Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: تعداد مراکز دانشگاهی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور از هزار و ۱۰۰ مرکز به حدود ۵۲۰ دانشگاه رسیده که نشان‌دهنده افزایش کیفیت دانشگاهی است. ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مختار جلالی‌جواران عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان اظهار داشت: در کشور دانشگاه کلاسیک و رسمی وجود دارد اما جای دانشگاهی که برای مهارت‌افزایی نیروها خالی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی در واقع برای مهارت‌افزایی نیروها تشکیل شد و ماموریت آن کارآفرینی و مهارت‌افزایی است گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و 700 هزار دانش‌آموخته دانشگاه علمی کاربردی داشته‌ایم.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه این دانشگاه 520 فعال دانشگاهی فعال در سراسر کشور دارد افزود: باید 30 درصد دانشجوهای کشور مهارتی باشند که دانشگاه جامع علمی کاربردی در این زمینه وظیفه مهمی برعهده دارد.

وی با بیان اینکه حدود 18 درصد از برنامه دانشگاه علمی کاربردی در راستای وظایف خود عقب هستیم گفت: این دانشگاه کاملا اهداف متفاوتی نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد و 60 درصد ماموریت ما عملی و 40 درصد تئوری است.

جلالی‌جواران با اشاره به اینکه بازنگری در برنامه‌ها و مراکز دانشگاهی دانشگاه در دستور کار است و تلاش می‌کنیم که کیفیت آموزش در دانشگاه ارتقاء پیدا کند افزود: معاونت نظارت و ارزیابی را در دانشگاه ایجاد کردیم تا در راستای کیفیت آموزشی گام برداریم.

وی با بیان اینکه نگاه ما به دانشگاه نگاه تجاری نیست و نگاه علمی را با جدیت پیگیری می‌کنیم گفت: در استان کرمان که یک استان معدنی است آموزش در این زمینه را متمرکز کردیم و تاکید داریم که نیازهای هر استان شناسایی و بر اساس آن نیازها رشته تحصیلی راه‌اندازی شود.

42 درصد افراد بعد از گذراندن دوره مهارتی شاغل می شوندکرمان| دانشگاه‌ها با ضعف جریان‌سازی انقلابی روبه‌رو هستندمعضلی به نام بیکاری؛ وقتی دانشگاه‌ها توانی برای رفع بیکاری ندارند

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه نیازهای شغلی هر استان باید شناسایی شود افزود: مدرسین دانشگاه مورد بررسی قرار گرفتند و حدود 50 درصد مدرسینی که صلاحیت علمی دانشگاه را نداشتند بازنگری شده و مدرس جدید جذب می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از هزار نفر کد مدرسی جدید گرفتند و پیش‌بینی ما این است که افزایش پیدا کند گفت: توجه ویژه به آموزش مهارتی است که می‌تواند کشور ما را از بسیاری از مشکلات نجات بدهد و بسیاری از کشورهای توسعه یافته در دنیا به این امر توجه کردند.

جلالی‌جواران با اشاره به اینکه حتما باید برای ده سال آینده شغلی برنامه داشته باشیم و دانشگاه جامع علمی کاربردی ظرفیت این کار را دارد بیان کرد: اجازه نخواهیم داد مراکز دانشگاهی جامع علمی کاربردی ختم به یک مدرک سطحی شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های علمی کاربردی بر اساس قانون نباید از بودجه دولتی استفاده کنند افزود: حدود 15 مرکز دانشگاهی در استان کرمان نیز ادغام و باید جایگزین شوند که تا مهرماه به آنها فرصت داده شده است و تقریبا اکثر دانشجویان این دانشگاه‌ها به مراکز معین منتقل شده است و تا مهرماه تکمیل می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه تمام شغل‌های موجود کشور و مورد نیاز کشور شناسایی شده است گفت: در رابطه با این موضوع بحث رشته‌های دانشگاهی مهارتافزا با توجه به کیفیت آموزشی راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس اساسنامه دانشگاه تا مقطع تحصیلات تکمیلی و دکتری امکان تدریس رشته‌های دانشگاهی وجود دارد تصریح کرد: خیلی به دنبال آن نیستیم که مانند سایر دانشگاه‌های کشور عمل کنیم و فعلا جزو سیاست‌های دانشگاه نیست.

جلالی‌جواران عنوان کرد: تعداد مراکز دانشگاهی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور از هزار و 100 مرکز به حدود 520 دانشگاه رسیده که نشان‌دهنده افزایش کیفیت دانشگاهی است.

وی با اشاره به اینکه برای پذیرش مهرماه جزو سیاست‌های دانشجویان است که 70 درصد دانشجویان در مقطع کاردانی و 30 درصد در مقطع کارشناسی باشند گفت: پیش‌بینی می‌شود دانشجویان مهرماه فعال‌تر و علمی‌تری را بپذیریم و نیازمندی لازم برای شغل را داشته باشد.

انتهای پیام/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جوشن سهرابی یکشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برابر برنامه ریزی انجام شده طرح سه روزه ویژه مقابله با سرقت مغازه در استان بوشهر با بهره گیری از ظرفیت دوایر تجسس و پلیس آگاهی اجرا که تلاش پلیس استان منجر به شناسایی و دستگیری ۹ نفر سارق و کشف ۱۱ فقره سرقت مغازه با استرداد اموال سرقتی مکشوفه به افراد مالباخته شد.

وی افزود: معدل کشف سرقت مغازه استان بوشهر در سال جاری میزان ۸۰ درصد به دست آمده، و افزایش ۶۰ درصدی کشفیات این سرقت مهم در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل منجر به کاهش ۲۸ درصدی وقوع سرقت مغازه در سال جاری شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر به نقش مؤثر مردم در رعایت توصیه‌ها و نکات ایمنی و همراهی و همکاری با پلیس در کسب این موفقیت اشاره و تاکید کرد: نصب تجهیزات مراقبتی الکترونیکی و تقویت حفاظت فیزیکی مناسب این اماکن در کنار ایجاد اشتغال و کارآفرینی و از همه مهم‌تر پیشگیری و درمان به موقع مصرف کنندگان مواد مخدر می‌تواند در کاهش بیشتر وقوع این سرقت مؤثر باشد.

کد خبر 6091500

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی