Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  محمدباقر عالی مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازى صنایع ایران از مراحل نهایى بازسازى و نصب ماشین آلات سالن ریسندگى بافت بلوچ ایرانشهر بازدید کرد.

محمدباقر عالی در جریان این بازدید اظهار داشت: با انجام طرح بازسازی و کامل شرکت صنایع گسترش بافت بلوچ ۲۰۰ شغل جدید در استان سیستان و بلوچستان ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به زودی با بهره‌برداری کامل ظرفیت تولید نخ در این کارخانه به ۱۵ تن در روز و چاپ پارچه به ۲ میلیون مترمربع در سال افزایش پیدا می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۵۱۰ میلیارد ریال هزینه بازسازی این طرح تعیین شده است و در حال حاضر بازسازی و نوسازی این کارخانه در حال انجام است.

عالی خاطرنشان کرد: خرید ماشین آلات جدید خط ریسندگی با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال از محل قانون بودجه انجام و نصب شده و بازسازی کارخانه شامل خط تکمیل و تجهیزات جنبی مانند دیگ بخار و آب شیرین کن و .. انجام شده و با ادامه بازسازی سالن ریسندگی، فاز اول طرح توسعه ریسندگی به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

 شرکت گسترش صنایع بلوچ واقع در ایرانشهر، تولید کننده نخ پنبه پلی استر، پارچه‌رنگرزی و تکمیل پارچه تاری پودی به صورت نیمه فعال و با ۲۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کرد.

این شرکت که در حوزه ریسندگی، بافندگی و چاپ فعالیت دارد و ظرفیت اسمی آن ۲۲ تن نخ در روز و ۲۸ میلیون متر مربع در سال بوده است متاسفانه به دنبال آتش سوزی در سال ۸۶ به حالت نیمه فعال در آمد و سالن ریسندگی آن به صورت کامل تعطیل شد و سالن‌های چاپ و تکمیل هم به دلیل تعمیرات و نوسازی به پایین‌ترین ظرفیت تولید رسیدند. این کارخانه در سال ۶۳ مورد بهره برداری اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/ع

راه‌اندازی مجدد کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر راه توسعه ‌جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، علی اربابی امروز _دوشنبه‌دهم‌اردیبهشت_ در نشست خبری اظهار کرد: در ابتدای شروع به کار دوره فعلی شورا، ۷۰ هزار متر مربع از فضای بجنورد آسفالت بود که این آمار پس از یکسال و در ۱۴۰۱ به ۱۸۰ هزار مترمربع رسید.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ میزان آسفالت بجنورد به ۲۳۱ هزار متر مربع رسید که برآورد می‌شود این مقدار در سال جدید به ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار مترمربع برسد.

نایب رئیس شورای اسلامی بجنورد خاطرنشان کرد: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر توسعه جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

اربابی تصریح کرد: نبود تقاطع همسطح در میدان‌خرمشهر بجنورد بعنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های شهر است که در گام اول نصب چراغ قرمز انجام شد، اما پاسخگوی نیازهای میدان نیست و برای سال جاری به منظور ایجاد تقاطع هم‌سطح در آن بودجه در نظر گرفته شده‌است.

وی اضافه کرد: ایجاد پارکینگ طبقاتی در بجنورد نیز بعنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه مدیریت شهری در نظر گرفته‌می‌شود.

یوسف مغروری، رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ بودجه شورای شهر ۸۹۴ میلیارد تومان بود که در سال جاری به هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی گفت: بر اساس احصای شرایط بجنورد به منظور به حد نرمال رساندن حوزه‌های مختلف شهری، سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای شورای شهر نیاز بود که به نتیجه نرسید.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد افزود: شورای شهر بجنورد پنج کارگروه درآمدی را در راستای تحقق و تخصیص بودجه سال ۱۴۰۳ تشکیل داده است.

کد خبر 749121

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • سالن ورزشی آلاشت بازسازی می شود
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود