Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازار اول و ابزار‌های نوین مالی در میان بازار‌های فرابورسی با رشد معاملات سهام و اوراق بهادار روبه‌رو شدند. تاریخ انتشار: 17:53 - 04 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۶۳۶۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از مدیریت ارتباطات فرابورس ایران، در این هفته شاخص در آخرین روز کاری در سطح ۳ هزار و ۲۹۲ واحدی ایستاد که رشد ۳ درصدی را از ابتدای هفته و ۴۶ درصدی را از آغاز سال نشان می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان بر ارزش بازار فرابورس نیز ۱.۶ درصد طی این هفته افزوده شد تا این متغیر افزایش ۳۳ درصدی را از ابتدای سال جاری تجربه کند.

در این میان طی هفته معاملاتی گذشته شاهد جابه جایی ۵ هزار و ۵۴۸ میلیون ورقه بهادار به ارزش ۳۶ هزار و ۱۳۹ میلیارد ریال در مجموع بازار‌های فرابورسی بودیم که این میزان مبادلات طی ۸۲۸ هزار دفعه صورت گرفت. بدین ترتیب در مقایسه با هفته پیش از آن حجم دادوستد‌ها ۳۳ درصد و ارزش آن ۱۰ درصد کاهش یافت.

در میان بازار‌های فرابورسی بازار اول و ابزار‌های نوین مالی با رشد معاملات سهام و اوراق بهادار روبه‌رو شدند. بدین ترتیب در بازار اول ۵۵۱ میلیون سهم به ارزش مبادلاتی ۲ هزار و ۳۳۴ میلیارد ریال تغییر مالکیت یافت که رشد ۶ و ۲ درصدی در حجم و ارزش دادوستد‌ها را نسبت به هفته پیش از آن نشان می‌داد. در بازار دوم و پایه، اما شاهد کاهش معاملات هفتگی سهام بودیم.

همچنین در بازار ابزار‌های نوین مالی ۱۸۲ میلیون ورقه دادوستد شد که ارزش آن ۱۱ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال بود. این ارقام حاکی از رشد ۲۴ و ۱۹ درصدی حجم و ارزش معاملات این بازار در مقیاس هفتگی دارد.

در این بازار اوراق بدهی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله با افزاش دادوستد‌ها روبه رو شدند، در حالی که اوراق تسهیلات مسکن کاهش نسبی معاملات را تجربه کرد.

شیمیایی‌ها صدرنشین گروه‌های فرابورسی

در هفته کاری قبل گروه محصولات شیمیایی صنعت پیشرو فرابورس بود. این گروه ۱۰ درصد از ارزش کل معاملات خرد بازار سهام را که رقم ۲۳ هزار و ۹۴۶ میلیارد ریال بود به خود اختصاص داد و در پله نخست ایستاد. پس از آن دو گروه انبوه‌سازی و بانکی‌ها در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

درج نیلی کرمان در تابلو رشد بازار SME

از مهمترین رویداد‌های هفته قبل باید به درج نماد «غنیلی» در بازار شرکت‌های کوچک و متوسط اشاره کرد. بنابر اعلام مدیر پذیرش فرابورس، نماد معاملاتی شرکت مجتمع تولیدی نیلی صنعت کرمان از تاریخ دوم مردادماه در تابلو رشد بازار شرکت‌های کوچک و متوسط درج شد.

این نماد یازدهمین شرکت درج‌شده در بازار بنگاه‌های کوچک و متوسط SME و نهمین شرکت در تابلو رشد این بازار به شمار می‌رود که در گروه محصولات غذایی و آشامیدنی به غیر از قند و شکر قرار دارد. تاریخ پذیرش این شرکت نیز هشتم بهمن‌ماه سال ۱۳۹۷ است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اوراق بهادار ابزارهای مالی معاملات سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟