Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@20:49:41 GMT

وقتی که طلاق به وصال می انجامد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۴۸۶۸

وقتی که طلاق به وصال می انجامد

به گزارش ایرنا، به گفته کارشناسان خلاقیت به معنای رسیدن به ایده‌های جدید به منظور حل مشکلات با صحیح ترین روش بوده از این رو هر گاه شما تلاشی در زمینه اصلاح، کوتاه سازی، بهینه سازی، اقتصادی کردن و هر فرآیند دیگری می کنید که باعث بهتر شدن فعالیتی می‌شود می توان آن را خلاقیت نامید و همچنین بکارگیری نیروی ذهن و قوای جسمانی در پرداختن به انبوه تصورات، رفتارها و در نهایت بازدهی‌هایتان را می‌توان نوعی خلاقیت نامید لذا خلاقیت هیچ مرزبندی خاصی ندارد و می‌تواند در هر بخشی نمود پیدا کند از این رو همه باید با توجه به تخصص و تجربه خود، خلاقیت ایجاد کنند تا شاهد نتایج جدیدی در حوزه های مختلف باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی که نام خلاقیت به میدان می‌آید ناخواسته ذهن‌ها به سمت بخش‌های عملی و علمی می‌رود ولی فارغ از این بخش‌ها، خلاقیت می‌تواند در هر بخشی بروز یابد  که این مورد در شورای حل اختلاف جیرفت با منتج شدن پرونده‌های طلاق به سازش و آشتی چشم نوازی می‌کند.

نوآوری بانوی جیرفتی برای جلوگیری از متلاشی شدن زندگی بسیاری از زوج‌ها

رئیس دادگستری شهرستان جیرفت گفت: با ابتکار و تلاش بانوی خلاق جیرفتی، از متلاشی شدن زندگی بسیاری از زوج‌های جوان جلوگیری شده  است.

حسین شکوهی نسب افزود: خانم شفیقه شفیعی با ۱۵ سال تجربه در شورای حل اختلاف، هم اکنون به عنوان رئیس شعبه هشت حل اختلاف شهرستان جیرفت با بکار گیری شیوه‌های خلاقانه و خدا پسندانه در جهت انصراف زوجین از طلاق تلاش می‌کند.

وی ادامه داد: خانم شفیعی همسر شهید والامقام امان الله غلامحسین پور بوده و این فرهنگی بازنشسته دارای سوابق انقلابی متعددی چه پیش از انقلاب و چه پس از پیروزی انقلاب، همچون عضویت در ستاد پشتیبانی جنگ و بسیج را در کارنامه خود دارد و از سال ۱۳۸۲ به صورت افتخاری به عضویت شوراهای حل اختلاف در آمده است.

رئیس دادگستری شهرستان جیرفت بیان کرد: طلاق یکی از مهمترین آسیب‌های اجتماعی در جامعه محسوب می‌شود لذا برای کاهش این مشکل نیاز به مشارکت همه دستگاه‌های مرتبط و افراد خلاقی همچون خانم شفیعی داریم تا شاهد خروجی مطلوبی باشیم.

تلاش برای تحکیم بنیان خانواده

بانوی خلاق جیرفتی هدف خود را از نوآوری در سازش پرونده‌های طلاق ورودی به شعبه شماره هشت شورای حل اختلاف شهرستان جیرفت را آموزش زوج های در معرض طلاق و تلاش در جهت تحکیم بنیان خانواده دانست.

شفیقه شفیعی افزود: این موفقیت حاصل یک کار جمعی است چرا که اگر طرفین دعوا با اعضای شورای حل اختلاف همکاری و همراهی نکنند هیچ موفقیتی حاصل نمی‌شود.

وی به شیوه کار خود در شعب شورای حل اختلاف اشاره و تصریح کرد: پس از مراجعه زوجین متقاضی طلاق به این شعبه، به طرفین دعوا مشاوره‌های لازم ارائه و سپس به هرکدام از زوجین به صورت رایگان کتاب‌هایی با موضوعات مختلف از جمله شیوه‌های همسر داری، ازدواج موفق و دیگر کتاب‌های آموزنده متناسب با شرایط فرد به او اهدا می‌شود.

شفیعی ادامه داد: سپس به زوج های جوان فرصت مطالعه و تفکر می‌دهیم و در جلسات بعد با مراجعه آنها به شعبه، نتیجه کار را به گفت و گو می‌گذاریم و خوشبختانه با عنایت خداوند متعال و همراهی طرفین، بیشتر پرونده‌های خانوادگی در این شعبه منجر به سازش می‌شود.

بانوی مبارز انقلابی جیرفت، ارتقای سطح آموزش‌های قبل، حین و بعد از ازدواج برای زوج‌های جوان در راستای داشتن یک زندگی سعادتمند را از راهکارهای کاهش طلاق در جامعه برشمرد.

رئیس شعبه شماره هشت شورای حل اختلاف جیرفت با اشاره به اینکه تمامی کتاب‌ها با هزینه شخصی تهیه و در اختیار مراجعان قرار می‌گیرد، گفت: طی چند سال گذشته افزون بر ۲ هزار جلد کتاب با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی به مراجعان اهدا کرده ایم.

افزایش پرونده‌های طلاق زنگ خطری برای خانواده‌ها

کارشناس آسیب‌های اجتماعی گفت: افزایش پرونده‌های طلاق در محاکم قضایی نگران کننده و زنگ خطر برای خانواده هاست.

مهدیه رزاقپور به پیامدهای طلاق در جامعه و افزایش میزان بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: ریشه افزایش پدیده طلاق، بی توجهی به آموزش مهارتهای زندگی است.

وی با بیان اینکه وجود مهریه‌های سنگین تاکنون نتوانسته است مانع از طلاق و زمینه ساز خوشبختی و تداوم زندگی برای زوج ها شود، اظهار داشت: آموزش مهارتهای زندگی نقش مهمی در بهتر زندگی کردن افراد جامعه دارد از این رو باید این اصل برای همه زوجین توجه شود.

طی ۲ سال گذشته شعبه شماره هشت حل اختلاف جیرفت موفق شده که ۴۱۳ فقره پرونده را با صلح و سازش مختومه کند که از این تعداد ۲۸۵ مورد مربوط به دعاوی خانوادگی بوده است.

شهرستان جیرفت با ۳۰۸ هزار نفر جمعیت در فاصله ۲۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

گزارش از هادی شفیعی

۷۴۵۰/۷۴۲۹/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی ایرنا جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته

مدیرکل ثبت احوال کردستان از کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج و ۱.۶ درصدی طلاق در سال گذشته در استان خبر داد.

علی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۱ هزار و ۱۲۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۱ درصد کاهش داشته است.

وی تعداد ولادت شهری را ۱۵۴۵۲ واقعه و روستایی را ۵۶۷۳ واقعه اعلام کرد و افزود: تعداد ولادت ثبت شده پسران ۱۰ هزار و ۹۰۹ واقعه و ولادت ثبت شده دختران ۱۰ هزار و ۲۱۶ واقعه بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان خاطرنشان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت برابر ۱۰۶.۸ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه دختر حدود ۱۰۷ واقعه پسر به ثبت رسیده است.

جوکار با بیان اینکه بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به مادران گروه سنی ۳۴-۳۰ سال با حدود ۱.۳۰ درصد بوده است، ادامه داد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده ۳۰.۹۵ سال بوده است.

ثبت ۴۰۵ مورد دوقلوزایی در کردستان

وی اضافه کرد: از مجموع ۲۱۱۲۵ واقعه ولادت ثبت شده، ۴۰۵ واقعه دوقلوزایی و ۱۱ واقعه سه‌قلوزایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان گفت: فراوانی پنج نام اول پسران سال گذشته در استان به ترتیب شاهان ۴۷۸ مورد، محمد ۴۴۸، آیهان ۳۷۳ مورد، میران ۲۶۹ و آراد ۲۰۲ مورد بوده است.

جوکار فراوانی پنج نام اول دختران را نیز ماهلین با ۳۷۴ مورد، دلوین ۳۶۱، آنیا ۳۳۹، نورا ۱۹۲ و نیلا ۱۳۲ مورد اعلام کرد.

افزایش ۳.۳ درصدی وفات در کردستان

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸۱۴۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان تعداد وفات ثبت شده در مردان استان را ۴۶۴۸ واقعه و در زنان ۳۴۹۲ واقعه اعلام و تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت وفات برابر ۱۳۳.۱ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه وفات ثبت شده در زنان، حدود ۱۳۳ واقعه وفات مردان به ثبت رسیده است.

جوکار اضافه کرد: میانگین سن مردان فوت شده ۶۴.۴۳ سال و میانگین سن زنان فوت شده را ۷۰.۶۵ سال بوده است.

کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج در کردستان

وی گفت: سال گذشته ۱۲۶۰۱ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین ازدواج ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۵ سال به تعداد ۳۸۵۷ مورد بوده که به روایتی ۳۰.۶ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار تاکید کرد: بیشترین ازدواج ثبت شده زنان مربوط به گروه سنی ۲۴-۲۰ سال به تعداد ۳۳۴۳ مورد بوده که به روایتی ۲۶.۵ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

وی اضافه کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان استان ۲۸.۲۳ سال و میانگین سن ازدواج بار اول در زنان ۲۴.۱۵ سال بوده است.

کاهش ۱.۶ درصدی طلاق در کردستان

مدیرکل ثبت احوال کردستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۲۲۵ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد کاهش داشته است.

جوکار افزود: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۱۱۵۶ مورد بوده که به روایتی ۲۲.۱ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده در زنان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۹۸۹ مورد بوده و به روایتی ۱۸.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار اظهار کرد: میانگین سن طلاق بار اول مردان ۳۶.۹۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول در زنان استان را ۳۲.۲۴ سال است.

کد خبر 751027

دیگر خبرها

  • محکوم به قصاص در دزفول از چوبه‌دار رهایی یافت
  • بخشش حکم قصاص پس از ۲۳ سال
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • خلاقیت جالب فولاد برای دعوت از هواداران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت