Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهار ماه از وقوع سیل در لرستان می‌گذرد و هنوز وعده‌های مسئولان ذیربط به سیل‌زدگان استان به طور کامل عملی نشده است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛* حدود چهار ماه از وقوع سیل در لرستان می‌گذرد و عده‌ای از مردم استان به منازل خود بازگشته اند، اما هنوز برخی از مردم نتوانسته اند به واسطه آسیب‌های جدی که به واحد‌های مسکونی آنان وارد شده، به منازل خود بازگردند؛ حتی عده‌ای از سیل زدگان لرستانی هنوز در چادر به سر می‌برند و منتظر تحقق وعده‌های مسئولانی هستند که در زمان وقوع این بحران اقدام به بازدید از مناطق سیل زده استان کردند و اظهار داشتند که بعد از رفع بحران، سریعا شروع به ساخت و ساز واحد‌های مسکونی تخریب شده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق برنامه ریزی‌هایی که در زمان وقوع سیل صورت گرفت، بنیاد مسکن اصفهان به عنوان استان معین، مسئولیت بازسازی واحد‌های تخریبی شهرستان‌های پلدختر، معمولان، ازنا و الیگودرز را برعهده گرفت، اما مسئولیت بازسازی و نوسازی بخش دیگری از واحد‌های مسکونی آسیب دیده در جریان سیل به بنیاد مسکن لرستان واگذار شد و مسئولان این مجموعه‌ها وعده دادند که واحد‌های تخریبی را احداث می‌کنند و منازل آسیب دیده را بازسازی خواهند کرد.
مسعود رضایی، مدیرکل بنیاد مسکن لرستان ۱۹ اردیبهشت در این باره می‌گوید: در مجموع تعمیر و بازسازی بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی آسیب دیده از سیل بر عهده بنیاد مسکن استان لرستان است و این نهاد سه هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی جدید در مناطق سیل زده استان احداث می‌کند.
رضایی می‌افزاید: کار بازسازی واحد‌های آسیب دیده از سیل در شهرستان‌های خرم آباد، بروجرد، کوهدشت، رومشکان، دورود و سلسله به بنیاد مسکن استان واگذار شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان یادآور می‌شود: سیل امسال به ۳۵ هزار واحد مسکونی و ۶۰۰۰ واحد تجاری استان خسارت وارد کرده است.

جعفری: ۲۹ روستای استان لرستان نیازمند جابجایی هستند
همچنین جعفری، معاون بنیاد مسکن لرستان ۳۰ اردیبهشت در این باره می‌گوید: ۲۹ روستای استان نیازمند جابجایی هستند که در حال حاضر پیگیر تهیه زمین برای آنان هستیم.  
جعفری اضافه می‌کند: تاکنون در ۱۷ روستا تامین زمین مورد نیاز از محل اراضی ملی و توافق مالکان انجام شده است. موضوع تامین زمین در سایر روستا‌ها نیز در دست پیگیری و اقدام است. همچنین برخی از روستا‌های استان نیازمند اقدامات ایمنی هستند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن لرستان می‌گوید: در کنار جابجایی روستا‌های سیل زده استان، طرح‌های هادی نیز انجام می‌شود. همچنین بازنگری در چند طرح هادی روستایی در استان در سال جاری انجام می‌شود.

رضایی: آوار برداری ۷۰۰ واحد مسکونی انجام شده است
از سویی، مدیرکل بنیاد مسکن لرستان ۲ خرداد درباره آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی سیل زده استان می‌گوید: کار آوار برداری ۷۰۰ واحد مسکونی به انجام رسیده و عملیات پی کنی ۳۰۰ واحد تاکنون اجرایی شده است.  
رضایی می‌افزاید: تاکنون بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان کمک در قالب بلاعوض معیشتی به مردم سیل زده استان پرداخت شده و ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی برای پرداخت تسهیلات تعمیری به بانک‌های عامل معرفی شده اند که از این تعداد یک هزار و ۱۰۰ پرونده موفق به عقد قرارداد با بانک عامل شده اند.

زرین جویی: پرونده ۶۳۰ واحد مسکونی خسارت دیده به بانک‌های عامل ارسال شد
نظام زرین جویی، رئیس ستاد بازسازی سیل شهرستان خرم آباد نیز ۱۲ خرداد در این باره می‌گوید: کارشناسان بنیاد مسکن شهرستان تاکنون ۴۳۶۰ واحد مسکونی شهری و روستایی خسارت دیده از سیل بهمن ۹۷ و فروردین ۹۸ در سطح شهرستان را مورد بازرسی و ارزیابی قرار دادند که از این مجموع، پرونده ۶۳۰ واحد مسکونی خسارت دیده برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل ارسال شده است.
زرین جویی می‌افزاید: از این تعداد ۴۲۳ فقره مربوط به تعمیرات در حوزه شهری و روستایی، ۱۵۷ فقره در حوزه معیشتی (خرید لوازم خانگی) و ۵۰ فقره مربوط به احداث واحد‌های تخریبی روستایی بوده است.

بر این اساس، می‌توان گفت: بنیاد مسکن لرستان در حد توان در حال تحقق وعده‌های خود است هر چند که این کار به کندی پیش می‌رود، اما امیدواریم این پروسه هر چه سریعتر به سرانجام برسد.

ناگفته نماند که هنوز اهالی روستای خرسدر علیا که در نزدیکی شهرستان پلدختر واقع شده و در جریان سیل، واحد‌های مسکونی آن تخریب شده اند، در چادر به سر می‌برند و امید داریم به وضعیت این سیل زدگان رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید:

چادرنشینی اهالی پلدختر در گرمای شدید
اهالی روستای خرسدر پلدختر از تسهیلات ویژه سیل زدگان بهره‌مند شدند

 

سیلی که در لرستان به وقوع پیوست، علاوه بر واحد‌های مسکونی، خسارات بسیاری به زمین‌های کشاورزی مردم وارد کرد. به این نحو که بر اثر سیل پنجم و دوازدهم فروردین، بالغ بر یک هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان به زیربخش‌های کشاورزی استان لرستان خسارت وارد شده است.
امیری، مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت ۷ خرداد در این باره می‌گوید: ۶۵۰۰ پرونده کشاورزان خسارت دیده سیل این شهرستان با حجم دو هزار و ۱۰۰ هکتار از ۷۵۰۰ هکتار در مرحله بررسی برای پرداخت غرامت است که بعد از تعیین تکلیف، غرامت آنان پرداخت می‌شود.

مرادی: ۱۱۳ باغ آسیب دیده از سیل تاکنون پاکسازی شده است
از سویی میرزا محمد مرادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر ۵ تیر درباره میزان خسارات سیل به زمین‌های کشاورزی این شهرستان می‌گوید: لیست کشاورزان آسیب دیده از سیل در شهرستان پلدختر تهیه و تاکنون ۴۳۰۰ پرونده تشکیل شده است. تعداد ۲۷۰۰ پرونده در کارگروه شهرستان تایید و به مرکز استان ارسال شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر می‌افزاید: ۱۱۳ باغ آسیب دیده از سیل تاکنون پاکسازی شده است. ۸۶۰ کیلومتر از جاده‌های بین مزارع در جریان سیل اخیر در پلدختر خسارت دیده است.  
امیدواریم روند اختصاص غرامت به سیل زدگانی که زمین‌های کشاورزی آنان دچار آسیب شده، هر چه سریعتر طی شود و جهادکشاورزی لرستان به وعده هایش عمل کند.
ناگفته نماند، در جریان سیل ۸۰ هکتار از انجیرستان‌های پلدختر و معمولان دچار آسیب شدند و در معرض نابودی بودند، اما به همت دانشجویان جهادگر و گروه‌های جهادی این انجیرستان‌ها جان دوباره گرفتند.
بیشتر بخوانید:

 

نفس‌های آخر قطب انجیر سیاه کشور زیر خروار‌ها گل و لای
سیل زدگان پلدختر و معمولان با نابودی انجیر مواجه هستند ۸۰ هکتار از انارستان‌ها و انجیرستان‌های معمولان و کوهدشت تخریب شده اند نابودی ۵۰ هکتار انجیرستان مورد کمترین توجه مدیران استانی قرار دارد جان دوباره انجیرستان‌های پلدختر انجیرستان‌هایی که به همت جهادگران نجات پیدا کردند
  البته کمیته امداد شهرستان پلدختر نیز در جریان سیل تا جای ممکن به سیل زدگان خدمت رسانی کرد و توانست اثاثیه منزل و لوازم ضروری را بین نزدیک به ۱۰۰۰ خانوار تحت پوشش توزیع کند و با هماهنگی فرماندار و امام جمعه پلدختر، بسته‌های اهدایی ستاد اجرایی فرمان امام را در قالب پک‌هایی بین حدود ۱۵۰۰ خانوار سیل زده تحت پوشش کمیته توزیع کند؛ و علاوه بر ان در تلاش است فضایی را فراهم کند تا وام‌های کارگشایی با سقف ۵ میلیون تومان به افراد تحت پوشش و سیل زده تخریبی و خسارت دیده این شهرستان ارائه کند.


بیشتر بخوانید:

اقدامات کمیته امداد پلدختر برای مردم سیل زده

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل لرستان مناطق سیل زده لرستان سیل وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۷۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به تازگی بحث تخریب و گودبرداری ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج در خیابان بهشت تهران مطرح شده و اخبارش منتشر شده، اما به سرعت روند تخریب این ساختمان پی گرفته شده است.

گویا این ساختمان که برای شهرداری تهران است، قرار بوده در طرح گذشته به سنگلج بپیوندد، اما نه تنها این اتفاق نیافتاده بلکه الان تخریب شده و هر لحظه امکان دارد که برای بنای ثبت ملی سنگلج هم اتفاقات ناگواری در اثر این مجاورت بیافتد.

اتابک نادری هنرمند امروز در صفحه شخصی خود فیلمی بدین مضمون منتشر کرد که با همراهی مسئولان تماشاخانه، مرکز هنر‌های نمایشی و گروه مهندسین دفتر عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر بام سنگلج حضور پیدا کرده و نسبت به روند تخریب و گودربرداری این ساختمان ابراز نگرانی کردند.

پریسا مقتدی رییس تماشاخانه سنگلج نیز چندی پیش درباره پیگیری‌هایش توضیح داد: طی روز‌های گذشته مجددا به آقای نادعلی رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر و مدیرکل هنر‌های نمایشی اطلاع دادیم. عکس و فیلم‌هایی را تهیه کردیم و طی نامه‌نگاری‌هایی که انجام داده‌ایم اعلام نگرانی کردیم که این تخریب دارد صورت می‌گیرد. در جریان هستم که مدیرکل محترم نیز مکاتباتی با وزیر داشته‌اند. با دفتر طرح‌های عمرانی وزارتخانه جناب آقای جان‌نثار و همکاران‌شان مهندس توکلیان، گفت‌وگو کردیم که دیدار حضوری از پروژه داشتند و با مهندسان آن پروژه نیز صحبت کردند. متاسفانه این طور به گوش ما رسید که ۲۰ متر هم می‌خواهند پایه‌ریزی کنند. هر چند مهندسان دفتر طرح و برنامه معتقد بودند که اگر دقت لازم در این تخریب و پی‌ریزی بشود مشکلی پیش نمی‌آید، اما آنها هم به سهم خودشان نگرانی‌هایی داشتند. به هر حال ۳۰ سال از ساخت آن ساختمان می‌گذرد و به نوعی این ۲ ساختمان در گذر زمان به هم تکیه داده‌اند.

کاظم نظری مدیرکل هنر‌های نمایشی نیز در اظهار نظر نسبت به این اتفاق گفت: : شهرداری تهران در اقدامی کاملا غیر قانونی و کاملا چراغ خاموش اقدام به تخریب ساختمان مجاور تماشاخانه سنگلج کرده است. بنای تماشاخانه سنگلج ثبت ملی است و این اقدام شهرداری تهران تخلف آشکار، خودسرانه و کاملا غیر قانونی است. مکاتبات لازم را با آقای دارابی قائم مقام وزیر میراث فرهنگی و گردشگری انجام داده‌ایم و منتظر پیگیری و پاسخ این وزارتخانه هستیم.

حالا باید منتظر ماند و پیگیری کرد تا ببینیم مسئولان شهرداری چه جواب و صحبتی در ارتباط با این اتفاق دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • عملیات وعده صادق سیلی محکمی بر چهره رژیم صهیونیستی بود
  • عملیات وعده صادق سیلی محکم مظلومان جهان بر چهره صهیونیست بود