Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، دومین جشنواره هفت هنر شهرستان آبیک شامگاه چهارشنبه با حضور نمایندگان مجلس، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین و معاونان این اداره کل، حجت الاسلام حسینی میرامینی امام جمعه شهرستان آبیک، شهرام احمدپور فرماندار شهرستان آبیک و دیگر مسئولان این شهرستان در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی فرهنگسرای باران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرام احمدپور فرماندار شهرستان آبیک در این جشنواره اظهار کرد: بدون اغراق آبیک مهد هنر و هنرمندان است و در استان یا هنرمندان دیده نشده‌اند و یا کم دیده شده‌اند که باید تجدیدنظر در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: از وجود هنرمندان شهرستان آبیک در تهران و کرج بیشتر استفاده می شود و حتی در استان البرز هنرمندان شناخته تر شده هستند.

این مسئول ادامه داد: جشنواره هفت هنر میدانی برای ارائه هنر هنرمندان است و امیدواریم شاهد اعتلای فرهنگ و هنر این شهرستان و دیده شدن هنرمندان باشیم.

فرماندار شهرستان آبیک اذعان کرد: لازم است از وجود و ظرفیت هنرمندان  در مبلمان شهری استفاده شود.

احمدپور افزود: از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین درخواست می‌شود توجه ویژه ترین به هنرمندان شهرستان آبیک داشته باشند.

هنر وسیله‌ای برای تقرب به خداست

حجت الاسلام سیدمحمد حسینی‌میرامینی امام جمعه شهرستان آبیک هم در این جشنواره اظهار کرد: هنر برای بیشتر افراد جامعه مصرف روزانه پیدا کرده و از مصادیق هنر بهره می‌بریم.

وی با بیان اینکه اساسا دین خدا به مقوله هنر نزدیک است، افزود:  هنر وسیله‌ای برای تقرب به خدای متعال است.

امام جمعه شهرستان آبیک ادامه داد: اهل هنر، اهل آرامش هستند این در حالی است که هنر روح انسان را لطیف می‌کند و هنرمند  زیباییهای خلقت را درک می‌کند.

حسینی‌میرامینی اضافه کرد: هنر چیدمان خلقت خدا و اوج رهایی از احساس بشر است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان البرز امام جمعه جامعه هنر دومین جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • آموزش و پرورش بوشهر ویژه‌تر دیده شود/ لزوم ساخت کلاس‌های درس جدید