Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@13:19:24 GMT

تدبیری برای کاهش تصادفات جاده ای جنوب کرمان

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۴۹۴۵۸

تدبیری برای کاهش تصادفات جاده ای جنوب کرمان

تین‌نیوز | 

اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان با تدابیر پیشگیرانه خود کاهش ۱۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در این منطقه را رقم زده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هفت شهرستان جنوبی استان کرمان به دلیل نبود زیرساخت های لازم در حوزه حمل و نقل همواره جزو مناطق پر تصادف بوده که با تدبیر دولتمردان تدبیر و امید زمینه استقرار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان فراهم و با استقرار این اداره کل خدمات زیادی به جمعیت یک میلیون نفری این دیار ارئه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش ۱۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در جنوب کرمان

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرما ن از کاهش ۱۰ درصدی تصادفات منجر به فوت در این منطقه خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بر اثر حوادث رانندگی در جنوب استان کرمان ۶۱ نفر در ۵۰ فقره تصادف جان خود را از دست داده اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۰ درصدی را نشان می دهد.

مجتبی محمودی افزود: همکاران ما در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان با وجود هزینه های سنگین نگهداری و ایمن سازی محورها با تمام تلاش و توان برای ایجاد ایمنی در محورهای ارتباطی این منطقه و کاهش حوادث رانندگی تلاش می کنند.

بیشترین تصادف منجر به فوت در جیرفت و کمترین آن در فاریاب

فرمانده قرارگاه پلیس راه جنوب استان کرمان نیز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیشترین تصادف منجر به فوت در جیرفت و کمترین آن در حوزه شهرستان فاریاب ثبت شده است.

سرهنگ دادمولا آبکار افزود: یشترین عواملی که منجر به تصادف در جاده ها می شود نبود سرعت مطمئنه و رعایت نکردن فاصله طولی مناسب است و اگر این موارد توسط رانندگان رعایت شود آمار تصادفات پایین می آید.

وی اظهار داشت: کاهش حوادث رانندگی در جاده های اصلی و فرعی منطقه جنوب کرمان در گرو رعایت کامل مقررات توسط رانندگان است.

سرهنگ آبکار به مسافران توصیه کرد که با احترام و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ایمنی و سلامت سفر خود را تضمین کنند.

لزوم تعریض محور کهنوج - قلعه گنج

فرماندار قلعه گنج هم تسریع در عملیات تعریض محور کهنوج _ قلعه گنج را خواستار شد و گفت: وصل شدن محور رمشک به فنوج در استان سیستان و بلوچستان و قلعه گنج به جاسک در استان هرمزگان از مهمترین طرح هایی است که در صورت تسریع در روند تکمیل شدن آنها شاهد توسعه بیشتر قلعه گنج و کاهش تصادفات منجر به فوت در این شهرستان خواهیم بود.

عطا ناوکی شناسایی نقاط حادثه خیز و رفع این نقاط با روشنایی نقطه ای، نصب چراغ های هشدار دهنده، اصلاح قوس ها و تعریض نقاط باقی مانده در محور قلعه گنج -کهنوج، نصب دوربین های ثبت تخلف و کنترل سرعت در محورهای قلعه گنج - کهنوج و قلعه گنج – رمشک راخواستار شد.

قطعه سوم پروژه دو بانده کردن محور دلفارد - جیرفت در انتظار مجوز

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان نیز با اشاره به اینکه قطعه سوم پروژه دو بانده کردن محور دلفارد - جیرفت در انتظار مجوز است به ایرنا گفت: ۱۱ کیلومتر از جاده این مسیر را کار کرده ایم ولی امروز وضعیت اقتصادی بدی را تجربه می کنیم، با این حال پیمانکار آماده و کارخانه آسفالت هم در حال نصب است تا این پروژه ادامه پیدا کند، البته قطعه سوم هم در دست مطالعه است که امیدواریم زودتر مجوز آن را بگیریم.

محمد ساردویی افزود: سرعت غیرمجاز در مسیر دلفارد، متاسفانه باعث اتفاقات ناگوار زیادی شده است در حالی که تابلوهای زیادی نصب شده که محدودیت سرعت را ذکر کرده و جاده بر اساس همین سرعت حداکثر در روز ۹۰ و در شب ۸۰ کیلومتر طراحی شده است اما متاسفانه توجهی به این نکات نمی شود.

باریک بودن جاده ها، تخطی از سرعت مطمئنه و توجه نکردن به جلو از بیشترین عوامل بروز تصادف در محورهای مواصلاتی جنوب کرمان است.

طی یک سال گذشته ایمن سازی ۱۵۸ کیلومتر از نقاط حادثه خیز هفت شهرستان جنوبی استان کرمان انجام شده است.

بنا به گفته علی تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، باید برای ایجاد زیرساختهای مناسب تردد، حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب کرمان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راهداری کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۴۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • واژگونی نیسان در قلعه گنج با یک کشته و یک مصدوم
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران