Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، داریوش ورناصری روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: جمع آوری مدارس خشتی و گلی و بخاری‌های نفتی و غیر استاندارد دو رویکرد اصلی سازمان نوسازی است.

وی افزود: در راستای سیاست کلی آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس موضوع جمع آوری مدارس خشتی و گلی و بخاری‌های نفتی برای مدارسی که زیر ساخت لازم را داشته باشند، اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس تصریح کرد: این مدارس در سطح کشور به صورت پراکنده در اکثر استان‌ها وجود داشته و در شرایط غیر مترقبه و بحرانی ممکن است این مدارس آسیب دیده و باعث بروز مشکلات بزرگی شود.

ورناصری افزود: برای جمع آوری باقی مانده این فضاها که در حدود ۴۰۰ کلاس درس در سطح کشور است تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که این تعداد باقی مانده نیز عمدتاً در حال اجرا بوده و یا در حال حذف است.

وی از جمع‌آوری مدارس خشت و گلی در استان‌های لرستان، گیلان، خوزستان، فارس، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، قزوین، تهران، البرز، قم، همدان، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، یزد، اصفهان، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، سمنان، کردستان، زنجان، گلستان و مازندران تا قبل از شروع سال تحصیلی خبر داد.

به گفته ورناصری در بسیاری از این استان‌ها کلاس خشتی و گلی وجود نداشته و در معدودی از آنها به استثنا استان سیستان و بلوچستان تا قبل از شروع سال تحصیلی این کلاس‌ها جمع آوری می‌شود. وی به وضعیت مدارس استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: در این استان بیش از ۴۰۰ کلاس درس خشتی و گلی داشتیم که این تعداد اکنون به ۱۶۷ کلاس درس خشتی و گلی کاهش پیدا کرده و تمام کلاس‌های باقی مانده نیز تا پایان سال تحصیلی آینده جمع آوری می‌شود.

بخاری‌های نفتی مدارس موضوع دیگری بود که ورناصری به آن اشاره کرد و افزود: مدارسی در سطح کشور داریم که فاقد بستر لازم برای استانداردسازی سیستم گرمایشی هستند. برخی از روستاها برق و یا گاز نداشته و به اجبار از سامانه‌های گرمایشی نفتی استفاده می‌کنند

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس تصریح کرد: برخی از مدارس که تعداد آن‌ها در ابتدای سال ۹۸ بیش از ۲۴ هزار کلاس درس بوده مدارسی هستند که لوله‌کشی گاز به آن‌ها رسیده ولی هنوز از بخاری نفتی استفاده می‌کنند، برنامه‌ریزی ما بر این بوده که این کلاس‌ها را که سیستم گرمایش آنها بخاری نفتی است، جمع‌آوری کنیم.

وی افزود: تأمین اعتبار مناسب صورت گرفته و در حال انجام است و طبق برنامه ریزی در ابتدای سال تحصیلی جدید در هیچ نقطه‌ای از کشور مدرسه‌ای نداریم که هنوز از بخاری نفتی استفاده کند.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تاکید کرد: مدارسی که علمک گاز به درب آنها رسیده باشد شامل این طرح می‌شوند.
ورناصری به وضعیت مدارس استان‌های سیل‌زده هم اشاره کرد و گفت: در سه استان سیل‌زده نیز مهر امسال مدارس خشت و گلی و بخاری‌های نفتی را نخواهیم داشت.
وی گفت: حدود ۵۷ هزار بخاری نفتی در مدارس داشتیم که تعدادی از آن‌ها جمع‌آوری شده و ۲۴ هزار مورد هم تا مهر برچیده می‌شود و بقیه مدارس زیرساخت لازم را برای استانداردسازی ندارند.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس گام بعدی را در برچیدن مدارس سنگی عنوان کرد و گفت: برنامه ویژه بعدی این سازمان جمع‌آوری مدارس سنگی، چوبی و بلوکی به ویژه در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان، خوزستان و ایلام خواهد بود.

ورناصری به موضوع مدارس تهران به عنوان یکی از کلان‌شهرهایی که با مشکل جدی تأمین فضای آموزشی مواجه است اشاره کرد و گفت: تهران یک‌کلان شهر است که بیش از ۲ میلیون دانش‌آموز دارد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات جدی این کلان شهر، درصد بالای مهاجر پذیری آن است، به طوری که هر سال در اطراف تهران، حدود ۱۰ درصد رشد دانش‌آموزی را شاهد هستیم.

وی قدمت شهر تهران را از دیگر مواردی عنوان کرد که با توجه به فرسودگی برخی از مناطق، مدارس آن نیز فرسوده است و اضافه کرد: سرعت ساخت و ساز مدارس نیز همپای افزایش تعداد دانش‌آموزان در سطح استان تهران پیش نرفته و کنترل و تامین‌کردن فضای آموزشی را سخت می‌کند.
وی افزود: حدود ۶۰ هزار کلاس و ۶ میلیون متر مکعب مربع فضای آموزشی در کلان‌شهر تهران داریم که ۱۲۰۰ فضای آموزشی آن جز فضاهای فرسوده استان تهران محسوب می‌شوند. از این تعداد ۸۰۰ فضای آموزشی در شهر تهران فرسوده بوده که نیاز به بازسازی و یا تخریب دارند.

علی قربانی، مدیرکل نوسازی مدارس استان خوزستان نیز در ادامه این نشست گفت: ۱۷۰ مدرسه خشتی و گلی در سال ۹۵ در استان خوزستان وجود داشته که اکنون جمع‌آوری شده است.

وی افزود: همچنین بیش از یک هزار کلاس درس بخاری نفتی دارند که در حال پایش و انجام کار آنها هستیم که قبل از مهر مدارسی را که لوله‌کشی گاز به درب آنها رسیده بخاری‌های نفتی آنها جمع‌آوری می‌شود.

«رضا سرحدی نیا» مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست خبری گفت: نیمی از مدارس خشتی و گلی کشور در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و هرکجا شاخصی اعلام شود این استان جز استان‌هایی است که سهم زیادی از کمبودها را دارا است.

وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته ۶۸ پروژه و ۱۶۷ کلاس درس در حال اجرای این طرح است. ۱۹ پروژه با ۴۸ کلاس درس هنوز باقی مانده و در مناطقی واقع شده‌اند که دسترسی به آن‌ها بسیار سخت بوده و فاقد جاده مناسب هستند.

«علی حیدری»، مدیرکل نوسازی مدارس استان لرستان در ادامه این نشست گفت: در این استان مدرسه خشتی و گلی وجود ندارد. در سیل اخیر ۴۲۳ فضای آموزشی تخریب و آسیب دیده که از این تعداد ۱۱۳ مورد تخریب و ۳۱۰ فضا به تعمیرات نیاز دارند.

وی افزود: خیرین پای کار آمده و ۵۴۰ میلیارد ریال را برای ۳۳ پروژه اجرا کردند که عملیات اجرایی ۱۹ پروژه شروع شده است.

«مرزبان نظری»، مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه نیز در سخنانی گفت: در زلزله کرمانشاه از ۷۵۷ مدرسه فقط ۴۱۵ کلاس یعنی ۷۸ مدرسه آسیب دیده است. ۵۲ مدرسه روستایی و ۲۵ مدرسه شهری خشتی وجود دارد که با همت سازمان نوسازی ومدارس ۱۲ مدرسه شهری آن به اتمام رسیده و بقیه هم تا مهر تحویل می‌شود.

وی ادامه داد: با ورود خیرین و استان‌های معین تفاهم‌نامه ۲۰۵ مدرسه در این مناطق بسته شده و عملیات اجرایی ۱۹۰ مدرسه شروع شده است.

وی افزود: خیرین بعد از زلزله اخیر این استان مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان برای ساخت و ساز فضاهای آموزشی تعهد کرده‌اند.

نشست خبری با موضوع «حذف مدارس خشتی و گلی» و «جمع آوری بخاری‌های نفتی» از مدارس عصر امروز (یکم مرداد ماه) با حضور مدیران کل نوسازی مدارس ۳۱ استان در سالن اجتماعات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور برگزار شد./

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..

اگر در پی قبولی در این مدارس هستید واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است . - اخبار بازار -

سمپاد مخفف عبارت “سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان” است همانطور که از اسم این مدارس مشخص است این سازمان سعی دارد که دانش آموزان مستعد و باهوش را در زمینه تحصیلی شناسایی کرده و آموزش دهد این مدارس در دو مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم فعالیت دارند در مورد مدارس نمونه دولتی هم باید بگوییم که از لحاظ ساختاری تقریبا چیزی شبیه به مدارس تیزهوشان هستند با اختلافاتی جزئی بطور مثال مدارس نمونه دولتی فقط در متوسطه دوم فعالیت دارند.

مدارس تیزهوشان چه ویژگی هایی دارند؟

1- بهره گیری از مشاوران و معلمان توانمند: با توجه به اینکه مدارس تیزهوشان برای جذب معلمان خود معیارهای سخت تری مد نظر دارند قاعدتا معلمان و مشاورانی که در این مدرسه ها فعالیت می کنن از لحاظ سواد علمی ، نحوه برخورد با دانش آموزان ، استفاده از منابع آموزشی … نسبت به سایر همکاران خود برتری نسبی دارند.

2_ امکانات آموزشی و رفاهی مناسب: شاید بتوان یکی از اساسی ترین تفاوت های مدارس تیزهوشان با سایر مدارس را در امکانات آموزشی و تفریحی مناسب برای دانش آموزان دانست عموما این مدارس دارای امکانات خوبی از قبیل کلاس های هوشمند، آزمایشگاه های مجهز ، واحدهای کامپیوتر ، زمین های ورزشی با کیفیت و… هستند که کمتر در مدارس عادی دیده می شود.

3- برگزاری کلاس کنکور ، المپیاد و فوق برنامه : در بیشتر مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی برنامه های آموزشی مدونی برای دانش آموزان تدارک دیده شده است به گونه ای که دانش آموزان مستعد و پرتلاش را به مقاصد تحصیلی خود برساند سالانه دانش آموزان زیادی از این مدارس در رشته و دانشگاه های برند کشور پذیرفته می شوند ضمن اینکه بسیاری از دانش آموزانی که در المپیادهای علمی در سطح کشور و جهانی رتبه می شوند از مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی می باشند.

4 _ جو علمی و رقابتی : به جرات می توانم بگویم مهم ترین وجه تمایز این مدارس با سایر مدرسه ها این است که فضای علمی و رقابتی مدرسه خود به خود دانش اموزان را به سمت درس خواندن و تلاش بیشتر سوق می دهد به عنوان یک معلم این عقیده را دارم که دانش آموزان باهوش و پرتلاش هستند که به وجود اینگونه مدارس مثل تیزهوشان معنا می دهند در واقع تمام دانش آموزانی که در این مدارس هستند یک مقصد مشخص دارند ( موفقیت علمی) و همین باعث می شود برنامه علمی با استقبال دانش اموزان مواجه شود و آنها در یک فضا رقابتی تلاش مضاعفی برای رسیدن به اهدافشان داشته باشند.

کلاس های آموزشی تیزهوشان و نمونه دولتی

کلاس تیزهوشان  یکی از خدمات گروه آموزشی ماترو (فراست) است که چندین سال در این زمینه تجربه دارند و هر ساله قبولی 100 درصدی در آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان دارند و بهترین تیم تدریس تهران و کرج را برای دانش آموزان ، گرد هم می آورند و با کیفیت ترین تدریس به آن ها ارائه می شود.

کلاس حضوری و آنلاین کنکور :

گروه آموزشی و مشاوره ای ماترو زمانی که متوجه یک خلا آموزشی در سال های نزدیک به کنکور شد، تصمیم گرفت که بهترین کلاس کنکور در کرج  را برگزار نماید و دانش آموزان با قیمت های بسیار ارزنده بتوانند در کلاس های کنکور حضوری و آنلاین با بهترین اساتید ایران شرکت نمایند.

مزیت کلاس های کنکور ماترو :

ذخیره شدن کلاس ها (اگر دانش آموز به هر دلیلی نتونه در کلاس شرکت بکنه، کلاس ضبط می شه و بعد کلاس دانش آموز می تونه راحت کلاس ها و جزوه های آن را مشاهده نماید )

مزیت کلاس های آنلاین ، تلف نشدن وقت شما در مسیر های شلوغ است که خود آن ممکن است بیش از یک ساعت از زمان شما را در طول مسیر هدر بدهد و همین یک ساعت ها در طول سال، اگر برای تست زدن صرف شود نتیجه پایانی قطعا بسیار متفاوت خواهد بود.

کلاس ها در محیط ادوب کانکت برگزار می شوند و دانش آموزان هم به صورت صوتی و هم تصویری و هم در چت می توانند با استاد در هنگام تدریس ارتباط داشته باشند

سومین مزیت آن پشتیبانی قوی آن است که 24 ساعته شما را ساپورت می کند و در مشکلات فنی شما را راهنمایی می کند.

مشاوره تحصیلی آنلاین

با توجه به این که بسیاری از دانش آموزان تلفن هوشمند دارند و در شبکه های اجتماعی حضور دارند، دیگر لازم نیست که فرد برای دیدن مشاور به دفتر او برود و کلی هزینه بابت طی مسیر و از همه مهم تر زمانش که در این راه هدر می رود بپردازد

دانش آموز می تواند به راحتی با یک مرکز مشاوره تحصیلی آنلاین  ارتباط برقرار کند

و سپس از آن ها درخواست مشاوره آنلاین درسی کند و اصولا این طرح ها یک ماهه هستند یعنی دانش آموز یک ماه یک ماه هزینه مشاوره می پردازد و در کنار خود یک مشاور دارد که او را راهنمایی می کند، نحوه مطالعه دروس را به آن ها یاد می دهد، به او انگیزه می دهد، مشکلاتش را با او مطرح می کند، با برنامه مشاور جلو می رود و برای این که شب ها مجبور است به مشاور گزارش بدهد درس هایش را خوب می خواند و کم کاری نمیکند.

خدماتی که تیم ماترو ارائه می دهد :

برنامه ریزی کاملا شخصی برای دانش آموز که بر اساس برنامه هفتگی مدرسه و کلاس های کمکی که ثبت نام کرده است صورت می گیرد.

گفت و گوی تصویری و تلفنی که به در خواست دانش آموز صورت می گیرد (البته اگر خود دانش آموز بخواهد فقط به صورت ویس و متن هم می توانند در شبکه های اجتماعی با مشاورش گفت و گو کند )

برای اطلاع از این طرح های می توانید با شماره 02633341761 تماس حاصل نمایید. کلاس ها، هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری در مهرشهر کرج برگزار می شود.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • ساخت آموزشگاه ۶ کلاسه سعدی در بندرخمیر
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان