Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@20:24:38 GMT

نارضایتی مبتکر «ریتوییت» از ابداع خود

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۶۶۵۴

نارضایتی مبتکر «ریتوییت» از ابداع خود

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ مبتکر قابلیت بازنشر (ریتوییت) توییت اعتقاد دارد ایده‌ی او برخلاف آنچه در ابتدا انتظار داشته، ایده‌ی بدی بوده است. او می‌گوید این قابلیت مثل این است که اسلحه‌ی پر را دراختیار کودکی چهارساله قرار دهید. کریس وترل که یکی از طراحان اصلی سرویس تعطیل‌شده‌ی گوگل‌ریدر بود و در سال ۲۰۰۹ به تیم توییتر ملحق شد، در گفت‌وگو با بازفید گفت درابتدا، اضافه‌‌کردن چنین قابلیتی به این پلتفرم اضافه‌کردن قابلیتی ساده برای کمک به کاربران برای اشتراک‌گذاری توییت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از اینکه قابلیت ریتوییت به توییتر اضافه شود، کاربران برای اشتراک‌گذاری مجدد توییت مجبور بودند تمام آن توییت را به‌سادگی کپی کنند.

وترل در این مصاحبه اعلام کرد زمانی‌که تیم فنی توییتر کار روی قابلیت ریتوییت را آغاز کرد، دغدغه‌ی اصلی آن‌ها کارکرد چنین قابلیتی در شرایطی مثل اطلاع‌رسانی درباره‌ی زلزله بوده است و آن‌ها به‌هیچ‌وجه آماده‌ی تغییرات بنیادینی نبودند که این قابلیت در پلتفرم توییتر ایجاد کرد.

وترل در این‌ باره به بازفید گفت:

به‌ندرت کسی سؤال اجتماعی کلی‌تر و جالب‌تر از این سؤال مطرح کرده  استکه «چه چیزی به اشتراک گذاشته شد؟»

بلافاصله بعد از آغاز به کار قابلیت ریتوییت، وترل از میزان تغییری شگفت‌زده شد که این قابلیت در فرایند گسترش اطلاعات ایجاد کرد او درباره‌ی این‌ موضوع گفت:

ریتوییت کارهایی به مراتب فراتر از آنچه برایش طراحی شده بود انجام داد. این ویژگی قدرتی برای ایجاد تغییر داشت که قابلیت‌های دیگر پلتفرم از آن بی بهره بودند.

ریتوییت به افراد این قدرت را می‌دهد قبل از اینکه قربانی فرصت دفاع از خود پیدا کند، به‌صورت دسته‌جمعی به او حمله کنند و چهره‌ای دروغین از او بسازند 

مثل اغلب شرکت‌های فناوری که قابلیت‌های ابتکاری خودشان را بازطراحی می‌کنند، وترل هم سراغ بازنگری قابلیت طراحی‌شده‌ی خودش رفته است. این ایده زمانی در او تقویت شد که سال ۲۰۱۴ شاهد بود تعداد زیادی از کاربران راست‌گرای افراطی، به پویش انتخاباتی حامی فمنیست‌ها حمله کردند.

او در این‌ باره گفت:

آسیب‌رساندن به کسی که از او خوششان نمی‌آمد، برای آن‌ها خیلی ساده بود. اگر از قربانیان این حمله‌ها سؤال کنید، به شما می‌گویند ریتوییت‌کردن به مهاجم فرصت می‌داد قبل از اینکه قربانی فرصت پاسخ‌دادن بیابد، تصویری غلط از او معرفی کند. چنین رفتاری باعث شد به این نتیجه برسم که این‌ها گروه کوچکی با رفتارهای ناخودآگاه نیستند؛ بلکه این نوعی رفتار جمعی خودآگاه است. این مسئله من را تا سرحد مرگ به وحشت انداخت. به‌یاد دارم که روزی یاد این عبارت معروف افتادم: «قدرت را دراختیار مردم قرار دادیم». با خودم فکر کردم چه اتفاقی رخ می‌دهد اگر این عبارت را کمی تغییر دهیم: «ما قدرت را به دست‌های مردم سپردیم».

وترل معتقد است زمان برای تغییر رویه‌ی اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی گذشته است؛ چون این کار ممکن است به‌طور مثال شبکه‌های اجتماعی بازی را به‌سمتی هدایت کند که قدرت کاربرانی با دنبال‌کنندگان زیاد را برای افزایش سطح تولید محتوا افزایش دهد. وترل پیشنهاد داد تغییر رویه‌ برای یکپارچه‌کردن مخاطبان برای این شبکه‌ها و حذف تمام قابلیت‌های اشتراک‌گذاری گسترده و کلی بهتر خواهد بود.

جک دورسی، مدیرعامل توییتر، درباره‌ی اظهارت وترل به بازفید گفت:

ما قطعا به همه‌ی تأثیراتی فکر می‌کنیم که قابلیت‌های توییتر ممکن است داشته باشند. به‌عنوان مثال، ریتوییت‌کردن همراه‌ با اظهارنظر، می‌تواند قبل از انتشار بررسی شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی زلزله فناوری مرگ مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی

به گزارش «مدیکال اکسپرس»، تنها در سال گذشته بیش از ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر سرطان جان خود را از دست دادند. پیگیری خستگی‌ناپذیر برای شناخت این بیماری پیچیده موجب پیشرفت پزشکی در ابداع رویه‌های درمانی کمتر تهاجمی و در عین حال موثر شده است.

ایمنی درمانی (ایمنوتراپی) به عنوان یک راه حل احتمالی در حال افزایش است. ایمنی‌درمانی دربرگیرنده استفاده از قدرت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول‌های سرطانی است.

محققان در دانشکده مهندسی دانشگاه کارنگی ملون (آمریکا) راهی برای بهبود و بهسازی یک روش درمانی و تبدیل آن به یک رویه مهم ابداع کرده‌اند. «رونگ تونگ» استادیار مهندسی شیمی با همکاری «ونجون ربکا کای» استادیار علوم و مهندسی مواد، اقدام به بررسی یک روش ایمنی‌درمانی سرطان کرده که از مدت‌ها پیش مورد علاقه محققان بوده است.

این رویکرد شامل فعال سازی سلول‌های ایمنی در بدن و برنامه‌ریزی دوباره آن ها برای حمله و نابودی سلول های سرطانی است. این روش درمانی با پروتئین سایتوکین (cytokine) انجام می شود.

سایتوکین‌ها مولکول های پروتئین کوچکی هستند که به عنوان پیام‌رسان‌های بیوشیمیایی بین‌سلولی عمل می‌کنند و توسط سلول های ایمنی بدن برای هماهنگی پاسخ آن ها آزاد می شوند.

تونگ و کای با همکاری شماری از دانشجویان مهندسی شیمی از یک رویکرد نوآورانه برای بهره برداری از پروتئین های سایتوکین به عنوان یک درمان ایمنی بالقوه استفاده کردند.

بر خلاف روش‌های قبلی، تکنیک ابداعی آن ها تضمین می کند که سایتوکین‌های تحریک کننده سلول های ایمنی بطور موثر برای هفته‌ها در داخل تومورها قرار می‌گیرند و در عین حال ساختار سایتوکین را نیز حفظ می‌کنند.

درمان های کنونی سرطان مانند شیمی درمانی قادر به تمایز بین سلول های سالم و سلول های سرطانی نیستند. تحریک سیستم ایمنی بدن برای حمله به تومورها یک جایگزین امیدوارکننده برای درمان سرطان است.

انتقال سایتوکین‌ها می تواند موجب حرکت و فعالیت سلول های ایمنی در تومور شود اما تحریک بیش از حد سلول های سالم نیز می تواند تاثیرات جانبی شدیدی داشته باشد. هدف این تیم تحقیقاتی یافتن یک توازن بین کشتن سلول های سرطانی در بدن در عین آسیب نزدن به سلول های سالم است.

تونگ و دانشجویان او به منظور تحقق این هدف اقدام به ایجاد ذرات خاصی با اندازه‌های متمایز کردند که به تعیین محلی که دارو باید اثر بگذارد، کمک می کنند. این ذرات ریز طراحی شده اند که در داخل محیط تومور بمانند. کای و دانشجویانش نیز روی سنجش خصوصیات سطحی این ذرات کار کردند.

ترکیب آنتی‌بادی‌های خاص با سایتوکین‌های ذره‌ای برای از میان برداشتن تومورها در این مطالعه موفق عمل کرد. اعضای این تیم تحقیقاتی امیدوارند که نقش و تاثیر آن ها بر تحول ایمنی‌درمانی بخشی از یک کارزار بزرگتر به سمت رویکردهای درمانی سرطان بدون زیان به سلول های سالم باشد.

به گفته آن  ها، این رویکرد جدید الصاق کردن سایتوکین‌ها به ذرات همچنین می تواند در آینده برای انتقال انواع دیگری از داروهای ایمنی‌درمانی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • عزیزم بلیت بگیر، میریم لندن؛ سرمستی ادمین توییتر دورتموند از صعود به فینال لیگ قهرمانان!
  • ابداع سلول خورشیدی آبدار
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • الکترونیک سبز می‌شود/ ابداع نانوسیم‌هایی که از هوا برق تولید می‌کنند 
  • دیگر نیازی به نمونه خون نیست/ ابداع فناوری سنجش اکسیژن در تنفس 
  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم