Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:52:34 GMT

چیرگی سایه فرهنگ و هنر بر گرمای مردادی مازندران  

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۲۳۵۷

چیرگی سایه فرهنگ و هنر بر گرمای مردادی مازندران  

به گزارش ایرنا، فعالیت‌های فرهنگی هنری در نخستین هفته از ماه مرداد و سال نو تبری، در بسیاری از شاخه‌های هنری گستره‌ای از غرب تا شرق مازندران و حتی فراتر از مرزهای استان را در بر می‌گیرند. از نشست‌های پژوهشی در زمینه موسیقی و ادبیات تا اجرای نمایش و برپایی نمایشگاه‌های نقاشی و صنایع دستی و عکس که در شهرهای مختلف برنامه‌ریزی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وسوسه رنگ‌ها 
نگارخانه اهوار در ساری از پنجشنبه گذشته نمایشگاه گروهی نقاشی «وسوسه رنگ‌ها» را با آثاری از هنرمند نقاش برپا کرد. در این نمایشگاه تابلوهایی از سمیه اویارحسین، فیرده باقری، نیلا بزرگی، میثم بهزادفر، هایده بیرامی، سیما پایا، طلیعه توکلی، طاهره جمشیدی، کوثر حق‌شناس، تانیا خسروی، ستایش خلیل‌پور، زیبا داوودی، نرجس درزیان، نسترن رخشنده‌جو، زهرا سادات، شیرین سعیدی، طاهره سادات سعیدی، شکوفه سعیدی‌نژاد، آیسان سندگل، پردیس شاهمردان، بهاره صیامیان، عادل طبری، مریم عمادی‌تبار، نیلوفر کیوانی، منیره قاسمیان گرجی، مرضیه محمدی، الهام محمدیان، مهرناز مشرفی، مرجان نجات‌اللهی و عاطفه یحیی‌زاده به نمایش در امده است. نمایشگاه گروهی نقاشی وسوه رنگ‌ها تا ۹ مرداد هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در ساریف خیابان مازیار، مازیار ۶ پذیرای علاقه‌مندان به نقاشی است. 
خروس‌خان 
امروز عصر در گالری «سرزمین هنر» تهران نمایشگاهی از مجسمه‌های ساخته شده توسط «حامد مشمولی» هنرمند اهل قائمشهر گشایش می‌یابد. این نمایشگاه «خروس خان» نام دارد و در آن مجموعه مجسمه‌های ساخته شده توسط مشمولی با محوریت خروس به نمایش در می‌آید. مجسمه‌های ساخته شده توسط مشمولی در این مجموعه با تکنیک پاپیه‌ماشه تولید شده‌اند و حاصل ۲ سال فعالیت او هستند.

خروس‌خان مجموعه‌ای برگرفته از بخشی از زندگی بومی روستاییان مازندران، یعنی نگهداری مرغ و خروس در خانه است که به گفته این هنرمند به واسطه ساختار شخصیتی خروس و نقشی که به واسطه زودبیداری‌اش در زندگی بومی مردم منطقه داشت و همچنین نگاهی به جایگاه خروس در ادبیات عامه مردم منطقه تولید شد. این نمایشگاه تا ۱۴ مرداد هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در تهران، اوین، ابتدای خیابان کچویی، کوچه صفا، پلاک ۴، گالری سرزمین هنر برپاست. 
فراخوان طبیعت بی جان 
مؤسسه فرهنگی هنری رنگ و ترنگ تنکابن، فراخوان نمایشگاه نقاشی «طبیعت بی جان» را منتشر کرد. هنرمندان علاقه‌مند به شرکت در این نمایشگاه تا ۲ شهریور فرصت دارند که آثار خود روی بوم با ابعاد هر ضلع حداکثر ۱۰۰ سانتیمتر را با ذکر نام هنرمند و مشخصات اثر شامل تکنیکف ابعاد، سال خلق اثر به اکانت فضای مجازی با شماره ۰۹۰۳۲۴۸۹۳۶۵ بفرستند. هیأت داوران نمایشگاه متشکل از فاطمه پری‌نژاد، مرجان صداقتی و هاجر صمدی پس از پایان مهلت فراخوان، آثار برگزیده برای حضور در نمایشگاه را معرفی خواهند کرد. شرکت در این فراخوان برای همه هنرمندان و تکنیک‌های مختلف نقاشی آزاد و رایگان است. 
گوته و حافظ در رامسر 
انجمن اهل قلم شهرستان رامسر به مناسبت دویست سالگی انتشار دیوان شرقی-غربی اثر «یوهان ولفگانگ فون گوته» عصر شنبه ۵ مرداد نشستی را با همکاری کافه کتاب مروارید سبز برگزار می‌کند. این نشست با عنوان «چرا گوته حافظ را انتخاب کرد؟» با حضور و سخنرانی دکتر «محمود فلکی» شاعر، داستان‌نویس، منتقد و پژوهشگر رامسری مقیم آلمان برپا خواهد شد. علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ روز شنبه ۵ مرداد برای شرکت در این نشست به کافه کتاب مروارید سبز رامسر واقع در چهارصددستگاه، خیابان یاسمن ۲۲، مجتمع مروارید سبز مراجعه کنند. 
چند پاراگراف عشق 
گروه تئاتر «اتللو» از ۲۰ تیر اجرای نمایش «چند پاراگراف عشق» را به نویسندگی و کارگردانی حامد کریمی در قائمشهر روی صحنه برده که این نمایش تا ۱۱ مرداد در سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی هنری حر قائمشهر روی صحنه خواهد بود. پیام خاوری‌نژاد، امیر یوسفی، سینا مهدی‌زاده، یاشار کلانی، عارفه عربی، الهام ربانی، سحر فتاحی و آنیتا محمدی هنرپیشگان این نمایش هستند. اجرای «چند پاراگراف عشق» هر روز از ساعت ۱۹:۴۵ دقیقه آغاز می‌شود. مجتمع فرهنگی حر قائمشهر در خیابان کوچکسرای شمالی واقع شده است. 
نوای ری‌را 
گروه موسیقی ریرا با سرپرستی وحید میری و خوانندگی محمود شریفی، دوشنبه ۷ مرداد در سالن آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل کنسرت موسیقی مازندرانی برگزار می‌کند. این کنسرت قرار است روز دوشنبه در دو سئانس ۱۹ و ۲۱ برگزار شود. بلیت این کنسرت به صورت اینترنتی در سایت www.iranejra.com عرضه می‌شود. مجتمع فرهنگی هنری آمل در چاکسر، اندیشه ۴۹ قرار دارد. 
عکس شاهنامه در بابل 
موزه گنجینه بابل از پنجشنبه ۳ مرداد محل برپایی نمایشگاه دومین «جشنواره ملی عکس شاهنامه» است. این جشنواره که بخشی از پروژه «ایران نگارخانه‌ای برای شاهنامه» است، با همکاری تعدادی از مجموعه‌های فرهنگی و ادبی کشور برگزار شده و تا ۸ مرداد هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ در موزه گنجینه بابل برپاست. 
این نمایشگاه پیش از این در شهرهای رشت، قزوین، گرگان، مشهد، تهران و ساوه برپا شد و اکنون با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و موزه بابل به دبیری «کورش جوادی» برگزار می‌شود. در این نمایشگاه عکس‌هایی از اردلان حسنعلی‌زاده، اسحاق آقایی، افشین میرزایی، امید ابراهیمی، امیر امیری، امیر جمشیدی، امیرحسین کمالی، پرویز قلی‌زاده، پیمان ملکی مقدم، حسین قربانی، حسین یزدانفر، دانیال بینقی، داود ایزدپناه، داود محمودی، سیدجواد میرحسینی، سید علی حسینی، علی حسنعلی‌زاده، علیرضا رجایی، لیلا مطلق، مجید حجتی، مرتضی حیدریان مهر، مصطفی مصطفوی، مهدیه غفوریان، مهسا قدیانی، همایون مهرزاد و امیرمهدی نجفلو به نمایش در آمده است. 
جشنواره ملی عکس شاهنامه هر دوسال یکبار از سوی باشگاه شاهنامه‌پژوهان و باشگاه نقالان برگزار می‌شود. موزه گنجینه بابل در خیابان مدرس، چهارراه گنیجنه واقع شده است. 
در قلمرو موسیقی 
چهارمین دوره همایش استانی در قلمرو موسیقی مازندران عصر یکشنبه ۶ مرداد در کلارآباد برگزار می‌شود. این همایش به دبیری خسرو علیزاده و از سوی شرکت فرهنگی هنری گل‌های شیدا برگزار خواهد شد و در آن روایان برجسته موسیقی فولک غرب مازندران به اجرای بخش‌هایی از موسیقی این منطقه می‌پردازند و مباحثی توسط «فضل‌الله دهقان» پژوهشگر، نوازنده و آهنگساز موسیقی مازندرانی پیرامون موسیقی غرب مازندران مطرح خواهد شد. «کیقباد میردار» و «بهمن سام دلیری» در این همایش قطعه‌های آوازی از موسیقی فولک غرب استان را اجرا خواهند کرد. «مصطفی محسنی‌راد» در این همایش دوتارنوازی می‌کند و «پویا محسنی» نیز اجرای قطعاتی از موسیقی منطقه با ساز لَلِـه‌وا را به عهده دارد. «فرزاد علیزاده» نیز مدیر اجرایی این همایش موسیقایی است. این همایش از ساعت ۱۹ روز یکشنبه ۶ مرداد در سالن آمفی‌تئاتر شهرداری کلارآباد آغاز می‌شود و ورود برای همه علاقه‌مندان آزاد است. 
پنجاه 
«پنجاه» عنوان نمایشگاهی گروهی از ۳۴ نقاش مازندرانی است که از پنجشنبه ۳ مرداد در آموزشگاه سایه‌روشن چالوس برگزار شده و تا شنبه ۵ مرداد برپا خواهد بود. در این نمایشگاه آثاری از معصوم آهی، عبدالرضا احمدی، تقی اسفندیار، نسیم اسماعیل‌پور، مظاهر افروزی، مهران امین‌نیا، محمد بابایی، محمد بوستانی، مجید بوستانی، محمد بیژنی، نوید بیژنی، محرمعلی پاشازانوسی، میثمه پراور، بهرنگ رستم‌پور، محبوبه جلالیان، داریوش رجبعلی‌تبار، حسین روانبخش، محمدرضا رهبر، مهدی سماکوش، عباس شیخ‌الاسلام، علی‌اصغر عموزاد، علی‌اکبر عموزاد، سیروس غلامی، گلدسته قبادی، حسن قلی‌پور، فرید قلی‌زاده، محمود کاظمیان، نیما کوهی، ریحانه گرجیان، عبدالله محمدپور، جلال موسوی، صدیقه مهدوی، سید رضا مهدی‌نیا و علی یوسفی در معرض دید علاقه‌مندان به هنر نقاشی قرار گرفته است. نمایشگاه گروهی نقاشی «پنجاه» امروز و فردا از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در آموزشگاه سایه‌روشن چالوس به نشانی خیابان ۱۷ شهریور، بعد از دانشگاه آزاد، جنب مجتمع مسکونی نگین، کوچه نسترن پذیرای علاقه‌مندان است. 
آیینه‌های ناگهان 
گالری هنر بابل از چهارشنبه ۲ مرداد یک نمایشگاه گروهی نقاشی با نام «آیینه‌های ناگهان» برگزار کرد که امروز آخرین مهلت بازدید از این نمایشگاه است. در این نمایشگاه تابلوهایی از نسترن انوری، شقایق طیبی، ترنم علیزاده، مریم نوری، میترا فیروزی، الهام طالب‌تبار و مهری آصف‌نژاد به نمایش در آمده است. علاقه‌مندان به تماشای این آثار می‌توانند امروز از ساعت ۱۹ تا ۲۱ به گالری هنر بابل در خیابان دکتر شریعتی، انتهای معلم ۴ مراجعه کنند. 
دست‌ساخته‌های چرمی 
نمایشگاهی از تولیدات هنری با چرم از روز پنجشنبه ۳ مرداد در گالری هنر ساری برپا شده است که در آن کالهای کاربردی و هنری تولید شده با چرم طبیعی توسط هنرمندان صنایع دستی به نمیش درآمده است. نمایشگاه دست‌دوخته‌های چرمی گالری هنر ساری تا ۹ مرداد هر روز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹:۳۰ میزبان علاقه‌مندان به این هنر-صنعت است. گالری هنر ساری در خیابان فرهنگ، انتهای خیابان سعدی، روبروی کوچه عرفان واقع شده است. این گالری جمعه‌ها تعطیل است. 
پابرهنه، لخت، قلبی در آغوش 
آخرین اجرای نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در آغوش» امشب در سالن بلک‌باکس ساری روی صحنه می‌رود. این نمایش یکی از آثار تک پرسوناژ «علیرضا کوشک جلالی» است که با بازی، کارگردانی و طراحی «رضا عموزاد» از ۲۶ تیر در بلک‌باکس ساری اجرای آن آغاز شد و امشب برای دهمین بار روی صحنه می‌رود. شخصیت داستان نمایش، کارگری مسلمان و اهل ترکیه به نام «علی دلیر» است که همراه با خانواده‌اش در یک شهر کوچک آلمان سکونت دارد. خانه او توسط چند جوان آلمانی با انگیزه‌های نژادپرستانه در آتش می‌سوزد و نمایش روایت مونولوگ علی از خاطرات اوست. 
«پابرهنه، لخت، قلبی در آغوش» امشب نیز از ساعت ۲۱ روی صحنه می‌رود. بلیط این نمایش علاوه بر گیشه سالن و شهر کتاب ساری، به صورت اینترنتی در سایت  www.Iranejra.com  نیز عرضه می‌شود. این نمایش با تهیه‌کنندگی آرش وحدت تولید شده و علی یخکشی، زهرا حسین‌زاده، نازنین بهداروند، مهدی اصحابیان، رویا بهداروند، علی جهانشاهی و سارا رضوی در تولید و اجرای آن همکاری دارند. 
عموزاد نمایش «پابرهنه، لخت، قلبی در آغوش» را پیش از این به مدت ۸ شب از ۳ تا ۱۰ شهریور ۱۳۹۶ نیز در ساری روی صحنه برده بود.

   ۹۹۲۷/۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرحسین سمیعی مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه حامد جلیلی مدیر دفتر سرود و محمدعلی مرآتی دبیر جشنواره موسیقی نواحی عصر روز گذشته ۹ اردیبهشت وارد استان فارس شد و با جمعی از فعالان موسیقی استان فارس دیدار کرد.

در این دیدار که در تالار گفت‌وگوی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان فارس انجام شد، در ابتدا مدیر انجمن موسیقی استان فارس، رهبر ارکستر فیلارمونیک فارس، برخی از اساتید، نوازندگان و اهالی هنر و موسیقی به بیان نکات و دیدگاه های خود درباره وضعیت موسیقی از جنبه‌های گوناگون پرداختند. این در حالی است که بعد از صحبت هنرمندان و فعالان موسیقی، سمیعی و همراهانش به پاسخ و بررسی مسایل پرداختند.

کم و کاستی ها را می پذیریم

امیرحسین سمیعی اظهار کرد: هدف از سفر به استان‌های مختلف بررسی مشکلات و پیگیری معضلات مربوط به جامعه موسیقی است؛ همچنین بررسی و به رای گذاشتن ظرفیت‌های عظیمی که در استان‌های مختلف وجود دارد و پرداختن بی چون و چرا به همه مناطق از دیگر اهداف دفتر موسیقی وزارت ارشاد به شمار می‌رود. البته که نگاه ما در جشنواره موسیقی فجر ۱۴۰۲ توجه به عدالت فرهنگی بود؛ لذا تلاش کردیم تا این عدالت فرهنگی را با توجه به بضاعت نخستین سالی که این جشنواره برگزار شد ایجاد کنیم. البته کم و کاستی‌هایی وجود داشت و به این نتیجه رسیدیم که قدم اصلی برای رفع این کاستی‌ها، خارج شدن از تهران و سفر به استان‌های مختلف کشور برای ارزیابی وضعیت موسیقی است.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ظرفیت‌های خوب و ارزشمند استان فارس پیرامون حوزه موسیقی گفت: من معتقدم که در حوزه موسیقی شیراز اتفاق فوق‌العاده‌ای در حال رخ دادن است و اگر نسبت به این اتفاقات بی‌توجه باشیم از نگاه اصلی وزارت که عدالت فرهنگی است دور خواهیم شد. البته رصد استعدادها و موسیقی‌هایی که در جهت تقویت فرهنگ و ریشه‌های ما عمل می‌کند، ضرورت دارد. ضمن اینکه من بر این باورم بسیاری از مشکلات در عرصه موسیقی مساله اعتبارات و نقدینگی نیست؛ ۹۰ درصد از مشکلات افراد فعال در این عرصه مبنای مالی و حمایتی ندارد بلکه مبنای معنوی دارد.

نباید موسیقی جدی در صف اجراهای دیگر پاپ قرار بگیرد

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: اتفاقاتی که در شیراز و استان فارس می‌افتد می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد. ممکن است در برخی استان‌ها موسیقی نواحی جلوتر باشد، در برخی استان‌ها موسیقی جهانی به صورت علمی‌تری دنبال شود و در بعضی دیگر نیز موسیقی ایرانی پیشتاز باشد اما در استان فارس هم در موسیقی ایرانی هم در آواز جمعی، هم در موسیقی جدی و ارکستری اتفاقات خوبی رقم خورده است؛ حتی می‌توان گفت این حرکات خودجوش و باکیفیت را در پایتخت هم نداریم؛ در شیراز یک جوشش اساسی در حال جریان است.

وی عنوان کرد: ارکسترها در بعضی استان‌ها به دشواری شکل می‌گیرد اما در استان فارس این ارکسترها به صورت حرفه‌ای شکل گرفته و در حال فعالیت هستند، حتی نگاه به آواز کلاسیک در شیراز تخصصی‌تر از تمام استان‌هاست. من معتقدم نباید موسیقی جدی در صف اجراهای دیگر پاپ قرار بگیرد. مبنای این سفر این است که ما این سیستم فرآیند بروکراتیک را کنار بگذاریم و باور کنیم که می‌توانیم مشکلات را با گفت‌وگو حل کنیم. ضمن اینکه بایستی شرایطی فراهم شود تا گروه‌های موسیقی جدی برای اجرای صحنه‌ای مجبور نباشند در لاین نوبت قرار بگیرند چراکه این نوع موسیقی است که به فرهنگ ما ضریب می‌دهد.

برای موسیقی فارس باید کار ویژه انجام داد

وی با بیان اینکه موسیقی جدی در فارس به مرزی رسیده که باید دیده شود، گفت: بررسی وضعیت موسیقی در فارس و تناسب‌سنجی این برآیند نشان از موفقیت فوق‌العاده فارس در حوزه موسیقی می‌دهد، لذا برای فارس باید کار ویژه انجام داد. بایستی فعالان در این عرصه دغدغه‌های خود را بی واسطه بیان کنند، ما هم در مرکز موسیقی تمام تلاشمان را به کار می‌گیریم تا این سد شکسته شود و ارتباطات با مرکز موسیقی به یک مکاتبه اداری محدود نشود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در دولت سیزدهم تلاش شده تا این سدها شکسته شود؛ سفر به استان‌های مختلف با این هدف انجام می‌شود تا ما بتوانیم بدون واسطه با افراد فعال در این عرصه رو در رو شویم و تدابیر کافی برای اجرایی شدن سیاست‌ها و حل مشکلات در این بخش اتخاذ شود.

دفتر موسیقی، بیمه اهالی سرود را پیگیری می کند

حامد جلیلی مسؤول دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: هدف دفتر سرود در ۲ سال گذشته ارتقای سطح کیفی گروه‌های سرود، ساماندهی گروه‌ها و پیدا کردن استعداهایی بوده که در این زمینه وجود دارند و دیده نمی‌شوند، برای تحقق این امر راهکارها و برنامه‌هایی ارایه شده و بدون شک امسال نیز گام بزرگی در این مسیر برداشته خواهد شد. در حال حاضر آموزش مربیان گروه سرود به صورت جدی پیگیری می‌شود و این اقدام در مراحل بعدی به صورت پیشرفته‌تر در هر استان دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیمه اهالی سرود توسط صندوق هنرمندان به صورت جدی در حال پیگیری است، گفت: معمولا گروه‌های سرود در هیچ رسته‌ای از هنر جای داده نمی‌شوند، لذا پیگیری‌هایی برای حل مشکل بیمه آنها صورت گرفته و در سال جاری بیمه اهالی سرود انجام خواهد شد.

جلیلی درباره کمک‌های مالی به گروه‌های سرود گفت: ۱۰ هزار گروه سرود در کشور داریم؛ گروه‌هایی از کوچک‌ تا بزرگ که قابلیت بالایی در این عرصه دارند. ما معتقد هستیم گروه‌های بزرگ باید آنقدر توانمند شوند که بتوانند گلیم خود را از آب بیرون بکشند؛ به اعتقاد ما گروهی که به اجرای میدانی نرسد گروهی است که در اجرا موفق نبوده است. ما براین باوریم بحث هنری جداست و بحث سلیقه مردم هم که باید در ساخت کارها لحاظ شود، به صورت جداگانه مورد توجه است.

وی ادامه داد: باید به همه گروه‌ها رسیدگی شود و اگر بخواهیم بحث مالی را برای همه آنها پیش ببریم حقوق بسیاری از گروه‌ها ضایع می‌شود، در بحث آموزش هم بحث رسانه به صورت جدی تعریف شده و بر این باور هستیم که اگر مربی، رسانه را بشناسد می‌تواند اثر تولیدی خود را در فضای مجازی منتشر کند.

پوست‌اندازی برای عدالت فرهنگی شنیداری موسیقی نواحی

محمدعلی مرآتی دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران هم گفت: از سال گذشته پوست‌اندازی برای عدالت فرهنگی شنیداری موسیقی نواحی ایران آغاز شد؛ ملاک برای شرکت در این جشنواره به احترام بزرگان موسیقی بر اساس یک فراخوان تعریف شد.

محمدعلی مرآتی ادامه داد: موسیقی نواحی ایران یک موسیقی سطح هنری است که نخبگان و بزرگان گروه‌های شرکت کننده را انتخاب می‌کنند و ما تلاش می‌کنیم شرایط را برای اجرای شرکت کنندگان در این جشنواره ایجاد کنیم، متأسفانه هنوز این ظرفیت را نداریم که از همه گروه‌ها برای حضور در این جشنواره دعوت کنیم. ظرفیت استان فارس از منظر موسیقی در تنوع فرهنگ شنیداری موسیقی اقوام بر همگان روشن است؛ در این استان اقوام مختلفی در کنار هم موسیقی فراقومیتی ایجاد کردند.

دبیر پانزدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در پایان گفت: امسال به زودی از اداره‌کل‌ها خواسته می‌شود که ظرفیت موسیقی را اعلام کنند؛ بدون شک ساز و کار امسال دقیق‌تر خواهد بود. خود منطقه‌ها افراد را معرفی می‌کنند و ظرفیت‌بندی‌ها مشخص می‌شود تا بتوانیم از این طریق عدالت موسیقی نواحی را ایجاد کنیم.

کد خبر 6091776 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • هفدهمین کاروان زیر سایه خورشید در مسیر استان سمنان
  • کری شاعرانه سپاهان برای پرسپولیس! (عکس)
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار