Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی با کندترین شتاب طی دو سال گذشته رشد کرده است. ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، به نظر می رسد رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری میلادی با کندترین شتاب طی دو سال گذشته رشد کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش صادرات و سرمایه گذاری پایین، افزایش هزینه کرد مشتریان را جبران کرده است .
دلیل تضعیف رشد اقتصادی آمریکا مخصوصاً درگیری تجاری بین چین و آمریکا و کندی رشد اقتصاد در کل دنیا است که فدرال رزرو را تشویق کرده نرخ بهره را برای اولین بار طی یک دهه پایین بیاورد .
با وجود اینکه یک بازار کار قوی از هزینه کرد مشتریان حمایت می‌کند، رکود بعید به نظر نمی رسد. وزارت دارایی آمریکا تولید ناخالص داخلی این کشور را در سه ماهه دوم سال امروز اعلام خواهد کرد .
رایان سوئیت، یک اقتصاددان ارشد در موسسه مودیزآنالیتیک گفت:« اگر سال آینده با رکود مواجه شویم ، به خاطر جنگ تجاری است که خودمان به راه انداخته ایم ».
اقتصاددانان پیش بینی می کنند تولید ناخالص داخلی در سه ماهه دوم سال با نرخ سالانه 1.8 درصد رشد کرده باشد.
نرخ رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در سه ماهه ژانویه تا مارس 3.1 درصد بود .
با پایان یافتن طرح کاهش مالیاتی 1.5 تریلیون دلاری کاخ‌سفید، اقتصاد آمریکا رو به کند شدن می‌رود .طرح کاهش مالیاتی به همراه هزینه بیشتر دولت و رفع محدودیت‌های قانونی بخشی از اقداماتی بود که ترامپ برای تقویت رشد سالانه اقتصاد تا 3 درصد اتخاذ کرده بود .
اقتصاد آمریکا در 2018 ، 2.9 درصد رشد داشت در حالی که انتظار می رود در سال جاری 2.5 درصد رشد کند. اقتصاددان‌ها تخمین می زنند سرعت رشد اقتصادی در طولانی مدت بدون ایجاد تورم بین 1.7 تا 2 درصد باشد .
انتظار می رود رشد هزینه کرد مشتریان که بیش از دو سوم فعالیت های اقتصادی آمریکا را تشکیل می دهد، پس از کاهش 0.9 درصدی در سه ماهه اول سال، افزایش یابد . بخشی از این کندی هزینه کرد مشتریان در اوایل سال جاری به خاطر تعطیلی 35 روزه دولت آمریکا بود . کاهش نرخ بیکاری آمریکا به پایین‌ترین حد طی 50 سال گذشته از خرید مشتریان حمایت می کند . ولی این افزایش در هزینه کرد مشتریان به خاطر کاهش شدید صادرات ضربه خورده است .
سرمایه گذاری تجاری در سه ماهه دوم ضعیف شد. انتظار می‌رود هزینه برای خرید تجهیزات که در سه ماهه اول سال سقوط کرده بود در ادامه هم کاهش یابد .
جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا، سرمایه گذاری تجاری را یکی از نقاط ضعف اقتصاد آمریکا دانست و گفت که به شدت کاهش یافته است که
نشان دهنده نگرانی در مورد درگیری های تجاری و کندی رشد اقتصاد جهان است .
مشکلات بوئینگ، غول هوانوردی آمریکا هم به سرمایه‌گذاری تجاری این کشور آسیب رسانده است .
این هواپیما پس از سقوط مرگبار در اتیوپی و اندونزی زمینگیر شده است. تولید این هواپیما کاهش یافته و تحویل سفارشات معلق شده‌اند . اقتصاددان‌ها تخمین می زنند مشکلات مکس 737 حداقل دو دهم درصد رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را پایین آورده باشد .
انتظار می رود هزینه‌کرد تجاری در ساختارها مثل حفاری نفت و گاز طی سه ماه گذشته کاهش یافته باشد، در حالی که هزینه برای محصولات فکری مثل تحقیقات و توسعه افزایش یافته است .
انتظار داریم سرمایه‌گذاری دولتی رشد کرده باشد ولی هزینه در ساخت و ساز مسکن برای ششمین فصل پیاپی کاهش یافته است .
انتهای پیام/102

 

R1012122/P/S7,85/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به کف رسید؟

بررسی تغییرات قیمت طلا در بازار جهانی نشان می‌دهد که طی یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری را تجربه کرده است.

به گزارش دانشجو، قیمت طلا در بازار جهانی به ۲ هزار و ۳۰۱ دلار رسید که نسبت به یک هفته گذشته کاهش ۳۶ دلاری قیمت را نشان می‌دهد.

اگرچه بررسی عملکرد بازار جهانی در طول یک ماه گذشته، بیانگر رشد ۱۱ دلاری قیمت طلای جهانی است. آخرین گزارش‌ها از روند بازار نشان می‌دهد که قیمت جهانی طلا در معاملات روز شنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز گذشته، کاهش یافته است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۹ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۷۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۲۳۰۸ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

لیست حقوق بگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا که در روز گذشته توسط وزارت این کشور منتشر شد نشان می‌دهد تنها ۱۷۵ هزار شغل به اقتصاد این کشور اضافه شده که بسیار پایین‌تر از ۲۴۳ هزار شغلی است که اقتصاددان‌ها پیش‌بینی کرده بودند. این رقم در ماه مارس برابر با ۳۱۵ هزار شغل بود.

همچنین این اطلاعات نشان می‌دهند نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۸ تا ۳.۹ درصد افزایش یافته و متوسط درآمد سالانه هم تنها ۰.۲ درصد بالا آمده است، در حالی که ۰.۳ درصد پیش بینی می‌شد.

تاجران حالا تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد پایین بیاید. همچنین پیش بینی می‌شود کاهش بعدی نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۴ باشد. این بدان معناست که نرخ بهره در پایان سال جاری میلادی بین ۴.۷۵ تا ۵ درصد خواهد بود.

بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

دیگر خبرها

  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • بسیج سازندگی با کم‌ترین هزینه کارهای بزرگ انجام می‌دهد
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟