Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز سه شنبه صحن علنی مجلس شاهد گفته‌های ضد و نقیض جواد کریمی قدوسی و علیرضا رحیمی درباره نحوه اعلام اسامی لیست معروف به ۱۰۰ نفره کمیته تحقیق و تفحص از افراد دارای تابعیت مضاعف بود. به همین منظور به سراغ محمدجواد جمالی نوبندگانی نماینده اصولگرای مجلس که در آن زمان دبیر اول کمیسیون امینت ملی بوده و کریمی قدوسی در اظهارات خود نام وی را آورد، رفته تا روایت ماجرا از زبان وی نیز طرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی در خصوص تشکیل کمیته گفت: در ابتدای کار مجلس، تحقیق و  تفحص در مورد دو تابعیتی‌ها به کمیسیون امنیت ملی آمد و کمیته ای برای انجام تحقیقات که بسیاری از اعضای کمیته هم از خارج کمیسیون بودند، برگزیده شدند. رئیس آن هیئت هم آقای کریمی قدوسی شدند. بعد از که مدتی آنها با وزارت خارجه تماس داشتند و به مبادی زیربط که می‌توانست در موضوع دو تابعیتی ها کمک کند، رفته بودند، سرانجام گزارش مکتوبی به کمیسیون و رئیس آن که آن زمان آقای علاالدین بروجردی بودند، ارائه کردند.

وی افزود: همان زمان آن ها اعلام کردند که گزارش ما یک پیوستی دارد که اسامی حدود ۱۰۰ نفر در آن وجود دارد. این ادعا باعث کنجکاوی اعضای کمیسیون شد. اتفاقا هم  اصلاح طلبان و هم اصولگرایان مایل بودند بدانند چه کسانی در این لیست هستند. سرانجام با اعلام موافقت صحن کمیسیون و شخص رئیس به من اعلام شد که متن پیوست را قرائت کنم. من هم اسامی را خواندم، فارغ از این که درست یا غلط باشد. نفر اول آن لیست آقای روحانی، رئیس جمهور محترم بودند.

جمالی درباره ماهیت آن لیست گفت: آن روز ادعای اعضای کمیته این بود که افراد دوتابعیتی در لیست هستند، اما مثلا در همان لیست در مقابل برخی اسامی نوشته بودند دارای گرین کارت.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره ادعای علیرضا رحیمی مبنی بر تکذیب ۷۰درصد آن لیست توسط وزارت اطلاعات افزود: من صحبت آقای رحیمی را رد نمی کنم، اما نامه مکتوبی از وزارت اطلاعات را هم شخصا ندیده ام و اطلاع ندارم آیا چنین نامه مکتوبی وجود دارد یا خیر؟

وی با اشاره به این که لیست افرادی که آقای کریمی قدوسی در اختیار رسانه های قرار داده اند مدعی داشتن تابعیت مضاعف یا اقامت یا گرین کارت برای این چهره ها هست نیز گفت: من خودم چند سال در امارات عربی متحده به عنوان مسئول بیمارستان ایرانی در آن جا سه سال اقامت داشتم. تابعیت با اقامت متفاوت است. طبیعتا آقای رئیس جمهور هم که تحصیلات خود را در اسکاتلند گذرانده اند ممکن است مدتی اقامت آنجا را داشته باشند. مسئله اقامت با تابعیت متفاوت است، هرچند در این موضوع بایستی حقوقدانان و کسانی که در این رابطه خبره هستند، بررسی کنند.

نماینده مردم فسا در مجلس در خصوص ادعای مجتبی ذوالنور مبنی بر اینکه از ابتدا اسم رئیس جمهور به علت داشتن اقامت در این لیست آمده است و بحث تابعیت مضاعف برای ایشان مطرح نبوده است، تاکید کرد: در هر صورت در زمان ارائه لیست در جلسه کمیسیون، ادعای اعضای کمیته تحقیق و تفحص در رابطه با دوتابعیتی ها بود، چرا که تحقیق و تفحص اساسا در موضوع دوتابعیتی ها بود. مسئله اقامت بار حقوقی تابعیت را ندارد و محل بحث کمیسیون نبود.

در صحن علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی جواد کریمی قدوسی در بخشی از واکنش خود  به سوال روز گذشته ۲۷ نماینده تهران از وزیر دفاع گفت: علت حملات به مواضع بنده و جریان انقلابی این است که به ملکه نفوذ حمله‌ور شده‌ایم لذا این نیش‌ها قابل تحمل و شیرین است؛ دیروز سوال ۲۷ نفر از نمایندگان از وزیر دفاع درباره یکی از افشاگری‌های ما در مورد کندوی نفوذ در بحث دوتابعیتی‌ها مطرح شد. آقای رحیمی پنج بار اسم بنده را در صحبت‌هایشان بردند و سوال رسمی بنده از وزیر امور خارجه در مورد نفوذ در تیم مذاکره و نقش دری‌اصفهانی و اینکه ما گفته‌ایم رئیس‌جمهور دوتابعیتی است را مطرح کردند.

وی ادامه داد: این گزارش سرانجام در کمیسیون امنیت ملی قرائت شد. لیست مسئولان به کمیسیون ارائه شد و بنده تأکید کردم که این لیست نباید منتشر شود زیرا جامعه ظرفیت پذیرش شنیدن این اسم‌ها را ندارد. در همان جلسه آقای کواکبیان اصرار کردند که اسامی قرائت شود. بنده مخالف بودم. با اصرار دوستان، آقای جمالی نوبندگانی اسامی این ۱۰۰ نفر را قرائت کرد. باز هم من تأکید کردم که این اسامی پخش نشود، چون به مصلحت نیست اما آقای رحیمی مصاحبه کرد و گفت اسم آقای روحانی در این لیست بوده است.

با این حال رحیمی در پاسخ به کریمی قدوسی که اعلام حضور اسم رئیس جمهور در آن لیست صد نفره را به برخی نمایندگان فراکسیون امید نسبت می‌داد گفت: اینکه رئیس جمهور تابعیت اسکاتلند دارد را شما و دوستانتان در تلویزیون مطرح کردید، نه ما.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جواد کریمی قدوسی علیرضا رحیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۸۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس از پیگیری جدید مساله توقف واردات نهاده‌های کشاورزی شامل بذر، سم و کود خبر داد، مساله‌ای که طی نامه‌ای به رئیس مجلس نیز اعلام شده تا در جلسه سران قوا مطرح شود.

به گزارش ایسنا، در نشست نمایندگان بخش خصوصی حوزه کشاورزی با مقامات وزارت جهاد کشاورزی با موضوع توقف چند ماهه ثبت‌سفارش و تخصیص ارز برای واردات سم و کود، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد که این مساله باید به زودی حل شود وگرنه مجلس از جایگاه نظارتی خود این مساله را به صورت قانونی پیگیری جدی خواهد کرد.

محمدجواد عسگری - رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس - با اشاره به اینکه بارندگی‌های صورت گرفته احتمالاً وضعیت مطلوبی را در تولید محصولات کشاورزی رقم خواهد زد، افزود: مساله این است که به دلیل افزایش سطح رطوبت، بیماری‌های مرتبط با نباتات افزایش یافته و چنانچه به موقع با آفت‌ها مبارزه نشود، بیماری اپیدمی شده و خسارت‌های بسیاری به کشاورزان وارد خواهد کرد.

او در حاشیه نشست کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق تهران با قائم‌مقام و معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، گفت: واردکنندگان نهاده‌های کشاورزی از جمله در حوزه واردات سموم و کود گله‌مند هستند که برخی دستگاه‌های متولی از جمله بانک مرکزی، همکاری لازم را با آنها نداشته‌اند. بر این اساس در روزهای گذشته، جلسه‌ای با محوریت کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار و مقرر شد که همه دستگاه‌های متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و اتحادیه‌ها با هماهنگی یکدیگر این مساله را رفع کنند. با وجود این توافق ظاهراً برخی دستگاه‌ها همکاری لازم را نداشته‌اند.

عسگری ادامه داد: پیرو جلسه‌ای که در کمیسیون مجلس برگزار شد، مکاتبه‌ای با رئیس مجلس صورت گرفت و مقرر شد که ایشان در جلسه سران قوا این موضوع را مطرح کنند تا ارز مورد نیاز برای واردات سموم با کیفیت و  تامین شود و در اختیار تولیدکنندگان بخش کشاورزی قرار گیرد.

او ادامه داد: اگر تا روز شنبه این مساله حل‌وفصل نشود، در روز یکشنبه در مجلس جلسه‌ای برگزار کرده و مبتنی بر جایگاه نظارتی خود علاوه بر پیگیری این موضوع، برخورد قانونی هم خواهیم کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • لیست سرورهای دی ان اس رایگان و پرسرعت برای بازی
  • رائفی پور لیست انتخاباتی داد +اسامی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • رئیس سیا اقامت خود را در دوحه تمدید کرد