Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان کهزادی، مدیر یکی از شرکت‌های دانش بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره محصولی که موفق به تولید آن شده است، اظهار کرد: شرکت ما در ۳ حوزه خدماتی و برنامه‌نویسی وارد عمل شده است.

وی ادامه داد: طراحی نرم‌افزار خدمات عملیات حفاری، نرم‌افزار خدمات زمین‌رانی و نرم‌افزار اندازه‌گیری حین حفاری از جمله محصولات شرکت دانش بنیان ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کهزادی درباره نرم‌افزار خدمات عملیات حفاری، بیان کرد: این محصول برای اولین بار در ایران و جهان تولید شده است و به کمک آن می‌توان تا ۷۰ درصد هزینه‌های حفاری چاه‌های نفت را کاهش داد.

مدیر یکی از شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: این محصول با ویژگی‌هایی خاص تنها در ایران و در شرکت دانش بنیان ما تولید می‌شود و در سفر روسیه با طرف خارجی خود برای گسترش عملکرد و نقش آن به تفاهم هایی رسیدیم.

نرم افزار ایرانی که از هدررفت نفت جلوگیری می‌کند

وی درباره نرم‌افزار خدمات زمین‌رانی گفت: این نرم‌افزار تا به امروز در ایران تولید نمی‌شد و شرکت ما برای اولین بار آن را در ایران تولید کرده است؛ این نرم‌افزار از هزینه زیاد و هدررفت نفت جلوگیری می‌کند.

کهزادی افزود: این نرم‌افزار اجازه نمی‌دهد که چاه نفت در حال حفاری از محدوده پرنفت خارج شود و به نحوی نشان می‌دهد که در کدام نقطه باید چاه نفت زده شود و کجا نفت زیادی دارد.

مدیر یکی از شرکت‌های دانش بنیان درباره نرم‌افزار حین حفاری، گفت: این نرم‌افزار زاویه چاه را مشخص می‌کند و به طور دقیق می‌گوید که در کجا باید چاه حفر شود.

وی بیان کرد: مجموعه این نرم‌افزار‌ها سبب بهبود عملکرد فضای صنعتی و نفت و گاز کشور می‌شود و خوشبختانه توانسته‌ایم این محصولات را برای اولین بار در جهان و کشور تولید کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

سید صمد ضیائی در خصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی گفت: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان را ببینید
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی