Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- براساس آخرین اخبار و اعلام سازندگان سریال تلویزیونی "متسر ربات" این سریال امسال اخرین فصل خود را پشت سر گذاشته و دیگر ساخته نخواهد شد. تاریخ انتشار: 10:30 - 05 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۶۰۰۰

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، براساس آخرین اخبار و اعلام سازندگان سریال تلویزیونی "مستر ربات" این سریال امسال اخرین فصل خود را پشت سر گذاشته و دیگر ساخته نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این سریال محبوب تلویزیونی با بازی رامی مالک از سال ۲۰۱۵ وارد رسانه کابلی شد و توانست در چندین دوره از جوایز‌های مختلف تلویزیونی افتخارات فراوانی را به دست آورد، رامی مالک که با تازگی در نقش فردی مرکوری در فیلم "افسانه کولی" اسکار را از آن خود کرده برای بازی در سریال مستر ربات هم جایزه بهترین بازیگر مرد سریال را دریافت کرد.

آقای ربات مجموعهٔ تلویزیونی آمریکایی، در ژانر درام و تریلر روان‌شناختی است که توسط سم اسماعیل ساخته شده‌است. رامی ملک در این سریال در نقش یک هکر و مهندس امنیت رایانه به‌نام الیوت آلدرسون ظاهر شده که از اختلال افسردگی اساسی و اختلال اضطراب اجتماعی رنج می‌برد.

او توسط شخص مرموزی به اسم «آقای ربات» که رهبر گروه هکتیویسمی به نام «جامعه لعنتی» است دعوت به گروه می‌شود تا بتوانند با هک کردن شرکت بزرگ «ای کورپ» بدهی بسیاری از مردم را پاک و علیه سرمایه‌داری قیام کنند.

با اینکه داستان سریال دربارهٔ الیوت آلدرسون است و ما در سریال ماجرا‌های او را دنبال می‌کنیم، اما آقای ربات نام مستعار الیوت نیست. آقای ربات را ما اولین بار در مترو می‌بینیم. مردی با ظاهر ژولیده که روی کتش برچسبی دوخته شده با عنوان «آقای ربات»، مردی که پیشنهادی عجیب به الیوت می‌دهد و او را برای مبارزه با شرکت‌های بزرگ سرمایه‌داری به گروه خود دعوت می‌کند، آقای ربات در واقع یک آنارشیست در دنیای مدرن امروز است که فکرش هک کردن سیستم‌های بزرگ و مهم‌تر از همه شرکت «ای کورپ» (که الیوت ایول کورپ/ شرکت شیطان) می‌خواندش است تا تمامی بدهی‌های مردم دنیا را پاک کنند.

درواقع الیوت در طول سریال بین همراهی با آقای ربات و تایرل ولیک، معاون رئیس‌ای کورپ گرفتار شده‌است، هر دو نفر دوست دارند او همراه‌شان شود تا در پروژه‌هایشان موفق شوند و الیوت نمی‌داند چه کار کند. از بازیگران سریال می‌توان به رامی ملک، کارلی چایکین، کریستین اسلیتر، پورتیا دوبلدی، مارتین والستروم، مایکل کریستوفر، گریس گامر و هم چنین بی‌دی ونگ اشاره کرد.

طبق گفته سم اسماعیل، ایده اصلی سریال نزدیک به پانزده سال پیش به ذهن او رسیده و او قصد داشته ابتدا آن را به صورت فیلم بسازد، اما موفق نشده‌است. نویسندگی و کارگردانی بیشتر اپیزود‌های سریال توسط خود سم اسماعیل انجام گرفته‌است و کریستین اسلیتر و ایگور ساربشیک به همراه رامی ملک کار تهیه‌کنندگی سریال را برعهده داشته‌اند. لوکیشن اصلی آقای ربات شهر نیویورک است و عمده کار فیلمبرداری نیز در این شهر انجام گرفته‌است.

تاکنون سه فصل از سریال تولید و پخش شده‌است. پخش فصل اول این سریال از تاریخ ۲۴ ژوئن ۲۰۱۵ و در قالب ده قسمت در شبکهٔ کابلی یواس‌ای نتورک آغاز شد. فصل دوم نیز که دارای ۱۰ قسمت بود از تاریخ ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۶ روی آنتن رفت و فصل سوم نیز در تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۱۷ منتشر شد. آقای ربات برای فصل چهارم تمدید شده‌است. در اوت ۲۰۱۸، اعلام شد که فصل ۴، فصل پایانی این مجموعه خواهد بود و در سال ۲۰۱۹ پخش خواهد شد. فصل چهارم در ۱۲ قسمت تولید خواهد شد.

آقای ربات با استقبال بسیار بالای منتقدان و تماشاگران همراه شد و چندین جایزه مهم از جمله جایزه گلدن گلوب بهترین مجموعه تلویزیونی – درام را دریافت کرد. در سال ۲۰۱۶ این سریال نامزد شش جایزه امی ساعات پربیننده شد که در این بین توانست جایزه امی ساعات پربیننده برای بهترین بازیگر نقش اول مرد در مجموعه تلویزیونی درام را برای رامی ملک به‌دست‌آورد. هم چنین آقای ربات بخاطر دقت علمی خود در مسائل هک و امنیت مورد توجه و تحسین قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رامی مالک اخبار هالیوود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • واکنش وحید شمسایی به شوخی سریال «نون خ ۵» +فیلم