Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@01:59:21 GMT

«زردی» نوزادان را با حجامت کردن گوش درمان کنید

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۱۵۹۰

«زردی» نوزادان را با حجامت کردن گوش درمان کنید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نعمت‌الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره «بروز زردی در نوزادان و راه‌های درمان آن با طب سنتی»گفت: زردی یعنی افزایش صفرا و افزایش صفرا که یکی از اخلاط چهارگانه بدن است باید به حد تعادل خود برسد.

وی ادامه داد: پزشکان طب مدرن این میزان را با اندازه‌گیری مقدار بیلی روبین خون می‌سنجند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال باید پرسید که چرا اکنون میزان زردی در نوزادان زیاد شده است که باید پاسخ داد این به خاطر ضعف کبدی است که مادران با آن مواجه هستند؛ چراکه اخلاط چهارگانه در کبد تولید می‌شود و این عضو بدن به نوعی به صورت یک آشپزخانه عمل می‌کند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر ماده اولیه برای تولید این اخلاط اضافه و یا کم باشد این اخلاط از تعادل خارج می‌شود که در توضیح این شرایط باید گفت اگر مادر نوزاد غذاهای با طبع گرمی زیاد مصرف کند، این مواد غذا می‌تواند از راه رگ‌های رحمی به نوزاد برسد؛ در نتیجه زردی نوزادان افزایش پیدا می‌کند؛ یعنی صفرا بیشتر از حد خود تولید شده و این در چهره کودکان نمایان می‌شود.

مسعودی گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مادران برای اینکه فرزندان باهوش‌تری داشته باشند کندر زیادی مصرف می‌کنند؛ در حالی که باید گفت مصرف زیاده از حد کندر باعث بالا رفتن گرمی کبد می‌شود و این افزایش به زردی و صفرای موجود اضافه می‌کند.

وی یادآور شد: از طرف دیگر اگر غذا به خوبی مصرف نشود و خون خوبی در بدن تولید نشود، یکی از نمودهای بارز این کم بودن خون ایجاد کم‌خونی است که این نیز می‌تواند به شکل صفرای اضافه خود را نشان دهد.

اگر غضروف گوش را حجامت کنند، آسیب‌زاست؛ چراکه غضروف ترمیم‌شدنی نیست؛ در نتیجه انجام حجامت گوش در نوزادان یک کار فنی است

این متخصص طب سنتی گفت: در نتیجه باید گفت تنها گرمی اضافی دلیل ایجاد افزایش صفرا و زردی نمی‌شود، بلکه کم‌خونی نیز می‌تواند به شکل زردی بروز و ظهور پیدا کند.

مسعودی تصریح‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حالتی که صفرای اضافی تولید می‌شود، ما صفرای اضافی را از بدن خارج می‌کنیم که یکی از راه‌ها انجام حجامت است؛ به دلیل اینکه صفرا بیشتر در بالای تنه وجود دارد و دلیل آن هم گرماست؛ در نتیجه این صفرای اضافی به بالاترین قسمت بدن یعنی چشم می‌رود و ابتدا چشم را زرد کرده و به دنبال آن نیز دست‌ها و پاها را درگیر می‌کند.

وی با بیان اینکه انتخاب گوش برای انجام حجامت در درمان زردی به دلیل خارج کردن صفرا ازاین منطقه است، افزود: اگر غضروف گوش را حجامت کنند، آسیب‌زاست؛ چراکه غضروف ترمیم‌شدنی نیست؛ در نتیجه انجام حجامت گوش در نوزادان یک کار فنی است و در این حالت پوست لاله گوش خراش داده می‌شود اما افرادی که در این خصوص تبحر لازم را ندارند، ممکن است با انجام حجامت گوش به غضروف آسیب برسانند؛ بنابراین باید این کار تحت نظر پزشک انجام شود.

فارس

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

20 / 20 زردی نوزاد متخصص طب سنتی نعمت‌الله مسعودی بروز زردی در نوزادان راه‌های درمان زردی با طب سنتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: زردی نوزاد متخصص طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور مهرزاد اظهار کرد: ثبت‌جهانی منظر فرهنگی هورامان و وجود ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در این منطقه موجب شده تا هورامان به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود و همواره مورد توجه تعداد بی‌شماری از گردشگران قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: کومسای از جمله برنامه‌هایی است که هرساله در نیمه اردیبهشت‌ماه در این منطقه جهانی به‎ صورت ویژه و باشکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود. او عنوان کرد: این مراسم آیینی روز جمعه ١٤ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با حضور گردشگران داخلی و خارجی در محوطه‌ای مجاور زیارتگاه سیدمصطفی مشهور به پیرشالیار از نوادگان و سادات حضرت امام جعفرصادق (ع) برگزار می‌شود.

مهرزاد یادآور شد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات منطقه، دف‌نوازی، اجرای شمشال هورامی و شعرخوانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده این مراسم آئینی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بیان کرد: امید است همواره بتوانیم با همکاری شایسته مردم، بخش خصوصی و دستگاه‌های مربوطه با ارائه خدمات مناسب و کسب رضایتمندی گردشگران در سفر به کردستان، انگیزه حضور دوباره و زمینه انتخاب استان به عنوان مقصد گردشگری را فراهم آوریم.

کومسای در هورامی از دو کلمه «کو» به معنی جمع شدن و مجمع و «مسای» به معنی یادگیری تشکیل شده است. روایت می‌شود با توجه به وضعیت خاص منطقه و فرهنگ تعاون و همزیستی نشأت گرفته از طبیعت سخت هورامان و فرهنگ کوچ‌نشینی و هوارنشینی، هرساله اواسط فصل بهار مردم، روستا را ترک و به هوارهای دور و نزدیک در منطقه کوچ می‌کردند و مدتی بیش از شش ماه از سال را از همدیگر دور بودند و قبل از کوچ لازم می‌دیدند که در جلسه و مراسمی مقرراتی را سامان‌دهی کرده و امورات ضروری اجتماعی را میان خود تقسیم و به افراد واجد شرایط واگذار کنند و برای کوچ آماده می‌شدند.

در ورای این ماجرا یک افسانه روایت می‌شود که پیرشالیار مردی بزرگوار بوده و کرامات خاصی داشته است که به‌عنوان مثال گفته می‌شود او توانسته شاه‌بهارخاتون را که دختری کر و لال بود شفا بدهد.

همچنین روایاتی وجود دارد که روزی یکی از مریدان پیرشالیار به نام درویش گومار نزد پیرشالیار رفته و از کمبود شیر دام‌های خود گله و شکایت می‌کند، پیرشالیار به او می‌گوید در نزدیکی مزار درویشی که دامپزشک بوده سنگی هست، قطعه‌ای از آن را بِبُر و به مشک دام‌های خود ببند تا شیرشان افزون شود؛ به‌همین دلیل هنوز هم در پایان مراسم کومسای تکه سنگ سفیدی را که در جوار مزار پیرشالیار وجود دارد می‌شکنند و برای تبرک با خود می‌برند که بنا بر اعتقاد اهالی هورامان، خاصیت برکت‌بخشی دارد.

گفتنی است؛ مراسم جشن عروسی پیر شالیار هم یکی از جشن‌های رایج در منطقه جهانی هورامان است که هر ساله در اواسط بهمن‌ماه و هم‌زمان با جشن سده برگزار می‌شود؛ این مراسم در واقع سالگرد ازدواج پیر افسانه‌ای به نام شالیار است که ریشه در اسطوره‌ها و اعتقادات و آیین قدیم مردم این سرزمین دارد.

منطقه هورامان تخت در ۶۰ کیلومتری جنوب شهر مریوان و غرب شهرستان سروآباد با جمعیتی بیش از ۳۵۰۰ نفر در میان کوه‌های سر به فلک کشیده تخت‌ثانی، پیررستم، مله‌اسب و کوسالان محصور است و نماد و قلب تپنده منطقه جهانی هورامان به‌عنوان منظری تاریخی و فرهنگی محسوب می‌شود.

کد خبر 6093015

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان