Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از قزوین؛دومین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان قزوین به ریاست مهندس زاهدی استاندار قزوین و با حضور خانم مهندس زرآبادی نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی،دکتر حبیبی معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین؛علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان؛مدیران و مسئولین دستگاههای اجرایی و اصحاب رسانه و جراید برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ابتدا علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین در سخنانی اقدامات انجام گرفته این اداره کل را در حوزه ازدواج و رفع موانع اعطای وام ازدواج به جوانان را تشریح نمود.وی افزود:62 تشکل مردم نهاد در استان فعالیت می‌کند که ظرفیت بسیار خوبی برای اجرای برنامه‌های مختلف دولت است.مدیرکل ورزش و جوانان استان و دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان از برگزاری کارگاههای مختلف و همچنین برنامه های متنوع در هفته ازدواج در سطح استان قزوین سخن گفت و از همکاری و همراهی مدیران ارشد استان بویژه استاندار محترم و نمایندگان مردم استان در مجلس از برنامه های اداره کل ورزش و جوانان استان و سازمان های مردم نهاد قدردانی کرد.

در ادامه,عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین افزود:با توجه به نیاز جامعه به آموزش های پیش از ازدواج و افزایش آمار طلاق، باید مراکز مشاوره در سطح استان توسعه یابند و دستگاه های متولی در این زمینه از جمله دادگستری تلاش بیشتری برای جلوگیری از وقوع طلاق داشته باشند.عبدالمحمد زاهدی افزود: باید مراکز آموزشی و مشاوره از نظر کمی و کیفی تقویت شوند چون نقش موثری در کاهش آمار طلاق و افزایش توان مدیریتی جوانان در زمینه حل مشکلات خانواده دارند.زاهدی افزود: نقش مراکز مشاوره در کاهش طلاق در صورتی که فرهنگ‌سازی درست و به جا درباره آنها صورت گیرد و مردم در مواقع نیاز به مشاور یا روان‌شناس مراجعه کنند بسیار موثر خواهد بود.استاندارقزوین با تاکید بر ضرورت نیاز به مشاوره قبل از ازدواج افزود:افراد با مراجعه به روانشناس دیدگاه و رویکرد خود را نسبت به زندگی اصلاح کرده و با دیدی بازتر برای انتخاب همسر آینده و حل مشکلات تلاش خواهند کرد.زاهدی گفت: در همین راستا باید با برنامه ریزی و کار عمیق و با ایجاد فرصت های مناسب آموزشی، زمینه های لازم را برای پیشبرد اهداف و کاهش آمار طلاق در استان انجام داد. در ادامه؛مهندس زرآبادی نماینده مردم قزوین البرز و ابیک در مجلس شورای اسلامی

اظهار داشت: هفته ازدواج که سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است فرصت مناسبی برای ترویج ازدواج آسان و آگاهانه است.زرآبادی با ابراز تأسف از بالا رفتن سن ازدواج در کشور افزود: مسئله اقتصادی تنها عامل دیر ازدواج کردن نیست و ممکن است یکی از عوامل باشد بنابراین مقدم بر بحث ازدواج بحث موضوعات و مسائل فرهنگی است که می‌تواند خیلی تاثیر گذار باشد از طرف دیگر امروزه تغییر سبک زندگی نیز در دیر ازدواج‌ کردن بسیار تاثیرگذار است

وی خاطرنشان کرد: بالا رفتن سن ازدواج در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آسیب‌های جبران ناپذیری به ‌دنبال دارد بنابراین باید تلاش کنیم بین فرهنگ کشور و سن معقول ازدواج تناسبی را برقرار کنیم و از بروز آسیب‌ها جلوگیری به‌ عمل آوریم.

نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تغییر سبک زندگی را از جمله عوامل ازدواج دیرهنگام برشمرد و افزود: طی دهه‌های گذشته جوانان با حداقل امکانات ازدواج می‌کردند و زیر یک سقف زندگی خوبی داشتند اما امروزه با چند برابر شدن امکانات، افراد تمایلی به انجام ازدواج ندارند.

این مسئول با اشاره به اینکه مسئله تحکیم خانواده باید در دستور کار دستگاه های فرهنگی و اجرایی قرار گیرد، تصریح کرد: بر اساس آمارهایی که وجود دارد متاسفانه بسیاری از جدایی‌ و طلاق‌ها در پنج سال اول زندگی اتفاق می‌افتد که این به همان ازدواج آگاهانه بر می‌گردد.وی گفت: به همین منظور مقام معظم رهبری چندین سال است که بر سبک زندگی ایرانی اسلامی و ترویج ازدواج آسان و آگاهانه تأکید بسیاری دارند.

مهندس زرآبادی در خاتمه افزود: هفته ازدواج فرصتی است تا ما توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم. با توجه به مشکلات زندگی و روزمره شدن کارهای اداری ممکن است ما خیلی متوجه برخی از قضایا نشویم اما این مناسبت‌ها و نامگذاری‌ها سبب شده است تا ما هر چند وقت یکبار روی موضوع خاصی تاکید داشته باشیم چه خوب است در طول این هفته دستگاه های مختلف استان برنامه های خود را به سمت ترویج ازدواج آسان و آگاهانه سوق دهند.

در ادامه؛مسئولین و نمایندگان دستگاههای اجرایی به بیان دیدگاهها و برنامه های خود در هفته ازدواج پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قزوین اصحاب رسانه مدیرکل ورزش و جوانان نماینده مردم مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌

مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: نقش روانشناسان در مراحل زندگی انسان‌ها کاملا مشهود است و بحران ها و حوادث سبب افزایش اختلالات روانی مانند افسردگی، خشونت، خودکشی‌ و غیره می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روانشناسان در جامعه سالم نقش بسزایی دارند، اظهار داشت: کمک روانشناسان به افراد جامعه برای مهار احساسات و رفتارهای خود و مدیریت رفتارها سبب می‌شود اقشار جامعه زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از اهداف سازمان بهزیستی را برنامه‌ریزی جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه بیان و عنوان کرد: 212 مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان با ارائه مشاوره تخصصی در حوزه فردی و خانوادگی خدمات ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: مشاوران روانشناسی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مشاوره تحصیلی، ازدواج، ارتقاء توانمندی معنوی ورود می‌کنند و به شهروندان خدمات ارائه می‌دهند.

بریمانی خدمات مشاوره حضوری را بخش دیگری از اقدامات روانشناسانه دانست و گفت: 166301 نفر سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی را بخش دیگری از اقدامات در مراکز مشاوره اعلام کرد و افزود: در یک سال اخیر  194568 نفر در تماس با خط 1480 "صدای مشاور"، خواستار برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه کودک و نوجوان، فردی و خانوادگی، مشاوره شغلی و تحصیلی، مشاوره قبل از ازدواج، توانایی تصمیم گیری صحیح و تقویت مهارت  زندگی شدند.

بریمانی با تاکید بر اینکه به تقویت مهارت  بین فردی نیاز داریم گفت: با مشاوره تلفنی موضوعات مختلف دریافت و خدمات مشاوره ارائه شد.

مدیرکل بهزیستی مازندران به ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و 300 نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: مشاوره قبل ازدواج در پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین نقش دارد و با آموزش پیش از ازدواج توانمندی فردی در انتخاب همسر افزایش می‌یابد.

وی تشکیل خانواده موفق جهت ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج را موثر در تحکیم خانواده عنوان کرد.

بریمانی تاکید کرد: سال گذشته 14099 زوج مازندرانی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت داشتند.

مدیرکل بهزیستی مازندران ارتقای سلامت روانشناختی زوجین، تحکیم خانواده، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی را از اهداف برنامه پیشگیرانه سازمان بهزیستی در حوزه خانواده دانست.

 وی گفت: 15411 نفر نیز تاکنون از آموزش زندگی خانواده بهره‌مند شدند و 44099 نفر هم از آموزش‌های مهارت زندگی استفاده کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به انتخاب همسر و مقوله مهم ازدواج اظهار کرد: 9680 نفر سال گذشته در مراکز مشاوره استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره دریافت کردند.

بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی را نیز بخش دیگری از اقدامات بیان کرد و افزود: 46361 زوج سال گذشته در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره ای دریافت کردند که بیش از 23 درصد پرونده‌ها منجر به سازش شده است .

وی از دلایل طلاق را عدم مسوولیت پذیری، کمبود مهارت‌های زندگی، خیانت، اعتیاد، دخالت و خشونت عنوان کرد.‌

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • آیا دریافت وام ازدواج دوم واقعیت دارد؟ / آیا دو بار می‌توان وام ازدواج گرفت؟ 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر