Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@11:30:00 GMT

زنگ خطر بیماری قلبی با ۴ علامت ویژه

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۱۷۰۷۹

وجود چین در نرمه گوش و یک هاله سفید دور عنبیه‌ چشم می‌تواند حاکی از بیماری قلبی احتمالی باشد. اگر شما نیز این علامت‌های ویژه را در بدن خود دارید بهتر است بی‌درنگ به پزشک مراجعه کنید.

اخبار اجتماعی- هفته‌نامه آلمانی "فوکوس" در گزارشی از چهار نشانه ویژه در بدن سخن گفته که ممکن است زنگ خطری برای وجود بیماری قلبی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
فوکوس می‌نویسد: یک‌ چهارم همه موارد مرگ و میر بر اثر ضایعات قلبی رخ می‌دهد و اغلب زمانی متوجه موضوع می‌شویم که نخستین نشانگان ناشی از بیماری قلبی بروز کرده است. در حالی که علامت‌هایی در ظاهر ما وجود دارند که به صورت تعجب‌آوری از خطر بیماری قلبی سخن می‌گویند؛ علامت‌هایی که بهتر است با دیدن آن‌ها بی‌درنگ به پزشک مراجعه کنیم:

چین مورب روی نرمه گوش

دکتر "ساندرز فرانک" کسی بود که از ارتباط بین چین‌های مورب بر لاله گوش و بیماری‌های عروق قلب سخن گفت. به گفته او، این چین‌ها که به آن "علامت فرانک" نیز گفته می‌شود ممکن است نشانه وجود تصلب شرائین، باریک شدن عروق و تجمع ‌پلاکت‌های خونی حتی در عروق اصلی قلب باشد. 

دکتر فرانک می‌گوید: در حالت معمولی لاله گوش از خونرسانی خیلی خوبی برخوردار است و این قسمت از بدن در صورت وجود اشکال در عروق خونی تحت تأثیر قرار گرفته و آن را به صورت چین مورب نشان می‌دهد. وقتی لاله گوش از احتمال تصلب در شرائین خبر می‌دهد احتمال این که عروق قلبی دچار مشکل شده باشد زیاد است. 

گره‌های چربی

نشانه بعدی تجمع گره‌های نارنجی‌رنگ چربی در دست‌ها، زانوها و پلک بالایی است که می‌تواند ناشی از سطح بالای کلسترول باشد.

بالا بودن کلسترول از عوامل خطرساز اصلی برای ابتلا به تصلب شرائین یا سفت و سخت شدن عروق است که می‌تواند به سکته قلبی یا مغزی منجر شود.

چماقی شدن ناخن‌ها

چماقی شدن ناخن‌ها که در آن قسمت انتهایی ناخن گرد، منحنی و برآمده می‌شود زمانی به وجود می‌آید که به بافت‌ها مثلا در مواردی مانند ضعیف شدن قلب، اکسیژن کافی نمی‌رسد.

در این صورت در انتهای انگشتان عروق کوچکی به صورت جبرانی ایجاد می‌شود و در نتیجه ناخن‌ها ضخیم‌تر و پهن‌تر می‌شوند.

هاله دور عنبیه

به گزارش دویچه‌وله، چهارمین نشانه، وجود هاله‌ای اطراف عنبیه چشم است. تجمع چربی می‌تواند حلقه‌ای خاکستری در اطراف قسمت خارجی عنبیه ایجاد کند. 

وجود این حلقه خاکستری در افراد سالمند به وفور اتفاق می‌افتد. اما اگر این هاله در چشم افراد زیر ۴۵ سال پدیدار شود ممکن است اشکالی در سوخت و ساز چربی وجود داشته باشد. وجود این هاله بر بینایی تأثیر ندارد اما می‌تواند ناشی از بیماری قلبی باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قلب کلسترول بیماری قلبی لاله گوش بیماری های عروق قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا