Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:00:26 GMT

هنوز شخصیت کارتونی ایرانی ماندگار نداریم

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۳۱۵۷۳

هنوز شخصیت کارتونی ایرانی ماندگار نداریم

کارگردان انیمیشن «روبی و جوجه ها» معتقد است: اگرچه انیمیشن ما پیشرفت قابل توجهی داشته و در حال حاضر حرفی برای گفتن دارد، اما هنوز شخصیت کارتونی ایرانی که بخواهد در ذهن بچه‌ها ماندگار شود، ساخته نشده است.

به گزارش ایسنا، بابک نکویی ـ یکی از کارگردانان مجموعه انیمیشنی «روبی و جوجه‌ها» ـ درباره ایده شکل‌گیری این مجموعه گفت: شهریور سال ۹۴ به سفارش مرکز صبا ایده ساخت این سریال شکل گرفت و از ما خواسته شد سریالی را با استاندارهای جهانی و با کیفیت برای گروه سنی ۶ تا ۱۲ سال تولید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او درباره ویژگی‌های این انیمیشن که به تازگی موفق به دریافت سه جایزه از دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی شده است، بیان کرد: «روبی و جوجه‌ها» یک روایتگری درست، ساده و بدون کلام و قابل فهم از سه جوجه‌ای است که در کنار خانواده خود زندگی می‌کنند. فرقی نمی‌کند این انیمیشن در چه کشوری نمایش داده شود، پیام آن در همه جا یکی است؛ کسی که کلک می‌زند، شکست می‌خورد. ریتم تند، جنبه طنز و شوخی و اتفاقات هیجان‌انگیز و قابل فهم در قصه باعث به وجد آمدن کودکان می‌شود. 

نکویی افزود: در ساخت این مجموعه توانستیم از رنگ‌های شاد، تصاویر جذاب و متحرک‌سازی پرجزییات برای جذاب‌تر شدن کار استفاده کنیم. در داستان‌پردازی‌ها با وسواس کار کردیم و سعی کردیم مرحله تخصصی استوری ریل و انیماتیک را که در سریال‌های انیمیشن ایرانی کمتر این حساسیت وجود دارد، به صورت باکیفیتی انجام دهیم. 

کارگردان انیمیشن «روبی و جوجه‌ها» با بیان این‌که این مجموعه قصد دارد برای جوانان آینده خاطره‌سازی کند، اظهار کرد: سال ۹۷ زمانی که در بخش پویانمایی چهارمین جشنواره تلویزیونی جام‌جم جایزه بهترین کارگردانی را گرفتم، بعد از گرفتن جایزه متذکر شدم که بچه‌های ایرانی به‌خصوص بچه‌های دهه ۶۰ با شخصیت‌های معروف کارتون‌های خارجی بزرگ شده‌اند اما امروزه با وجود آن‌که انیمیشن ما پیشرفت قابل توجهی داشته است و در زمینه تولید حرفی برای گفتن دارد هنوز در کارتون‌های ایرانی شخصیت کارتونی که کودکان در آینده بخواهند از آن یاد کنند، نداریم.

او با اشاره به این‌که مجموعه «روبی و جوجه‌ها» مخاطب و شخصیت‌محور است، بیان کرد: هدف اول ما در ساخت این انیمیشن این بوده که بچه‌ها آن را دوست داشته باشند و بتوانیم شخصیت‌های ایرانی را که در «روبی و جوجه‌ها» هستند برای آن‌ها باورپذیر کنیم. مخاطبان ما در حال حاضر قدرت تحلیل و یا تریبونی که بتوانند نظر بدهند، ندارند. زمانی که به سن ۱۸ سالگی برسند می‌توانند از آن با عنوان انیمیشن نوستالژی و خاطرات کودکی یاد کنند.

نکویی که ۱۵ سال تجربه تولید انیمیشن دارد، درباره استقبال مخاطبان از این مجموعه مطرح کرد: در ساخت «روبی و جوجه‌ها» سعی کردیم کمترین اشکال فنی، هنری و تکنیکی باقی بماند و با توجه به این ویژگی با حضور در جشنواره‌هایی که بخش تلویزیون و کودک داشتند و جشنواره‌های طراز اول دنیا بازخورد های خوبی از مخاطبان گرفتیم و کمتر جشنواره داخلی است که ما در آن شرکت کرده و جایزه نگرفته باشیم.

او همچنین درباره ایده خلق انیمیشن «لالایی» که توانست لوح سپاس را در بخش آثار فرهنگی دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون دریافت کند، گفت: ایده ساخت این انیمیشن کوتاه بر اساس موسیقی و شعر معروف تیتراژ برنامه رادیویی «شب بخیر کوچولو» که موسیقی نوستالژیکی برای بچه‌های دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ محسوب می‌شود و جامعه ایرانی با آن آشنا است، شکل گرفت.

نکویی ادامه داد: تم اصلی این قصه برگرفته از شعر مصطفی رحماندوست است. در این انیمیشن کوتاه پنج‌دقیقه‌ای یک سنجاب، یک قورباغه و سه گنجشک کوچک حضور دارند که مشغول شیطنت هستند و مادرانشان برای خواباندن آن‌ها به دنبالشان می‌آیند. داستان «لالایی» کودکانه، صمیمی و دوستانه و بدون کلام است که سعی کرده ایم موسیقی معروف لالایی را برای بچه ها به تصویر بکشیم. 

کارگردان انیمیشن «روبی و جوجه‌ها» در پایان با اشاره به این‌که «لالایی» نیز می‌تواند برای بچه‌های نسل نو نوستالژی‌ای در آینده باشد، تصریح کرد: اگرچه «لالایی» در دومین جشنواره پویانمایی تلویزیون مورد توجه واقع شد، اما هنوز در قاب تلویزیون و در قالب برنامه ارائه نشده است و باید دید استقبال مخاطبان از این انیمیشن چگونه خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انیمیشن روبی و جوجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان در حاشیه مراسم افتتاح این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه ۹۵ غرفه از ۱۵ استان شامل زنجان، تهران، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، قزوین، گیلان، کردستان، فارس، کرمانشاه، البزر، یزد، خراسان رضوی، لرستان و خوزستان برپا شده است.

قندیلی، مهمترین هدف برگزاری جشنواره ملی اقوام را معرفی و بیان اصالت‌های اقوام ایرانی، تقویت و معرفی هویت ایرانی و اسلامی، تقویت همگرایی ملی و معرفی توانمندی‌های اقوام ایرانی ذکر کرد.

وی افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی موجب می‌شود تا به پیشینه و تاریخ غنی و مؤثر کشورمان برگردیم و فرهنگ و هویت خودمان را در میان نسل جوان تقویت کنیم.

مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان با بیان اینکه این نمایشگاه در زنجان به مدت ۶ روز برگزار می‌شود، ادامه داد: نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان زنجان برای بازدید علاقمندان دایر است.

دیگر خبرها

  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • پرفسور بالتازار چگونه دیده شد؟/ نقش جشنواره در افزایش انگیزه
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب