Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم٬ غلامرضا غفاری در جلسه معاونین و مدیران فرهنگی منطقه ۹ دانشگاه‌های کشور در دانشگاه بجنورد، از فعالیت ۷۰ درصدی مردم در فضای مجازی خبر داد و گفت: طبق آمار به دست آمده ۸۰ درصد دانشجویان نیز بیش از سه ساعت از وقت روزانه خود را در این فضا را صرف می‌کنند. ساختارگریزی، جمع‌بندی‌ها و به نتیجه‌ رسیدن‌های سریع از ویژگی‌های این فضا است و می‌تواند برای دانشگاه آسیب‌زا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه عرصه فرهنگ وسیع‌تر، چالشی‌تر و مهم‌تر از دیگر عرصه‌ها است، اظهار داشت: وقتی از زاویه فرهنگ به مسائل مختلف دانشگاه می‌نگریم متوجه آن می‌شویم که باید مطالعات دانشگاه به این سمت برود که به زیست فرهنگی دانشگاه و دانشجویان در آموزش و پژوهش توجه ویژه شود و این موضوع به یک اصل تبدیل شود.

وی با اشاره به نزدیکی ایام انتخابات گفت: دانشگاه‌ها همواره در حوزه سیاسی نقش‌آفرین بوده و خواهند بود. دانشگاه جبران کم‌کاری و نبود احزاب را در کشور می‌کنند. در دانشگاه‌ها طیف‌های مختلفی وجود دارد که بروز آن‌ها در حوزه‌های فرهنگی اتفاق می‌افتد. تضادهای فرهنگی باید بسط داده شده و منجر به یکپارچگی شوند تا از تقابل آن‌ها جلوگیری شود.

غفاری درباره مقوله حجاب در میان دانشجویان نیز گفت: در خصوص حجاب و پوشش دانشجویان بحث‌های زیادی وجود دارد که گاهی با مناقشه‌های فکری نیز همراه است. مباحث در این حوزه باید در جهت افزایش آگاهی فکری دانشجویان باشد که اگر این موضوع اتفاق بیفتد قانون‌پذیری دانشجویان بیشتر می‌شود.

معاون فرهنگی وزیر علوم با بیان اینکه ۹۰ درصد دانشجویان با انفعال و گاها بی‌تفاوتی نسبت به مسائل همراه هستند،  خاطرنشان کرد: برای افزایش فعالیت این قشر از دانشجویان نیاز است دستاوردهای دانشگاه و مجموعه‌های دانشجویی اطلاع‌رسانی شود. فعالیت‌های زیادی در حوزه دانشگاه انجام می‌گیرد اما در حوزه اطلاع‌رسانی ضعیف عمل می‌شود.

وی تاکید کرد: شاخصه‌هایی مانند جامعه‌پذیری، مدنیت، فرهنگ‌پذیری، چگونگی زندگی کردن و ... باید به دانشجویان انتقال داده شود که بار مسئولیت معاونت‌های فرهنگی را سنگین‌تر می‌کند. حوزه فرهنگ نیازمند انسان‌های خبره و کارشناس است.

ممنوعیت برگزاری کنسرت در دانشگاه‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم همچنین در جمع خبرنگاران از ممنوعیت برگزاری کنسرت در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: فرصت را برای ورود تشکل‌های دانشگاهی به مباحث سیاسی فراهم می‌کنیم تا به دور از نگاه‌های حزبی و سیاسی٬ تاثیرگذاری را در این حوزه داشته باشند.

وی در ادامه افزود: سعی‌مان این است که بیشترین مشارکت را دانشجویان در بحث‌های سیاسی و علمی در چارچوب مقررات و ضوابط دانشجویان داشته باشند.  در دانشگاه کنسرت موسیقی نداریم اما بحث موسیقی فاخر مطرح است و در قالب برنامه‌های دانشجویان در دست اقدام و برنامه‌ریزی است. این برنامه در برخی دانشگاه‌ها برگزار نیز می‌شود.

غفاری با بیان اینکه هیچ حصاری برای فعالیت‌های دانشجویی در چارچوب ضوابط وجود ندارد،  گفت: تاکنون هیچ حساسیتی نسبت به دانشجویانی که در کرسی‌های آزاد اندیشی اظهار نظر می‌کنند به وجود نیامده است. کرسی‌های آزاد اندیشی رشد ۱۲ درصدی نسبت به گذشته داشته‌اند.

وی افزود: در حوزه اردوهای جهادی تا به الآن فعالیت‌های خوبی انجام شده و این روند سیر صعودی دارد. آیین‌نامه‌های پوششی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شود. برنامه وزارت علوم ترویج شیوه‌های مربوط به آموزش حجاب در دانشگاه‌ها است تا باورپذیری دانشجویان بیشتر شود.

کد خبر 449130

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه دانشجو وزارت علوم تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۵۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی

به رغم برخی سیاه نمایی‌ها در رسانه‌های معاند و فضای مجازی در خصوص تصویر ایران در افکار مردم جهان ویدیویی به تازگی منتشر شده که نادرست بودن این ادعاها را ثابت می‌کند.

به گزارش ایسنا، در ویدیویی که در ادامه مشاهده می‌کنید شامل نظرات جالب یک شهروند خارجی درباره ایران و ایرانیان است:

منبع: چند ثانیه

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در خصوص فضای مجازی
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد