Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منوچهر منطقی دبیر ستاد فناوری فضایی و حمل و نقل هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه اولین نشست توسعه حمل و نقل هوشمند و در جمع خبرنگاران درباره بحث هوشمند سازی اظهار کرد:هوشمند سازی دو بخش دارد یکی آنکه مربوط به نهاد‌های بالادستی است و دیگری هوشمندسازی که به رفاه حال مردم ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: واحد‌های مختلفی وارد عمل شده اند، اما هوشمندسازی باید زیست بوم مورد نظر خودرا معرفی کند، خدمات بهتری ارائه کند و نقش بارزی در جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: شهریور؛ زمان آغاز به کار جت‌های تخصصی مسافربر

منطقی با بیان اینکه ایران در زمان درستی وارد حوزه هوشمندسازی شده است گفت: شرکت‌های متعددی وارد عمل شده اند و روی بحث هوشمندسازی کار می‌کنند، اما اکنون زمان بهینه سازی این استارت آپ‌ها و شرکت‌ها فرا رسیده است.

دبیر ستاد فناوری فضایی معاونت علمی بیان کرد: قرار دادن استارت آپ‌ها کنار هم، استفاده بهینه از آن‌ها و تدوین سند راهبردی هدفی است که معاونت علمی آن را دنبال می‌کند.

فعالیت  ۶۰ استارت آپ در حوزه هوشمندسازی 

وی درباره تعداد استارت آپ‌ها گفت: حدود ۶۰ استارت آپ و شرکت در حوزه هوشمندسازی کار می‌کنند، اما تمام شرکت‌های IT توانایی ورود به حوزه هوشمندسازی را دارند.

دبیر ستاد فناوری فضایی معاونت علمی تصریح کرد: در بخش تجهیزات عقب نیستیم، اما در بخش خدمات هنوز باید کار داریم البته دو سال زمان لازم است تا بتوانیم هماهنگی لازم را میان دستگاه‌های متولی و شرکت‌ها ایجاد کنیم.

منطقی درباره نقش معاونت علمی گفت: بزرگترین نقش معاونت یکپارچه سازی است؛ این نهاد به عنوان  پل ارتباطی میان دستگاه‌های مختلف شناخته می‌شود؛ به موازات تنظیم سند راهبردی برنامه‌های خود را پیش می‌بریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری دانش بنیان معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست