Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@08:40:19 GMT

ولنگاری ضد فرهنگی در شان نظام جمهوری اسلامی نیست

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۲۹۹۵۴

ولنگاری ضد فرهنگی در شان نظام جمهوری اسلامی نیست

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در سومین شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری در سال جاری تاکید کرد: متأسفانه هم اینک برخی مراکز تفریحی و بوستان‌ها از لحاظ فرهنگی در وضعیت مناسبی به سر نمی‌برند.

وی افزود: مسئولان دستگاه‌های اجرایی و متولیان امور فرهنگی باید به منظور ایجاد فضای بانشاط و سالم به خصوص برای جوانان تلاش جدی کنند و نباید اجازه داد سهل‌انگاری‌های برخی افراد از بهبود وضعیت فرهنگی جامعه جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: بعضی مسائل حوزه فرهنگی به حدی رسیده است که مراجع از مسئولان فرهنگی کشور گله‌مندی دارند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با این حال نباید اجازه داد دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران از این وضع سوءاستفاده و بهره‌برداری سیاسی کنند.

وی گفت: ایجاد فضاهای پرنشاط و بدون گناه برای جوانان در اولویت برنامه‌های مسئولان دستگاه‌های اجرایی و متولیان امور فرهنگی قرار گیرد.

نکونام حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران را مهمترین دغدغه شهدا اعلام و تاکید کرد: در صورت غفلت از جهاد فرهنگی در جامعه، مسئولان و متولیان امور فرهنگی مدیون خون شهیدان خواهند شد.

وی افزود: استکبار جهانی امروز بدنبال ضربه زدن جدی به نظام جمهوری اسلامی ایران است که در همین راستا تفکر برخی افراد در خصوص حفظ کشور از طریق ولنگاری اشتباه محض است.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در خصوص مراحل نهایی تدوین کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در این استان گفت: روند تهیه این کتاب باید در سال‌های مختلف برای متخصصان، صاحب‌نظران و مسئولان تشریح می‌شد.

اقبال عباسی تصریح کرد: قبل از چاپ کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری باید نسخه الکترونیکی آن در اختیار فعالان فرهنگی، اصحاب رسانه و دستگاه‌های مرتبط با موضوع قرار بگیرد تا نظرات، پیشنهادات و انتقادات احتمالی خود را ارائه کنند.

وی یادآور شد: در این صورت می‌توان کتابی جامع‌تر و کامل‌تر در خصوص تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری را تدوین و چاپ کرد.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دانش‌بنیان کردن اقتصاد نیاز به فرهنگ‌سازی قوی دارد.

مجتبی بنیادیان دهکردی تاکید کرد: وابستگی اقتصاد جهان به اقتصاد دانش‌بنیان باعث شده است تا دیگر مانند گذشته اقتصاد به منابع ملی و سنتی وابستگی نداشته باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا گروه‌های مخاطب در گفتمان‌سازی علم و فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان باید شناسایی و نهادهای مؤثر در این حوزه فعال شود.

رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تدوین کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در این استان پس از ۵ سال تلاش مستمر در ۲ جلد و یکهزار صفحه به پایان رسید.

حجت‌الله شیروانی تاکید کرد: برای چاپ این کتاب ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارت حوزه هنری در نظر گرفته شده است.

وی افزود: مجری کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری واحد فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان است.

شیروانی تصریح کرد: برای تدوین کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری ۱۰۰ فعال مؤثر انقلاب در این استان مصاحبه کرده اند.

وی یادآور شد: روش پژوهش برای تدوین کتاب تاریخ انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری به صورت کیفی با رویکرد توصیفی تحلیلی بوده است.

به گزارش ایرنا، مردم چهارمحال و بختیاری مبارزات ضد دیکتاتوری خود را از زمان قاجار، پهلوی اول و پهلوی دوم تا هنگام پیروزی انقلاب اسلامی ایران ادامه داده اند.

۷۳۶۲/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«سرباز روز نهم» با تقریظ رهبر انقلاب به نمایشگاه آمد

کتاب «نام تو مصطفی است» با تقریظ مقام معظم رهبری برای نخستین‌بار در غرفه انتشارات راه یار در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سی و سومین چاپ از کتاب تحسین‌شده «سرباز روز نهم» به همراه تقریظ مقام معظم رهبری بر این اثر برای نخستین‌بار در سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

«سرباز روز نهم» که از سوی انتشارات راه یار به چاپ رسیده، روایتی است از زندگی شهید مصطفی صدرزاده. تاکنون آثار متعددی درباره شهید صدرزاده، از شهدای مدافع حرم، به چاپ رسیده است، اما به نظر می‌رسد کتاب حاضر از منظر پرداختن به وجوه مختلف زندگی شهید و استفاده از صوت‌های به یادگار مانده از او، روایتی کامل‌تر از آثار پیشین ارائه می‌دهد.

این کتاب در واقع حاصل زندگی مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر شخصی است که می‌‌تواند در دوره حاضر، بی‌شک الگویی دست‌یافتنی باشد. او که از سال 1392 با ده‌ها ترفند پایش را به سوریه باز می‌کند، ظرف دو سال از چهره‌های محبوب و مؤثر مدافعان حرم می‌شود؛ تا جایی که سردار شهید‌ سلیمانی را به تمجید وامی‌دارد. در مقدمه این اثر آمده است: در این کتاب سعی کردیم شهید و زندگی‌اش را آن‌طور که می‌تواند در میدان زندگی اجتماعی مردم الگو شود، نشان دهیم و نه صرفاً روایتی ماورایی و صرفاً معنوی و احساسی از شهید ترسیم کنیم. شاید گشتی در زندگی‌نامه‌ها و خاطرات شهدا آن‌طور که نشر شده‌اند، ما را به این رهنمون کرد که: «ملموس و واقعی تصویر کنیم، نه دست‌نیافتنی!»

آنچه شهدا را الگو می‌کند، همه زندگی ایشان است. مصطفای شهید، زندگی فردی و خانوادگی شیرینی دارد که همین برای مخاطب خواندنی و لذت‌بخش خواهد بود؛ اما شقوق فرهنگی‌ اجتماعی و اندیشه‌ای و حتی سیاسی زندگی ایشان، افقی را پیش‌ِروی‌مان باز می‌کند.

کتابی که رهبر انقلاب غبطه‌انگیز توصیف کردند

مصطفی صدرزاده که فرماندهی گردان عمار لشکر فاطمیون را به‌عهده داشت، اول آبان 1392 مصادف با تاسوعای حسینی(ع) در مبارزه با تروریست‌های تکفیری در حومه حلب به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار به خاک سپرده شد. شهید صدرزاده به دلیل انجام فعالیت‌های فرهنگی متعدد و مؤثر، از جمله شهدایی است که روش و سبک زندگی آنها می‌تواند برای نسل جوان قابل تأمل باشد. رهبر معظم انقلاب در سی و چهارمین سالروز رحلت امام راحل(ره) در این‌باره فرمودند: «گاهی اوقات شما می‌بینید از یک روستا یک شخصیّت منوّر و نورانی برمی‌خیزد؛ از یک روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفیٰ صدرزاده به وجود می‌آید. ما از این مصطفیٰ‌های صدرزاده در تمام سرتاسر کشور بسیار داریم، هزاران داریم؛ اینها همه امیدبخش است.»

همچنین رهبر معظم انقلاب در تقریظی بر این اثر فرموده‌اند: «پیش از این کتاب دیگری در شرح حال شهید صدرزاده خوانده‌ام، ولی ابعاد شخصیت محبوب و چندجانبه‌ی این شهید عزیز در این کتاب بیشتر بیان شده است. این چهره‌ی برجسته بی‌شک یک الگو است برای جوانان امروز و فردا. اراده‌ی قوی، فهم درست، روحیه‌ی ایثار، شجاعت، خستگی‌ناپذیری، ‌ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته،‌ بخش‌هایی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسل‌های دوم و سوم انقلاب است. خواندن این کتاب برای من غبطه‌انگیز است، این گلهای سرسبد به چه مقاماتی رسیدند، و من و امثال من چگونه در این مسیر، ‌پای در گل ماندیم. سلام و صلوات خدا بر شهید مصطفی صدرزاده و همسر صبور و پدر و مادر ایثارگر او.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «سرباز روز نهم» با تقریظ رهبر انقلاب به نمایشگاه آمد
  • چرا سازمان ملی سنجش تشکیل شد؟
  • حضور مرکز اسناد انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان تازه در نمایشگاه کتاب
  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • کتاب اصلی‌ترین عامل تمدن‌سازی است
  • نمایشگاه کتاب تجلی همگرایی سلایق مختلف زیر سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی است
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است