Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سید مجتبی اشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروزه با افزایش لحظه‌ای فناوری در حوزه‌های مختلف به‌ویژه در حوزه فضای مجازی و رسانه‌ها از یک طرف و عدم بهره‌مندی عموم مردم از دانش و مهارت‌های زندگی جهت سازگاری خود و اطرافیان از سوی دیگر موجب شده تا آسیب‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی منجر به ایجاد فضای اضطراب در جامعه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارتقا سطح این آموزش‌ها موجب پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب‌ها در جامعه می‌شود و در این راستا نقش مراکز مشاوره را در پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی مهم است.

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه در ۳ ماهه نخست سال جاری بیش از یک هزار و ۴۹۰ پرونده به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها در سطح استان ارجاع شده است، خاطر نشان کرد: ۸۱ درصد پرونده‌های ارجاعی به دوایر مددکاری کلانتری‌ها با تلاش مشاوران و مددکاران منجر به مصالحه شده است.

این مقام انتظامی بیان کرد: بیشتر پرونده‌های مصالحه شده در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها مشکلات خانوادگی با ۳۹ درصد با بیشترین فراوانی بوده که خدمات مشاوره رایگان در چندین جلسه به مراجعان ارائه شده است.

معاون هماهنگ کننده استان قزوین یادآور شد: ارائه خدمات مشاوره فعال در مناطق پرخطر و آموزش مهارت‌های زندگی، نحوه حل مشکلات بین فردی و تعارضات خانوادگی در جهت کمک به پیشگیری از جرایم و افزایش اعتماد عمومی و جلب بسترهای مشارکتی یکی از ابزارهای مهم پلیس در حوزه مشاوره بوده به طوری که درطی ۳ ماهه سال جاری تعداد ۴۷ جلسه آموزشی در سطح جوامع هدف (مدارس-مساجد و کانون‌های فرهنگی) برگزار و در مجموع تعداد بیش از ۲ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

سرهنگ اشرفی با اشاره به اینکه مرکز مشاوره آرامش و دوایر مددکاری کلانتری‌ها در زمینه‌های مختلف روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و غیره همه روزه در ساعات اداری به مراجعان خدمات ارائه می‌کنند. شهروندان در صورت نیاز به خدمات مشاوره می‌توانند با به مراجعه مرکز مشاوره و یا دوایر مددکاری کلانتری‌ها و یا با شماره تلفن ۲۱۸۲۱۱۷۱ تماس و از خدمات رایگان مشاوره پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 4675525

منبع: مهر

کلیدواژه: نیروی انتظامی قزوین صلح و سازش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه

 معصومه توکلی مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه آئین بزرگداشت روز روانشناس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمات سلامت، مشاوره و روانشناسی توسط دستگاه‌های مختلف در ستاد‌های مختلف در حال انجام است، اما موضوع این است که کفایت و جامعیت آنها به جایی نرسیده است که بتوانند به اندازه کافی در دسترس  مردم باشند و از این خدمات استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که در این راستا وجود دارد تعرفه خدمات مشاوره و روانشناختی  است، افزود: همانگونه که در جریان هستید علیرغم اینکه تعرفه این خدمات بالا نیست و طبق مصوبه هیئت وزیران اعلام می‌شود، اما از آنجا که برای نتیجه گیری از موضوع مراجعه به روانشناس نیازمند این  هستیم که چندین جلسه  در برخی مواقع ۱۰ تا ۱۲ جلسه  مراجعه کنیم این رقمی که فرد باید بپردازد بالا است.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی یکی از درخواست‌هایی است که جامعه روانشناسی دارند و تلاش شده کار‌هایی انجام شود که متاسفانه اکنون بسیار محدود و قلیل است.


توکلی عنوان کرد: حتما نیاز است که نظام بیمه دقیق کامل و جامع همانگونه که در نظام بیمه‌ای سلامت جسم است در سلامت روح نیز اتفاق بیفتد.


وی با بیان اینکه اثر بخشی خدمات همواره مورد توجه بوده است، بیان کرد:  خدماتی که قرار است به آحاد مردم ارائه شود باید اثر بخش بوده و نیاز آنها را مرتفع کند در امر مشاوره اینکه فرد  بخواهد بهره کافی ببرد نیازمند  مداومت است.

توکلی عنوان کرد: مانند بیماری جسمی که مراجعه می‌کنید و  برای درمان تا مدتی باید تحت نظر باشید در مداخله خدمات روانشناختی هم  همین گونه است، متاسفانه مردم خیال می‌کنند با یک بار مراجعه به روانشناس به صورت کامل مشکلشان برطرف می‌شود در صورتی که مسئله بهداشت روان بسیار پیچیده‌تر از مسائل جسمی است  و می‌طلبد که به این موضوع دقیق‌تر فکر کنیم.

وی گفت:  باید برای افرادی که نیاز به مداخله روانشناختی دارند  و بضاعت پرداخت این هزینه را ندارند تدابیری اتخاذ شود.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور، افزود: ما در سازمان بهزیستی خط مشاوره ۱۴۸۰ از ۸ صبح تا ۱۲شب خدمات رایگان مشاور تلفنی به آحاد مردم ارائه می‌دهد این خدمات بدون اینکه فرد بخواهد اسمش را اعلام کند و یا اطلاعاتی از خود ارائه بدهد انجام می‌شود.

توکلی با اشاره به اینکه خدمات دقیق و کامل مشاوره باید حضوری انجام شود، افزود:  بهزیستی برای مشاور حضوری نیز به اقشار نیازمند مشاوره رایگان ارائه می‌دهد.

وی اظهارکرد: سند خدمات جامع سلامت روان و  موضوعات مرتبط با آن در کشور از چندسالی که منقضی شده ابلاغ مجدد این سند که وظایف هر دستگاه در آن نوشته شده میتواند کمک  کند که‌همه دستگاه‌ها بینشان هم افزایی انجام شود و در کنار هم خدمات بهتری ارائه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی