Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@04:01:42 GMT

مهمترین دروغ «ترامپ» در هفته گذشته چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۴۳۱۳

مهمترین دروغ «ترامپ» در هفته گذشته چه بود؟

یک رسانه آمریکایی با راه‌اندازی کارزار راستی‌آزمایی اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا، گزارش داد که او هفته قبل ۶۱ بار ادعاهای نادرست و دروغ به زبان آورده است.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، در ادامه ادعاهای نادرست «دونالد ترامپ»‌ رئیس‌جمهور آمریکا، گروه‌های حقیقت‌یاب گزارش دادند که او طی هفته گذشته بیش از ۶۰ دروغ گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وبگاه شبکه «سی. ان. ان» بامداد امروز (سه‌شنبه) در گزارشی درباره دروغ‌های هفته گذشته ترامپ از راه‌اندازی کارزاری برای راستی‌آزمایی ادعاهای رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد: «ما همه آنها را می‌شماریم. زیرا تمام آنها مهم هستند. ترامپ سخنرانی‌های عمومی خود را با ادعاهای نادرست آلوده می‌کند، از بزرگنمایی و اغراق تا دروغ‌های بزرگ. از امروز ما تمام آنها را حقیقت‌یابی می‌کنیم».

این رسانه آمریکایی با بیان اینکه رأی‌دهندگان این کشور باید بدانند رئیس‌جمهورشان چگونه در حال فریب‌دادن آنهاست، اعلام کرد که از این به‌بعد به صورت هفتگی، آماری از ادعاهای نادرست و دروغ‌هایی که ترامپ به‌صورت علنی – چه در سخنرانی‌ها و چه در توئیت‌های خود – بیان می‌کند را به مخاطبان ارائه خواهد کرد.

بر این اساس، ترامپ هفته گذشته ۶۱ بار ادعای نادرست و دروغ گفته است که این رقم از متوسط هفتگی او بیشتر بود. این ادعاهای نادرست علنی به تفکیک ۲۲ بار در سخنرانی انتخاباتی خود در ایالت کارولینای شمالی، ۱۵ بار در جلسه هیأت دولت، شش بار در توئیتر و پنج بار در مصاحبه با خبرنگاران مطرح شده است.

مهمترین این ۶۱ دروغ ترامپ در هفته گذشته، ‌دو مورد زیر است:

او دو بار «ایلهان عمر» نماینده کنگره آمریکا را به حمایت و تشویق تروریست‌های القاعده متهم کرد، ادعایی که سی.ان.ان آن را «فاحش‌ترین» دروغ او در تمام دوره ریاست‌جمهوری وی توصیف کرد. ترامپ همچنین ادعا کرد زمانی که هواداران او در حال شعار دادن علیه ایلهان عمر بودند (آنها می‌گفتند "او را به کشورش برگردانید") به‌سرعت حرف‌هایش را ادامه داده تا حاضران به شعارهایشان ادامه ندهند. اما فیلم‌های موجود از سخنرانی وی نشان می‌دهد که ۱۳ ثانیه سکوت کرده تا این شعار ادامه پیدا کند. سی.ان.ان این ادعای ترامپ را «بی‌معنی‌ترین» دروغ وی توصیف کرد.

سی.ان.ان همچنین با اشاره به گزارشی که پیشتر جمع‌آوری کرده بود، نوشت که ترامپ از زمان روی کار آمدن در کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷، حدودا روزی ۶ دروغ به زبان آورده است. (تا می ۲۰۱۹)

این شبکه آمریکایی تاکید کرد که ترامپ هر روز که می‌گذرد، بیش از پیش غیرقابل اعتماد می‌شود، به‌گونه‌ای که او در سال ۲۰۱۷ حدودا ۲.۹ ادعای نادرست داشته که از سال ۲۰۱۸ تا می ۲۰۱۹، به ۸.۳ دروغ افزایش یافته است.

روزنامه «واشنگتن‌پُست» نیز بعد از آغاز ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در واکنش به ادعاهای نادرست و دروغ‌گویی‌های مکرر او در مسائل داخلی و خارجی یک صفحه ویژه با عنوان «ارزیابی‌کننده حقیقت» (Fact Checker) به شفاف‌سازی درباره این ادعاها و دروغ‌ها پرداخته و بر اساس یک گزارشی که ارائه کرده  ترامپ هر ۲۴ ساعت ۸ دروغ می‌گوید. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ دروغگويي رئیس جمهور رئیس جمهور آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام

اتحادیه اروپا از فیس‌بوک و اینستاگرام به اتهام اقدامات گسترده و موارد مشکوک به نقض قانون خدمات دیجیتالی، از جمله عدم اقدامات کافی برای محافظت از کاربران در برابر انتشار اطلاعات نادرست خارجی در آستانه انتخابات سراسری اروپایی تحقیق می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی پرسه"، کمیسیون اتحادیه اروپا پرونده شرکت متا، (شرکت مادر فیس بوک و اینستاگرام) را بازگشایی کرده است. این پرونده در مورد نقض احتمالی "قانون خدمات دیجیتال" و قوانین حفاظت از داده اتحادیه اروپا است.

به این ترتیب کمپین روسی "صدای اروپا" که هدفش به اذعان بروکسل پر کردن اروپا از ایدئولوژی پوتین با کمک کمپین های اطلاعات نادرست بود، پیامدهایی برای متا (مادر فیسبوک و اینستاگرام) داشته است. کمیسیون اتحادیه اروپا می خواهد موارد نقض احتمالی قوانین خود از طریف این شرکت را بررسی کند. در اینجا مسئله مدیریت متا با تبلیغات سیاسی مطرح است. گفته می شود که این شرکت نتوانسته است از انتشار اطلاعات نادرست هدفمند بخصوص از طرف روسیه جلوگیری کند.

کمیسیون کمپین به اصطلاح دوپلگانگر را هدف قرار داده است. به ادعای بروکسل کمپین با تقلید از منابع خبری معروف و معتبر، اینترنت را پر از محتوای تبلیغاتی در حمایت از سیاست های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه کرد.

کمیسیون اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که تحقیقات قانون خدمات دیجیتال (DSA) سیاست ها و شیوه های شرکت متا را در رابطه با تبلیغات گمراه کننده و محتوای سیاسی در آستانه انتخابات اروپا در ژوئن بررسی خواهد کرد. البته روسیه به طور خاص ذکر نشده است.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای گفت: طبق قوانین اتحادیه اروپا، شرکت‌های فناوری باید از انتشار محتوای خطرناک جلوگیری کنند، در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین مواجه می‌شوند. وی تاکید کرد: این کمیسیون ابزارهایی را برای محافظت از شهروندان اروپایی در برابر اطلاعات نادرست و دستکاری هدفمند توسط کشورهای ثالث ایجاد کرده است.

متا اکنون پنج روز کاری فرصت دارد تا قبل از ادامه این روند، به نگرانی های اتحادیه اروپا پاسخ دهد.

سال گذشته کمیسیون اروپایی علیه X (توئیتر سابق) در یک پرونده مشابه بررسی نحوه مدیریت پلتفرم ایلان ماسک با محتوای غیرقانونی و اطلاعات نادرست، به ویژه در ارتباط با حملات حماس به اسرائیل در 7 اکتبر را آغاز کرد.

کمیسیون اروپایی تاکید کرد: شروع این رویه صرفاً یک شبهه را بررسی می‌کند و ارزیابی اولیه مرجع هنوز نتیجه نهایی را نشان نمی‌دهد. کمیسیون اعلام کرد که به جمع آوری شواهد، به عنوان مثال از طریق مصاحبه، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، کمیسیون اتحادیه اروپا از نظر تئوری می تواند امتیازات متا را بپذیرد.

در ماه اکتبر، تیری برتون، کمیسر صنعت اتحادیه اروپا به فیس بوک در مورد محتوای بیش از حد تحریف شده در این پلتفرم در ارتباط با انتخابات اروپا هشدار داد. برتون نوشت که می‌خواهد فوراً در مورد جزئیات اقدامات فیس بوک برای جلوگیری از جعل، از جمله با توجه به انتخابات آتی در اتحادیه اروپا مطلع شود. پارلمان اروپا در تابستان مجدداً انتخاب خواهد شد.

بروکسل از زمان اجرایی شدن قانون خدمات دیجیتال در سال گذشته، در حال مقابله با نفوذ روزافزون شرکت‌های فناوری بوده و تحقیقاتی را در مورد سایت‌های شبکه اجتماعی تیک‌تاک و ایکس (توییتر سابق)  آغاز کرده است. تیک‌تاک هفته گذشته در برابر فشار اتحادیه اروپا تسلیم شد و پس از اینکه کمیسیون از این پلتفرم درباره یک ویژگی پاداش در اپلیکیشن جدیدش، پاسخ خواست، ویژگی جدید را متوقف کرد.

اتحادیه اروپا همچنین ظنین است که فیس‌بوک و اینستاگرام ممکن است امکان مشاهده محتوا در فیدهای توصیه‌ای محتوای سیاسی از حساب‌هایی را که حجم زیادی از این دست محتوا را منتشر می‌کنند کاهش دهند و در این باره با کاربران شفاف نباشند که نقض قانون خدمات دیجیتال خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • یک جو وحشتناک در انتظار پرسپولیس
  • تکذیب خبر فوت پزشک طرحی در جاسک
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • ۱۴۸ گاف بایدن در سال جاری میلادی
  • سوت شروع مهمترین هفته فوتبال ایران
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت