Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@21:27:30 GMT

مراقب اپلیکیشن های مخرب باشید

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۸۸۳۱

مراقب اپلیکیشن های مخرب باشید

رئیس پلیس فتا استان البرز نسبت به استفاده اپلیکیشن های غیر مجاز و مخرب هشدار داد.

به گزارش ایلنا سرهنگ محمد اقبالی، گفت: امروزه  تهدیدات در فضای مجازی  شکل تازه ای به خود گرفته  و همواره  به دلیل  عدم آگاهی کاربران مجازی  این حملات رو به افزایش است.

 وی افزود : به تازگی  استفاده از اپلیکیش های نامناسب  و غیر واقعی  در بین کاربران  ترویج یافته  که  هر روز بر تعداد آن افزوده  می شود  در حالی که برخی کاربران  بدون اطلاع  از محتوای درخواستی  توسط شرکت مورد نظر تمام مطالب را قبول کرده وامکان هرنوع سوء استفاده را به مجری طرح  می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این مقام انتظامی خاطرنشان  کرد: با طراحی این اپلیکیشن می توان به تمام محتوی موجود در گوشی تلفن همراه دست یافته و هرنوع  سوءاستفاده ای از سوی مجرمان سایبری متصور است که  کاربران باید دقت کافی  داشته  و از دانلود این نوع برنامه ها  خودداری کنند.

وی افزود : با این حال شمار تهدیدها و اعمال مجرمانه در اینترنت  و فضای مجازی  به حدی است  که بخش بزرگی از پرونده های قضائی  به شکایت از این بخش اختصاص  یافته  و براساس  حملات سایبری  و سرقت اطلاعات  خصوصی  و مالی افراد توسط مجرمان سایبری هکرها  و بدافزارها  یکی از آسیب های  جدی فضای مجازی است.

سرهنگ اقبالی گفت: کاربران  نیز باید  اطلاعات شخصی ، عکس و فیلم های خانوادگی را که سبب تهدید می شود  در نرم افزارهای خود که احتمال  تهدید وجود دارد بایگانی نکنند.

رئیس پلیس فتا استان البرز در ادامه سخنانش  به دانلود بازی های مخرب اشاره کرد و افزود : چندی  است که بازی نامناسبی  در بین نوجوانان و جوانان  دست به دست  می شود  در حالی که  از اثرات مخرب آن  اطلاعای ندارند.

 وی گفت : سال گذشته شاهد  آن بودیم که چگونه بازی مخربی در بین مردم به سرعت شناخته شد و تعداد بسیاری از کاربران  که  بیشتر آنان  نوجوانان بین 13 تا 18 سال بودند از اثرات مخرب آن  در امان نماندند.

سرهنگ اقبالی بیان کرد : به دلیل  دسترسی راحت  به این برنامه ها به طور قطع افراد بیشتری تحت تاثیر آن قرارخواهند گرفت که نیاز است تا برای جلوگیری از آسیب های احتمالی،خانواده ها  آن را شناخته  و از گرایش  فرزندانشان به آن جلوگیری کنند.

وی همچنین  در خصوص تهدید  این اپلیکیشن  یادآور شد  که در ابتدای  بازی اطلاعات  مختلفی  از کاربر درخواست می شود که از جمله  آن می توان به اسم کاربر ، آدرس  و اجازه دسترسی  به صفحات مجازی  اشاره کرد.

سرهنگ اقبالی تاکید کرد: باید مجوز ، میزان دسترسی  و نصب اپلیکیشن  قبل از  راه اندازی آن مطالعه و بررسی  شود  و پس از حصول  اطمینان  اقدام به بهره برداری از آن کرد.

رئیس پلیس فتا استان البرز در بخش دیگری از سخنان  خود از کاربران خواست از ارسال  عکس  کارت های بانکی  از طریق فضای مجازی  به شدت پرهیز کنند چراکه می تواند  زمینه ساز  برداشت  غیر مجاز شود.

 وی به کاربران توصیه کرد : اطلاعات  شخصی خود  را حفاظت  و نگهداری نموده و از انتشار  مشخصات  یا تصاویر  کارت بانکی خود در فضای مجازی  خودداری کنند.

رئیس پلیس فتا استان البرز گفت : آحاد جامعه در پیشگیری اجتماعی نقش بسزایی دارند  و با توجه به اینکه  شبکه های  اجتماعی  و فضای مجازی  یک فناوری  جوان و نوپا  در عرصه بانکداری  الکترونیکی است  باید همه قشرهای جامعه در پیشگیری  و آموزش  همکاری لازم را داشته باشند.

هموطنان می توانند از طریق پل ارتباطی سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir از آخرین هشدارهای سایبری و روش های پیشگیری از سایر جرایم مطلع شوند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان البرز تلفن همراه سرقت فضای مجازی فناوری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچ کدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

کد خبر 6094797 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند