Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از لرستان، به‌نقل‌از اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، حجت‌الله ناصرپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان این‌که عملیات «مرصاد» آخرین برگ زرین از تاریخ هشت ساله دفاع مقدس ماست، گفت: منافقین شش روز پس‌از پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل از سوی ایران، پنجم مرداد 67 به پیشتیبانی رژیم بعث عراق عملیاتی تحت عنوان «فروغ جاویدان» را طرح‌ریزی کرد و به خیال واهی خویش ظرف 48 ساعت ایران اسلامی تسلیم نقشه شیطانی آنان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: عملیات مرصاد به فرماندهی شهید امیر «علی صیاد شیرازی» و با رمز یا علی(ع) در واقع پاسخ به عملیات فروغ جاویدان منافقین و جهت جلوگیری از پیش‌روی و هجوم منافقین به سمت کرمانشاه آغاز شد.
ناصرپور بیان کرد: منافقین در سحرگاه سومین روز از مرداد 67 از مرز خسروی به طرف سرپُل ذهاب حرکت کرده بودند و در حال پیش‌روی بودند که رزمندگان با بصیرت اسلام در لبیک به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در تنگه چار زبر توانستند بر آنان وارد شوند.
وی با بیان این‌که جریاناتی تلاش می‌کنند که جای جلاد و شهید، را عوض کنند، گفت: لازم است جهت روشنگری افکار عمومی جنایات و ناگفته‌های گروهک منافق افشا و بازخوانی شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان به شهادت رساندن 17 هزار زن، مرد، کودک، جوان و پیر که در کوچه و بازار در حال امرار و معاش بودند؛ با هدف زنده نگه داشتن نام سازمان منافقین و بزرگ‌نمایی آن، طراحی و ساخت شکنجه‌گاه‌هایی در اردوگاه‌های کشور عراق برای شکنجه افراد بریده از گروه و مشکوک، حفر گورهای دسته‌جمعی برای دفن بی‌نام و نشان و پنهانی افراد را ازجمله جنایات منافقین در عملیات مرصاد برشمرد و تصریح کرد: از هم پاشیدن خانواده‌ها و رواج دادن ازدواج و طلاق تشکیلاتی و اجباری، اعلام کانون گرم خانواده به‌عنوان منشأ فساد در جامعه و تلاش برای از بین بردن این نهاد مؤثر زندگی اجتماعی بشریت، عرضه یک ایدئولوژی التقاط که منجر به شکل گیری فرقه‌ای الحادی گردیده است نیز ازجمله جنایات منافقین در عملیات مرصاد بود.
ناصرپور با بیان این‌که سرکردگان گروهک منافقین حتی به نیروهای خودشان هم رحم نمی‌کردند، خاطرنشان کرد: هم‌زمان با علائم شکست منافقین در عملیات مرصاد، سر کرده آن‌ها برای قتل منافقین داخلی گروهک برنامه‌ریزی کرد و با برخوردهای‌غیر صادقانه با اعضاء و بهره‌گیری از فریب و خدعه آن‌ها را به کشتن داد.
وی با ذکر این مطلب که دستور قتل و غارت اموال مردم در عملیات مرصاد توسط سرکرده‌گان گروهک منافقین یکی دیگر از جنایات فجیع آنان بود، اظهارکرد: به نیروهای خود گفته بودند پس‌از 24 ساعت ورود به ایران هرچه دوست داشتید غارت کنید، به هر کسی‌که سر راه‌تان بود تجاوز کنید. این دستور رجوی خائن یعنی این‌که هر انسان بی‌گناهی را بکشید.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان ادامه داد: گروهکی که خود را مجاهدین خلق نامیده بودند به همان خلق به سبک فیلم‌های قبایل قدیمی بشر است که با رسیدن به هر روستایی به غارت اموال مردم و تجاوز و قتل و کشتار می‌پرداختند، حمله کردند و قصد داشتند برای رسیدن به قدرت سیاسی این‌گونه به مردم خدمت کنند.
ناصرپورافزود: منش سرکردگان این گروهک با همه مفاد قانونی کنوانسیون حقوق بشر به‌ویژه پروتکل ژنو در حمایت از مردم و مراکز بهداشتی در تضاد بود به‌نحوی‌که در یک بمباران 30 نفر در یک بیمارستان در اسلام‌آباد را با ریختن مواد آتش‌زا زنده زنده سوزاندند.
وی گفت: گروهک منافقین در جریان عملیات مرصاد با تلاش رزمندگان، طومارشان در طول چهار روز درهم پیچید و برای همیشه ایده نامبارک آن‌ها به زباله دان تاریخ سپرده شد و سر سپردگی آن‌ها به غرب بیشتر روشن شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: در تجزیه و تحلیل پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات مرصاد، دو عامل اثربخشی رزمندگان لرستانی اعم‌از داوطلبان عشایر و نیروهای تیپ 57 سپاه پاسداران و اقدامات حمایتی مؤثر لشکر 84 لرستان و آتش باران هجومی هوانیروز قهرمان ارتش بسیار موثر بود.
ناصرپور با گرامیداشت یاد و خاطره 300 تن شهدای عزیزمان در عملیات غرورآفرین مرصاد و به‌ویژه 70 شهید لرستانی از این جمع، گفت: نسل امروز انقلاب اسلامی با امانت‌داری آن سطح تراز سلحشوری آن ایثارگران و بلاجویان دشت کربلایی هشت سال دفاع مقدس را حفظ و به نسل‌های بعد انقلاب منتقل می کند.
وی تصریح کرد: در این عملیات بیش‌از چهار هزار و 800 نفر از نیروهای منافق و عراقی در قالب 20 تیپ مشترک به هلاکت رسیدند همچنین تجهیزات قابل ملاحظه‌ای ازجمله 120 دستگاه تانک، 400 دستگاه نفربر و هزاران قبضه سلاح‌های سبک و نیمه سنگین از دشمن منهدم شده و غنایم زیادی نیز به دست رزمندگان اسلام افتاد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به این‌که گروهک تروریستی منافقین در همان اوائل پیروزی انقلاب تاکنون جنایات بی‌شماری را بر علیه ملت ایران مرتکب شده‌اند، گفت: ترور صدها تن از مسئولین و خدمت‌گزاران اعم‌از نمایند گان مجلس، وزرا و اعضای هیئت دولت، همراهی با دشمن ملت در جریان هشت سال دفاع مقدس و هم‌زمانی ترور مردم بی‌دفاع با موفقیت‌های دفاع مردمی در جبهه‌های جنگ، بمب‌گذاری در حرم مطهر امام رضا(ع) مصادف با عاشورای حسینی در سال 73 و شهادت جمعی از زوار، بمب‌گذاری در مساجد و صفوف نمازهای جمعه و شهادت جمع کثیری از نمازگزاران، بخشی‌از جنایات منافقین کوردل بر علیه ملت ایران است.
ناصرپور گفت: شهادت هزاران تن از رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس که به‌دلیل جاسوسی منافقین به شهادت رسیده‌اند، تعرض نظامی به کشور، به روایت اعضای دستگیر شده این گروهک، همدستی با دشمن در خیانت به کشور و همراهی با ارتش عراق در وارد آوردن ضربه به نیروهای مدافع وطن و همچنین ارتکاب به خیانت جاسوسی برای سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، عراق و رژیم صهیونیستی از دیگر جنایات منافقین کوردل بر علیه ملت ایران بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی عملیات مرصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد

حبیب‌الله والی‌نژاد گفت: ما سعی کردیم راوی باشیم و امانت‌دار اگرچه امانت‌داری سخت است چرا که می‌خواهیم درست بگوییم و البته جذاب که این کار سختی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حاج حبیب والی‌نژاد که در کارنامه هنری خود آثاری چون «پایان انتظار»، «نیمه پنهان ماه»، «ایستاده رد غبار»، «بادیگارد» را ثبت کرده خاطراتش را از عهد اخوت و صیغه برادری رزمندگان آغاز کرد. او در شب خاطره حوزه هنری برای حاضران در سالن سوره شرح داد: پیش از عملیات‌ها عهد و پیمانی بسته می‌شد تا بازماندگان ماموریت‌ها حتی یک ثانیه از لحظات جنگ را برای مردم بازگو کنند. یکی وفای به عهد را با روایتگری  یکی با تصویر باید رویت می‌کرد. من سعی کردم وقایع را به تصویر بکشم ولی اینکه چقدر توانسته‌ام عهد اخوت، برادری و توکل را نشان نشان دهم، نمی‌دانم.

 

او افزود: همه قهرمانان کشورمان فقط توکل کردند و هرکس توکل کرد و به ماجرای کربلا ایمان داشت در این مسیر موفق شد چون مسیر، مسیر سختی است و حتی انتخابش هم سخت است.

حاج حبیب والی‌نژاد اظهار کرد: من توفیق داشتم که در حوزه هنری فیلمبرداری را آموختم بنابراین سعی می‌کردم در میدان لحظات را ثبت کنم. و اما سینما، قاب سینما برای امروز است که به گفته مقام معظم رهبری ما تکلیف داریم به تصویر بکشیم. سختی کار تا اینجاست که چطور آن را تبدیل به فیلمنامه جذاب و دیدنی کنیم. کار ساخت فیلم دفاع مقدس و «آسمان غرب» خیلی کار سختی بود و خیلی از افراد برای تولید آن کمک کردند. من به عنوانسرباز در ارتش با دوستان هوانیز خواستم با عهد اخوتی که بسته‌ایم تنها سه روز از انتخاب، توکل و نبرد شهید شیرودی و دوستانی را که به او کمک کردند، نشان دهیم.

وی ادامه داد: در شرایطی که ارتش عراق از چندمرز سعی کرد وارد کشور شود، شهید شیرودی و همرزمانش عهد اخوت بستند. در آن زمان شرایط سختی وجود داشته و انتخاب حضور در میدان هم انتخاب سخت بوده است. از طرفی عراق محل اسکان نیروهای ایرانی را هم بمباران می‌کرد تا به سرپل ذهاب نروند.

وی با اشاره به اینکه برای ما هم از این دست تصمیم‌ها خیلی زیاد است به زیاد بودن قهرمانان بی‌ادعایی که از جانفشانی‌هایشان صحبت نمی‌کنند و قهرمانان کشور هستند، پرداخت.

تهیه کننده «آسمان غرب» خطاب به حاضران در سالن تاکید کرد: ماجراها و رشادت‌هایی در سینه همرزمان و افرادی که در جنگ حضور داشته‌اند وجود دارد که رفتن سراغ آنها و یددن و شنیدن آنها کار شما است. ما با ساخت «آسمان غرب» قدم اول را برداشتیم و قدم‌های بعد را شما باید بردارد. تمام آنچه در سینه مبارزان و مردان جنگ وجود دارد یک درس برای نسل امروز است تا برای آینده عبرت بگیرید. برای همین هم مقام معظم رهبری فرمودند درباره قهرمان‌ها بگوییم و فیلم درباره آنها بسازیم. شهید شیرودی این قهرمانی را برای سه روز در منطقه سرپل انجام می‌دهد و خوب است که پس از آن را شما بخوانید، ببینید و بگویید.

وی درادامه به خاطرات نیروهای هوانیروز در پادگان ابوذر و شهید شدن هزار ایرانی در یک روز سخن گفت. وی همچنین یادآور شد: فیلم سینمایی «آسمان غرب» درباره سه روز عملیات قهرمانه شهید علی اکبر شیرودی و همرزمانش است.

والی نژاد در ادامه به شرایط سخت ساخت فیلم «آسمان غرب» اشاره کرد و در ادامه از شهید مرتضی آوینی یاد کرد.

وی در پایان سخنانش گفت: با مرتضی آوینی در حوزه هنری و در دوره بعد از جنگ همکاری کردم. آنچه شهید آوینی ساخت در دوره‌ای بود که در بخش تولید روایت فتح بودم و برخی آثار ساخته شد. ما سعی کردیم راوی باشیم و امانت‌دار. اگرچه امانت‌داری سخت است چراکه می‌خواهیم درست بگوییم و البته جذاب که این کار سختی است. ما سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم. فیلم باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد و در عین حال واقعیت داشته باشد. من از شهید آوینی آموختم و در روایت فتح مستندسازی کردم.

دیگر خبرها

  • سعی کردیم به واقعیت وفادار باشیم / فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • سعی کردیم وفادار به واقعیت باشیم/فیلم دفاع مقدس باید برای نسلی که جنگ را یک روز هم ندیده جذاب باشد
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد