Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوگل از سال ۲۰۱۵ میلادی روندی طولانی و پرهزینه‌ای را در پی رد رفع شکایت‌های متضیان کار در این شرکت طی کرده است. این افراد مدعی هستند شرکت گوگل صرفا به خاطر سنشان درخواست کار در این شرکت را رد کرده است. گوگل برای رفع این مشکل تا کنون بیش از ۱۱ میلیون دلار هزینه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: جریمه‌ سنگین گوگل از سوی دستگاه‌های نظارتی در آمریکا

دادگاه مسئول رسیدگی به پرونده برخورد تبعیض آمیز گوگل هنوز رای نهایی خود را صادر نکرده است. در این افراد شکایت کرده از گوگل فردی به نام رابرت هث از موقعیت ویژه‌ای بین دیگر افراد برخوردار است. رابرت در سال ۲۰۱۵ میلادی درخواست خود برای کار در گوگل را به مسئولان جذب نیروی انسانی این شرکت ارسال کرد. او مدعی است گوگل صرفا به خاطر یک اشتباه کوچک در مورد یه سوال تخصصی رایانه‌ای و سنش، از کار کردن در این شرکت محروم شده است. این اقدام گوگل در حالی صورت گرفت که رابرت هث از لحاظ سوابق کاری و علمی از برترین نامزد‌های کار در شرکت گوگل بود.

رفتار تبعیض‌آمیز با متقاضیان کار در گوگل تا کنون ۱۱ میلیون دلار هزینه روی دست این شرکت گذاشته است!

وکلای مدافع رابرت هث با تهیه و تنظیم رزومه و مدارکی جدید از سوابق تحصیلی و درخواست کاری او به دنبال اثبات اتهام تبعیض در گوگل هستند. البته گوگل تا کنون هیچ‌کدام از اداعا‌های مطرح شده از سوی رابرت را قبول نکرده است و با تلاش فراوان به دنبال اثبات بی‌گناهی خود است.

رسیدگی به پرونده رابرت هث تاکنون بیش از ۲.۷۵ میلیون دلار خرج روی دست گوگل گذاشته است. این مبلغ تنها بخشی از ۱۱ میلیون دلار هزینه‌ای است که غول فناوری آمریکایی برای رسیدگی به شکایات مطرح شده علیه خود به وکلای این شرکت پرداخته است. رفتار تبعیض‌آمیز با کارمندان و متضیان کار تنها مختص به گوگل نبوده و شرکت‌هایی آمریکایی دیگری مانند اینتل و فیسبوک نیز با چنین اتهامی درگیر هستند.

انتهای پیام/

هزینه سرسام‌آور گوگل برای رفع اتهامات رفتار تبعیض‌آمیز با متضیان کار در این شرکت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی بهترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست