Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، دندان‌ها تاثیر بسزایی در زیبایی و سلامت بدن دارند؛ در ادامه قصد داریم تا به بعد زیبایی دندان‌ها که اغلب هزینه زیادی برای آن پرداخت می‌شود هم اشاره کنیم.

برخی از غذا‌ها و نوشیدنی‌ها می‌تواند در رنگ طبیعی دندان‌ها تغییر ایجاد کند، اما راهکار‌هایی را بررسی می‌کنیم که بتواند لبخندی زیبا را به شما هدیه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف لکه‌های سطحی دندان

برخی از سفید کننده‌های طبیعی می‌توانند لکه‌های موجود روی دندان‌ها را به راحتی از بین ببرند که برخی از این راهکار‌ها سابقه طولانی دارند.

خمیردندان‌ها و برخی راهکار‌های خانگی سفید کردن دندان‌ها می‌تواند برای لکه‌های سطحی روی دندان‌ها موثر باشد، اما برای لکه‌های عمیق‌تر باید به پزشک مراجعه کرد.

استفاده از کیت سفیدکننده

کیت سفید کننده دندان شامل پروکسید کربامید سفید کننده‌ای است که می‌تواند هر گونه لکه عمیق یا سطحی را از بین ببرد و دندان را به رنگ طبیعی بازگرداند.

در برخی از کیت‌های سفید کننده دندان هم مواد سفید کننده‌ای وجود دارد که البته باید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی دندان بماند تا اثر کند.

نوار‌های سفید کننده دندان هم می‌تواند در زیبایی این عضو کمک کننده باشد؛ ساز و کار این نوار‌ها با یک ژل سفید کننده بر پایه پروکسید پوشش داده می‌شود و تقریبا نامرئی هستند؛ استفاده از این نوار چندین بار در روز می‌تواند بعد از حدود یک هفته دندان‌ها را کاملا سفید کند.

راهکار خانگی سفید کردن دندان‌ها

برخی افراد ترجیح می‌دهند از راهکار‌های خانگی برای سفید کردن دندان‌ها استفاده کنند.

خوراکی‌هایی مثل گلابی، سیب و هویج که بزاق دهان را افزایش می‌دهند می‌توانند به شست‌و شوی محیط دهان و دندان‌ها کمک کنند همچنین جویدن آدامس‌های بدون قند برای پاکسازی دندان مفید است.

علاوه بر آن بزاق دهان باعث خنثی شدن اسید فضای دهان می‌شود در نتیجه از تخریب دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

سیگار کشیدن ممنوع

سیگار نه تنها برای سلامتی مضر است بلکه بر رنگ دندان‌ها هم تاثیر می‌گذارد؛ تنباکوی موجود در سیگار موجب نفوذ به حفره‌های دندان می‌شود که به سختی با مسواک زدن می‌توان آن را برطرف کرد.

استعمال سیگار باعث بیماری لثه، بوی بد دهان و ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود.

خوراکی‌هایی که دندان‌ها را سیاه می‌کند

نوشیدن قهوه، چای و آبمیوه می‌تواند به تدریج لکه‌های دندانی را ایجاد کند، علاوه بر آن برخی میوه‌ها و سبزیجات نظیر تمشک و شاتوت می‌تواند چنین تاثیری بر رنگ دندان داشته باشد در نتیجه بعد از مصرف این خوراکی‌ها باید بلافاصله مسواک زد یا دهان را با آب شست‌وشو داد.

نخ دندان فراموش نشود

یک استراتژی ساده، اما مهم برای حفاظت از دندان‌ها استفاده از نخ دندان و مسواک زدن است؛ این اقدام باعث حفظ سلامت دندان‌ها و جلوگیری از تغییر رنگ آن تا حد ممکن باشد؛ البته نباید مصرف دهان شویه‌های عفونی را هم در طول روز فراموش کرد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ۶ ترفند خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، زهرا سید معملی اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: سال جاری تمرکزمان این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم و از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌تواند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کند در سایر قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری می‌کند، گفت: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد و این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار است، همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سید معملی ادامه داد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند، بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند، همچنین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندان‌پزشکان نیست.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف مشخص در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که بیماری‌های دهان و بیماری‌های دیگر را ایجاد می‌کند، به مسئله بهداشت دهان و دندان پرداخته شود، البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندان‌پزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود، دندان‌پزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت می‌کنم.

کد خبر 748389

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود