Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-03@12:33:33 GMT

دولت الکترونیک چند درصد محقق شده است؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۵۱۳۳

دولت الکترونیک چند درصد محقق شده است؟

تین‌نیوز | 

 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به دلایل عدم تحقق کامل دولت الکترونیک در ایران، گفت: طبق گزارشاتی که به کمیسیون واصل شده حدود 20 تا 30 درصد از دولت الکترونیک در دستگاه‌های مختلف اجرا شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، سیده حمیده زرآبادی با بیان اینکه برای اجرایی شدن دولت الکترونیک نیاز به هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف داریم، افزود: گزارش‌های که از اجرای این مصوبه مجلس در برنامه ششم توسعه به نمایندگان ارائه می‌شود با واقعیت نیز متفاوت است که در حال پیگیری این موضوع هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قزوین در مجلس با اعلام اینکه در حال تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین‌نامه داخلی پارلمان هستیم تا دستگاه‌های که متولی این موضوع هستند و کوتاهی در این زمینه داشتند را به قوه قضائیه معرفی کنیم، اظهار داشت: طبق مصوبه مجلس وزارت ارتباطات باید بسته‌ای درباره دولت الکترونیک تدوین می‌کرد و تکالیف دستگاه‌های مختلف نیز بر اساس این بسته تعریف می‌شد که تاکنون این موضوع اتفاق نیفتاده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعلام اینکه در ماده 67 و  68 برنامه ششم توسعه دستگاه‌های مختلف مکلف به اجرای دولت الکترونیک شده‌اند، عنوان کرد: گزارش کمیسیون درباره علل اجرایی نشدن این موضوع پس از ارائه گزارشات دستگاه‌های مختلف جمع‌بندی و برای قرائت در مجلس در اختیار هیئت‌رئیسه پارلمان قرار می‌گیرد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است.
 
 وی افزود: انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت بروز اختلال و مشکل در روند برگزاری انتخابات الکترونیک، چه تدبیری اتخاذ شده، اظهار کرد: وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

اسلامی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی شده است.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین از چاپ و ارسال تعرفه‌های دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس به استان‌های مربوط خبر داد و تأکید کرد: درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم براساس آن عمل کنند.
 
اسلامی تأکید کرد: نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود.
 
وی گفت: سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.
 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

دیگر خبرها

  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟