Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@23:43:53 GMT

"کپسول فرشته"، تأیید اصالت فرآورده ندارد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۹۵۳۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مسعود نساج، اظهار کرد: شهروندان برای تهیه و مصرف هرگونه دارو یا مکمل باید از داروخانه‌های معتبر، زیر نظر پزشک و مشاوره داروساز اقدام کرده و از خود درمانی و توصیه‌های غیرعلمی برای درمان بیماری‌ها جدا خودداری کنند.

وی افزود: طبق گزارش‌های رسیده مصرف این قرص باعث بروز عوارض جدی و در برخی موارد منجر به بستری شدن مصرف کنندگان در بیمارستان نیز شده است و تبلیغات ماهواره و فضای مجازی با عناوین فریبنده در افزایش یا کاهش وزن در سریع‌ترین زمان و ادعای گیاهی بودن دروغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: متأسفانه باید یادآور شد با توجه به نتیجه آزمایش‌های صورت گرفته و به علت وجود مقادیر زیاد داروهای شیمیایی از جمله کورتون ها، ترامادول و … باعث دریافت پاسخ سریع مصرف‌کنندگان و در نتیجه مورد استقبال آنان قرار می‌گیرد.

نساج تأکید کرد: ضایعات و پوسیدگی استخوانی به خصوص در ناحیه لگن، انواع آسیب‌های بینایی مانند آب مروارید و افزایش فشار چشم، تشدید علائم روانی شبه جنون ناشی از مصرف استروئیدها، افزایش فشار خون بحرانی و نارسایی احتقاقی قلب از عوارض این محصول است.

وی گفت: سرکوب سیستم ایمنی و افزایش ریسک ابتلا به انواع عفونت‌های قارچی و باکتریال و به هم ریختگی تعادل هورمونی و بروز اختلالات متابولیک مانند دیابت  از دیگر عوارض مصرف این دارو است. 

سرپرست اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: راه‌اندازی سامانه رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت کالای سلامت وارداتی www.ttac.ir گام مهمی در جهت مبارزه با قاچاق و صیانت سلامت مردم است.

نساج افزود: شهروندان می‌توانند با استفاده از روش موجود شامل استعلام ارسال کد 16 رقمی در سایتwww.ttac.ir، شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲یا تلفن گویا ۰۲۱۶۱۸۵ و بارکد مندرج بر روی برچسب  (QR)و استفاده از نرم‌افزار قابل نصب بر روی تلفن‌های همراه هوشمند از صحت و سلامت و اصالت فرآورده مورد معرفی خودآگاهی یابند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مکمل‌های ورزشی فقط باید در داروخانه‌ها عرضه شود
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال