Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، "محسن صادقیان" معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در دیدار با مدیرعامل، معاونین، مدیران و رئیس های ستادی شرکت گاز استان یزد که در محل سالن کنفرانس این شرکت برگزار شد، با تقدیر از فعالیت‌های این شرکت در سالهای اخیر، گفت: خوشبختانه روند گاز رسانی در استان یزد با سرعت خوبی همراه بوده و گزارش‌های عملکرد ارائه شده در گاز رسانی ۱۰۰ درصد به شهرها و ۹۵ درصد روستاهای استان نشانگر موفقیت این شرکت در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقیان در این دیدار ضمن تشریح سیاست‌های معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری یزد نسبت به برپایی جلسات متدوام ‌و هم‌اندیشی با دستگاه‌های اجرایی این حوزه در استان در سال جاری، اظهار کرد: متاسفانه یکی از مشکلات امروز در جامعه مدیریتی استان عدم جانشین پروری و عدم کار‌آیی و اثربخشی در بدنه کارشناسی دستگاه های اجرایی استان است.

وی افزود: امروز بنا به دلایل مختلف از عدم جذب نیروی های توانمند و بی توجهی به نیازهای مالی و معنوی کارکنان، تا بی تفاوتی و سرخوردگی و عدم وجدان کاری در کارمندان باعث ایجاد شرایط نامناسب خدمت رسانی به مردم و عدم پویایی و تحرک در فعالیت و وظایف برخی از دستگاه‌ها شده است و چون دولت نمی تواند نیازهای زیر مجموعه خود را مانند بخش خصوصی برطرف نماید نیروهای کارآمد و توانمند تمایل به کار در بخش های خصوصی را دارند .

صادقیان با ذکر توجه مدیران به زیرمجموعه های اداری و تلاش در جهت توانمند سازی و ارتقا کارکنان خود در پست های معاونت با در نظر گرفتن شایسته سالاری، ادامه داد: امروز در بین دستگاه‌های دولتی همچون شرکت گاز شاهد حضور نیروهای توانمند خوبی هستیم که باید با برنامه ریزی ضمن هدایت، مراقبت و توجه در سالهای بعد به عنوان سرمایه‌های باتجربه دستگاه دولتی با کسب پست های مدیریتی، مدیرانی موفق برای استان و کشور شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با تاکید بر برگزاری جلسات هم‌اندیشی مدیران استان با دستگاه‌های ستادی به صورت حداقل دو بار در سال، گفت: با توجه به اهداف حکمرانی خوب که مد نظر استاندار محترم می باشد ما باید در زمینه های مشارکت، شفافیت، پاسخگویی به همراه اثر بخشی و کارآمدی و حاکمیت قانون برنامه ریزی و تلاش نماییم.

وی با تصریح مشارکت دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی در جهت توسعه پایدار، عنوان کرد: وظیفه ما به عنوان مستخدم دولت خدمت‌رسانی به مردم است و برای موفقیت در بسیاری از حوزه‌ها نیازمند مشارکت مردم هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از مدیران حوزه عمرانی استان درخواست کرد تا ضمن شفافیت در فعالیت ها و وظایف خود در  پاسخگویی مناسب به مردم اهتمام بیشتری داشته باشند و کارآمدی و اثربخشی در تصمیم گیری ها و عملکردهای ما باید دیده شود.

صادقیان افزود: در کارگروه زیربنایی قصد داریم با حرکت به سمت الکترونیکی نمودن کارها، به دنبال کاهش حضور ارباب رجوع در ادارات دولتی و کم نمودن بروکراسی اداری هستیم تا در کمترین زمان تصمیمات اثرگذار و کارآمد گرفته شود.

وی تاکید کرد: بارها از مدیران خواسته‌ام تا در پیاده سازی این سیستم کمک کنند و بدون سرگردان کردن و اتلاف وقت و زمان ارباب رجوع پاسخ نه یا آری به درخواست ارباب رجوع‌ها در اولین مراجعه آنها داده شود ، این بسیار مناسب تر است تا ارباب رجوع پس از ۶ ‌تا ۷ ماه دوندگی در ادارات پاسخ منفی از کارگروه ها و کمیسیون ها دریافت کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار شرکت گاز را به عنوان پایه و اساس و زیرساخت استان در بحث رفاه اجتماعی، اقتصادی، کشاورزی و محیط زیست دانست و ادامه داد: امروز در بحث های محیط زیستی صنعت باید حمایت های لازم را برای گازرسانی به صنایع ‌استان داشته باشیم و مشکلات موجود در این راستا را برطرف و در اجرای این خدمت تسریع نماییم.

صادقیان در ادامه با اشاره به اهمیت ایجاد صنعت سبز با گازرسانی به صنایع، اظهار داشت: امروز بحث آلایندگی در صنعت برای ما بسیار مهم است حتی می توانیم بگوئیم که اهمیت آن از موضوع آب صنایع مهم‌تر است که با تحقق گاز رسانی صنایع می توانیم شاخص زیست محیطی را به وضعیت مطلوب برسانیم و در بحث بهداشت و سلامت در استان و کاهش بیماری ها و آسیب های عمومی نیز موفقیت داشته باشیم.

وی با بررسی مباحث مربوط به مدیریت یکپارچه شهری در بستر GIS، گفت: خوشبختانه دستگاه‌های دولتی دارای زیرساخت‌های مناسبی در بانک های اطلاعاتی بخصوص ‌GIS هستند ولی همه به صورت جزیره ای و جداگانه در دستگاه ها عمل می کنند که در راس مدیریت یکپارچه شهری و همچنین مدیریت بحران می‌توانیم با محوریت مدیریت بحران استان و شهرداری در جهت یکپارچگی سازی آنها تلاش کنیم.


گاز یکی از حوزه های دارای اولویت در توسعه استان است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد نیز در این نشست ضمن تقدیر از فعالیت‎‌های شرکت گاز استان، گفت: یکی از حوزه‌های دارای اولویت در توسعه استان بحث گاز است که در طول سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در جهت رشد آن شده است.

 "‌محمود شاکری شمسی" با اشاره به فرصت استفاده از گاز به عنوان یک نعمت، ا‌ظهار امیدواری کرد با همکاری شرکت گاز و اداره کل مدیریت بحران استان شرایطی فراهم شود تا در صورت بروز بحران‌ها مشکلی در شهر و روستاهای استان اتفاق نیفتد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زیست محیطی شاخص صنعت گاز یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۹۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل

فناوران یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه قابل حمل مؤثر در تسریع روند التیام زخم پای دیابتی با بهبود گردش خون در محل ضایعه و با مکانیزم تحریک الکتریکی شدند.

جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این خبر درباره مکانیزم عملکرد این دستگاه الکتریکی توضیح داد: این سیستم بهبود گردش خون، دستگاه الکتریکی قابل حملی است که جهت تحریک الکتریکی عضلانی و استفاده در منزل توسط خود فرد، طراحی شده است.

وی با بیان این‌که این دستگاه تحریک الکتریکی واحدی را از طریق ۴ پد متصل به پوست به گروهی از عضلات زیرین منتقل می‌کند، افزود: این محرک الکتریکی منحصر به‌فرد در یک موج پریستالتیک از امتداد عضلات دیستال تا پروگزیمال ادامه پیدا می‌کند و سبب فشردگی رگ‌ها و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش آن(جریان خون) در مناطق پروگزیمال و دیستال می‌شود که دی‌اکسید خون را حذف و خون را اکسیژن‌دار می‌کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر این‌که کارکرد دیگر این دستگاه الکتریکی بهبود خون‌رسانی به سایر اندام‌ها(غیر از زخم پای دیابتی) است، ادامه داد: با این مکانیزم خون غنی‌شده از اکسیژن به اندام‌ها بازمی‌گردد و جریان خون را در بیماران مبتلا به افت جریان خون در شریان‌ها و وریدها و مناطق آتروفیک(بافت‌های ماهیچه‌ای تحلیل رفته)، پارستزیا (مور مور و گِز گِز شدن اندام) افزایش می‌دهد.

ردادی با بیان این‌که این دستگاه سه مُد کاری بر اساس مشکلات شریانی، وریدی و نوروپاتی محیطی دارد که پس از تشخیص مشکل بیمار توسط پزشک متخصص، فرد به استفاده از دستگاه برای کمک به تسریع درمان اقدام می‌کند، خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه کمک درمانی است و در کنار سایر اقدامات درمانی باید روزانه استفاده شود تا روند بهبود بیمار تسریع بخشیده شود.

وی افزود: به‌عنوان مثال در زخم پای دیابتی استفاده از دستگاه ما سبب می‌شود روند بهبود زخم به نصف زمان عادی کاهش یابد و استفاده از این دستگاه به افزایش جریان خون(پرفیوژن) در محل زخم منجر می‌شود و بهبود زخم را تسریع می‌بخشد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با اشاره به شمار محدود این دستگاه در دنیا با مکانیزم عملکردی تحریک الکتریکی، تصریح کرد: اغلب دستگاه‌های بهبوددهنده گردش خون مکانیزمی مکانیکی دارند، به این نحو که دستگاه از طریق بستن یک کاف دور ساق پا اقدام به پر و خالی کردن آن کاف می‌کند و از این طریق، گردش خون بهبود می‌یابد.

ردادی با بیان این‌که در حال‌حاضر تنها یک دستگاه آمریکایی در بازار تجهیزات پزشکی با مکانیزم تحریک الکتریکی در بهبود گردش خون در پا کمک می‌کند، گفت: دستگاه تولید ما همه ویژگی‌ها و مشخصات آن دستگاه را دارد و با یک تکنولوژی ارزان‌قیمت، همه ویژگی‌های دستگاه را پیاده‌سازی کرده است. همچنین دستگاه به‌علت استفاده از پدهای جدا شدنی از کابل، از نظر هزینه تمام شده برای بیمار در زمان تعویض لوازم مصرفی برتری دارد.

قیمت دستگاه ایران‌ساخت یک چهارم نمونه خارجی آن است

وی، درباره مقایسه قیمتی هم گفت: قیمت دستگاه ساخت ما یک چهارم نمونه خارجی آن است. همچنین از نظر خدمات پس از فروش و تأمین لوازم مصرفی، دستگاه ما برتری کامل را دارد و شرکت قادر است همه اقلام مورد نیاز برای این دستگاه را تهیه و تأمین کند.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش‌بنیان با بیان این‌که دستگاه ما به‌علت ماهیت آن نیاز به استفاده طولانی مدت توسط بیمار دارد، افزود: باتری دستگاه یکی از اقلامی است که در گذر زمان دچار آسیب می‌شود، شرکت با در نظر گرفتن این بحث و هزینه زیاد تعویض باتری، طراحی محصول را به‌نحوی قرار داده که بتواند با باتری کتابی کار کند. برای این منظور جریان مصرفی برای ایجاد ولتاژ تحریک به‌نحو مناسبی مدیریت می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت یکی از بیماری‌های مهم غیرواگیر در کشور است که طبق اعلام دفتر بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۱ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال به آن مبتلا هستند.

زخم پای دیابتی یکی از عوارض شناخته شده این بیماری است که طبق اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم، تقریباً از هر ۴ نفر یک نفر به این عارضه مبتلا می‌شود.

بحث درمان کم‌هزینه و با حداقل عوارض جانبی بیمار در صنعت تجهیزات پزشکی اهمیت فراوانی دارد. در این طرح هم چندین هدف از جمله درمان از راه دور بیمار و کم کردن نیاز بیمار به حضور در محیط کلینیکی، کاهش هزینه‌های سیستم درمان از طریق تسریع در روند بهبود زخم، تسکین و درمان دردهای ناشی از پای دیابتی و عوارض جانبی ناشی از آن (گِزگِز پا، بی‌خوابی و ...) و کاستن هزینه‌های ناشی از مراجعه بیمار به صنعت بیمه دنبال شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد