدونی: هیچ اجباری برای حضور عکاسان در خط مقدم وجود نداشت

 

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط هنرهای تجسمی عکاسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هنرهای تجسمی عکاسی هنرهای تجسمی عکاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۳۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • انتصاب اعضای کارگروه همایش «حکیم طوس»
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است